geçen sene 9şubatta rahatsızlandım 1 hafta hastanede yattım kayınvalidemcim bizim erkekler hastalığa karşı deyip annemi aradı oğlunun aklı karışmış ben hastaneye yatınca oysaki sadece bir alerjiydi

sonra nişan atıldı zor toparladım kendimi 9 şubatta bir sene olacak daha geçen gün yaktım resimleri 15 ocak pazar günü arabayı aldım deniz gören bir tepeye çektim bir kova buldum bütün nişan resimlerimi yaptım cd leri kardeşim kırmıştı zaten ehehe tam o sırada bir araba yanaştı camı açtım arabanın polis kimlik istiyo gbt ye bakacakmış ne yappıyorsun dedi anıları yakıyorum dedim sorguladı merkezden tamama kolay gelsin kusura bakma tek başına bir bayanın burda olmasına alışkın dediğiz dedi gitti yani yaklaşık 1 sene sonra yaktım ben resimleri bir tek doğum günümde aldığı kolye ve küpe takımı vardı gümüş onları vermeyi unutmuşum onlar var bende aslında yakmazdım belki resimleri ama babam görüpte hala ne duruyo bunlar diye bağrınmış çok üzüldüm hemen yaktım ama inananın birşey kalmamış ben Allaha havale ederk yaktım fotoğraflrı çünkü eğer ben 1 hafta hastanede yattım diye beni bıraktıysa Allah'ta onları hastalıkla sınasın vebalim enselerinde

gün gelir Rabbim hesabuını sorar inşşş