Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını atarmısınız hemen?

surekli olur olmaz karsima cikmasin diye bilgisayardan sildim ama hic kullanmadigim bir email ime postaladim. belki bir gun yeniden bakmak isterim. ama simdilik o hic kullanmadigim e mail adresimde huzurla beni rahatsiz etmeden duruyorlar. :)

Ne yaşattığına, neden ayrıldığımıza bağlı.. Hala sakladıklarımda var, ayrıldığım gün resim değil bana aldığı herşeyi attığm kişi de var..

genelde öyle foto almak gibi bir durum yokturr...gerçi öyle ciddi açıdan yaşadığım sevgilililk durumumda olmamıştır..
ama hemen aynı gün defederim karşıya ait ne varsa..kendinden hayır gelmemiş resminden ne hayır gelecek...:1: diye düşünürüm

eğer ilişkimi bitirdiğimde içimde hiç bir his kalmamışsa ve nefret ediyorsam anında yok ederim ama hala bir umut varsa ve hala sevip bir şeyler hissediyorsam saklarım

Çok tuhaf. Hiç fotoğraf çektirmedim ki atayım! En iyi yol. Yoksa atacak ya da unutacak bir şey de olmuyor.

bi kere yırtıp attım sonra aşağı inip parçaları toplayıp yapıştırdım:):)

cok tuhaf onu asla affetmeyecegim halde hala duruyor fotograflarimiz bitaneside cüzdanimda arada elime gecip nefretimi tavan yapiyor o kadar.....

cok tuhaf onu asla affetmeyecegim halde hala duruyor fotograflarimiz bitaneside cüzdanimda arada elime gecip nefretimi tavan yapiyor o kadar.....

nefretle sevgi eş değer derler inşallah istediğin duyguda kalırsın

nasıl ve neden ayrıldığımıza bağlı ortada ihanet yada benzer bişey varsa onunla ilgili herşeyi yok ederim ama insanca ayrıldıysak atmanın anlamı yok bakıp onunla yaşadığın güzel şeyleri hatırlarsın..

Back
X