Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını atarmısınız hemen?

evet atarım çünkü onlara bakıp kendimi daha çok üzebiliyorum. onu görmeyince ,ondan hiç bişey kalmayınca sanki herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor.. sanki hiç yokmuş olmamış gibi davranmaya çalışmak iyimi kötümü bilmiyorum..

Ben atamam heralde yaa :26:
Anılara acaip bi düşkünlüğüm vardır ama yaşattıklarına bağlı tabi bide o var canım

gerçekten "DOĞRU İNSAN" olduğuna inandığım adamla birlikte olana kadar hepsi duruyordu ama sonra onların izlerini hayatımdan temizlemem gerektiğine karar vverdim ve hepsini yaktım :1: bunu şu an eşim olan adama borç olarak gördüm belkide. hiç acı vermedi aksine derin bir huzur duydum bunu yaptığım zaman. tabi bizim zamanımızda kameralı tel falan olmadığından hepsi basılıydı.
bitti gitti kurtuldum :34::87:

eğer uzun süreli bi ilişkiyse anı çoksa gerçektende sevmiş dğer vermişsem hemen atmam gözümün önündede durdurmam ama atmam ancak birini tekrar sevmeye başladığımda yada evlenirken atarım

uzun süreli bi ilşkiyse gerçekten benim için değerli olmuşsa gerçekten sevmişsem hemen atmam gözümün önündede durdurmam aradan uzun zaman geçtikten sonra tekrar birini sevip beraber olursam yada evlenirken atarım

henüz atmadım..
kıyabilirmiyim onca yaşanmışlıktan sonra hiç emin değilim

mailimde duruyor hepsi.. hiç bakmadım ayrıldıktan sonra.. nereye kadar dururlar mailimde bilmiyorum ama boşuna o fotoğraflara bakıp neden canımı yakayım ki? :12: silmek en iyisi olsa gerek.. :10:

Yıllarım geçti onunla ayrılmış olmamız bunu değiştirmez ki. Sadece resimleri değil her şeyi duruyor.Hayatımın bir parçası onunla yaşadığım yıllar.Çok kızgın çok kırgınım ama anılarıma kıyamıyorum.Atmadım o yüzden.İleride ne olur bilemiyorum. Belki hayatıma yeni biri girerse bu duygum değişebilir.Ama şimdilik durum bu

Ben atamam heralde yaa :26:
Anılara acaip bi düşkünlüğüm vardır ama yaşattıklarına bağlı tabi bide o var canım

bence atmak en iyisi acı çekmemek adına ama gene de kıyamaz ki insan , bir de barışma ihtimalivarsa :))

Atmadım,pc'mde.Ama bakmıyorum
;yüreğimin götüreceği bir zamansa baktığım oldu.
Aklımdan silmedikten sonra atmamın anlamı yok.
Hem ne bileyim onlar benim anılarım ya..
Hem de '' mutlu olduğum'' anılarım;kıyamıyorum o anılara..

Baktığımda sevgi duymayacağım bir zamanı bekliyorum.Bir de ona sevgi duymadığım bir zaman diliminde bakmak istiyorum.
Belki de hayatıma biri girdiğinde ve onu,onu sevdiğim kadar sevdiğimde bakmak istiyorum ona..
Şimdi değil ama evlendiğimde silerim ancak..
Hem onu hem diğerini..Diğerine hiç bakmıyorum cd de duruyor..pc dekileri de cd ye atsam iyi ya ,üşeniyorum.

Aslında sizlere birşeey danışmak istiyorum.
Hani fotolarını adreslerine kargolamışsınız ya.
Benim fotolar pc'de.Kargolayamazdım.Aklıma şu geliyor bugünlerde ..
4 ay sonra aniden bu fotoları ona mail olarak göndermek ;ve ''ben hepsini sildim;senin olsun'' demek istiyorum.Hani o, benim o anılara kıyamadığımı biliyor ya,kendisini sevdiğimden emin ya..
Sizce nasıl?i
Yada ona nasıl bir sözle göndermeliyim.?
Ama silmeyeceğim tabi;maksat aklına uzun zaman sonra içine kurt düşürmek..??Kendimi göstermek;belki de özlemiştir;ondan pek fotom yok;önem vermez fotoya..Bir fikir?i
Sadece onun da özlemesini istiyorum..Herşe bitse de özlesin ya..

Böyle özleye özleye ama kendine bildirmeye bildirmeye, içime ağlaya ağlaya unutacağım..Başka yolu yokki..

Bu acı ancak özlemeyi yaşayarak körelir..
Özleye özleye bitireceğim onu içimde..

Son düzenleme:
ben 2 ay önce ayrıldım hediyeleri daha duruyo ama resimleri hemen yırttım dayanamıyorum çünkü acı çekiyorum hala :((

yakın zamanda sevgilisinden ayrılan kaç kişi var ya toplanıp birbirimize destek olalım .. ben çok kötüyüm aklımdan kalbimden söküp atamıyorum bi türlü.. teselli ederiz birbirimizi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misaliiii....

ben çıkıyorum şimdi mesaim bitti görüşmek üzere =))

Son düzenleme:
En başından biliyordum unutmaya çalışacağım günün geleceğini o yuzden hiç bir fotoğrafını saklamaya kalkışmadım bile..Ne kadar acınası:85:

geçen sene 9şubatta rahatsızlandım 1 hafta hastanede yattım kayınvalidemcim bizim erkekler hastalığa karşı deyip annemi aradı oğlunun aklı karışmış ben hastaneye yatınca oysaki sadece bir alerjiydi :1: sonra nişan atıldı zor toparladım kendimi 9 şubatta bir sene olacak daha geçen gün yaktım resimleri 15 ocak pazar günü arabayı aldım deniz gören bir tepeye çektim bir kova buldum bütün nişan resimlerimi yaptım cd leri kardeşim kırmıştı zaten ehehe tam o sırada bir araba yanaştı camı açtım arabanın polis kimlik istiyo gbt ye bakacakmış ne yappıyorsun dedi anıları yakıyorum dedim sorguladı merkezden tamama kolay gelsin kusura bakma tek başına bir bayanın burda olmasına alışkın dediğiz dedi gitti yani yaklaşık 1 sene sonra yaktım ben resimleri bir tek doğum günümde aldığı kolye ve küpe takımı vardı gümüş onları vermeyi unutmuşum onlar var bende aslında yakmazdım belki resimleri ama babam görüpte hala ne duruyo bunlar diye bağrınmış çok üzüldüm hemen yaktım ama inananın birşey kalmamış ben Allaha havale ederk yaktım fotoğraflrı çünkü eğer ben 1 hafta hastanede yattım diye beni bıraktıysa Allah'ta onları hastalıkla sınasın vebalim enselerinde :43::43: gün gelir Rabbim hesabuını sorar inşşş

geçen sene 9şubatta rahatsızlandım 1 hafta hastanede yattım kayınvalidemcim bizim erkekler hastalığa karşı deyip annemi aradı oğlunun aklı karışmış ben hastaneye yatınca oysaki sadece bir alerjiydi :1: sonra nişan atıldı zor toparladım kendimi 9 şubatta bir sene olacak daha geçen gün yaktım resimleri 15 ocak pazar günü arabayı aldım deniz gören bir tepeye çektim bir kova buldum bütün nişan resimlerimi yaptım cd leri kardeşim kırmıştı zaten ehehe tam o sırada bir araba yanaştı camı açtım arabanın polis kimlik istiyo gbt ye bakacakmış ne yappıyorsun dedi anıları yakıyorum dedim sorguladı merkezden tamama kolay gelsin kusura bakma tek başına bir bayanın burda olmasına alışkın dediğiz dedi gitti yani yaklaşık 1 sene sonra yaktım ben resimleri bir tek doğum günümde aldığı kolye ve küpe takımı vardı gümüş onları vermeyi unutmuşum onlar var bende aslında yakmazdım belki resimleri ama babam görüpte hala ne duruyo bunlar diye bağrınmış çok üzüldüm hemen yaktım ama inananın birşey kalmamış ben Allaha havale ederk yaktım fotoğraflrı çünkü eğer ben 1 hafta hastanede yattım diye beni bıraktıysa Allah'ta onları hastalıkla sınasın vebalim enselerinde :43::43: gün gelir Rabbim hesabuını sorar inşşş

acaba olur mu diye düşündüm bazı insanlar böyle olabilir dimi ben ayrılmadan 15 gün önce ameliyat olmuştum ailesini biliyorum çok lafçı insanlar ama ben yinede sever sayardım acaba hastalığı falanda mı bahane edip doldurdular onu.. çünkü aramızda ayrılk konusu hiç geçmezdi evet ailesine çok bağlı olduğunu biliyorum onların sözünden çıkmaz ama ne bileyim masal gibi bi aşktı birdenbire bitti bizimkide.. :((

acaba olur mu diye düşündüm bazı insanlar böyle olabilir dimi ben ayrılmadan 15 gün önce ameliyat olmuştum ailesini biliyorum çok lafçı insanlar ama ben yinede sever sayardım acaba hastalığı falanda mı bahane edip doldurdular onu.. çünkü aramızda ayrılk konusu hiç geçmezdi evet ailesine çok bağlı olduğunu biliyorum onların sözünden çıkmaz ama ne bileyim masal gibi bi aşktı birdenbire bitti bizimkide.. :((

olabiliyor canım bir şirkette çalışıyor bizimki babası o şirkette müdür ve nişanlıyken bir ara ben istersem sizi yükseltirim istersem düşürürüm demişti daha o akaşma annemin içi cızz etti bunuda söyledi ama işte ben seviyorum dedim ailesine bağlı olunca af edersin yap desene yaparlar o yüzdende bırak dediler bıraktı anne babayı geç dayının lafından çıkamayan insanlar ama onlarında çocukları var olsada artık ben bozarım diyen dayı Allah o kadar büyük ki ben sabırla bekliyorum o günleri her gece başımı yastığa koyduğumda bu hale gelmeme sebep olanlarda çeksin diyorum 1 sene her gün her gece ağladım Rabbim o gözyaşlarımın bir damlasının hesabını kat kat sorsun kul hakkıysa hakkımıda nasıl helal edeyim ben içim yanarken başka bir hastalığın varda bize söylemiyormusun derken beni hastalıklı olarak görüp iftira atarken ben ağzımla demesen ne olacak içimedn geçenler ortada ama artık çok nadir geliyo aklıma şimdi tek amacım çok güzel bir işim ve hayırlı bir eşim olması ve öyle dikilmek onların karşısına intikam değilde o hastalıklı dedikleri kızın ne kadar hasta olduğunu görsünler
canım sanada üzüldüm ama o insanların ne kadar basit olduklarını gösteriyo boşver deymezmiş hemde hiç deymez üzülmeye gün gelecek Rabbim onlarıda sıonayacak birde şöyledüşün ya evlendikten sonra hasta olsaydık Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki evlenmeden hasta olup yüzlerini gördük diğer türlü valla boşardılar bizi ....

evet gerçekten bazı insanlara göre şanslıyız belkide... aynı aileydi bahsettiğin insan tipleri onun aileside... umarım bundan sonraki yaşamımızda o kişiler bizim sadece mutluluğumza şahit olurlar.. umarım bi gün bizim yaşadıklarımızı onlarda yaşarlarr... benim çok canımı yaktılar bende her gece ağlayarak uyuyorumm. :((

evet gerçekten bazı insanlara göre şanslıyız belkide... aynı aileydi bahsettiğin insan tipleri onun aileside... umarım bundan sonraki yaşamımızda o kişiler bizim sadece mutluluğumza şahit olurlar.. umarım bi gün bizim yaşadıklarımızı onlarda yaşarlarr... benim çok canımı yaktılar bende her gece ağlayarak uyuyorumm. :((

aynen canım ne kadar oldu bilmiyorum ama zamanla insan herşeyi atlatıyo yani ben atlattıysam herkes atlatır diye düşünüyorum hayatına bak ya he şimdi benimkinin bir ilişkisi var benim yok yok ama bende en sonunda gerçekten doğru olan insanı bulacağıma eminim ıonun gibi 2 günde birini bulacağıma zamana bırakırp kendimi dinlemek daha iyi

aynen canım ne kadar oldu bilmiyorum ama zamanla insan herşeyi atlatıyo yani ben atlattıysam herkes atlatır diye düşünüyorum hayatına bak ya he şimdi benimkinin bir ilişkisi var benim yok yok ama bende en sonunda gerçekten doğru olan insanı bulacağıma eminim ıonun gibi 2 günde birini bulacağıma zamana bırakırp kendimi dinlemek daha iyi

3 yılımı verdim ben ona eğer bi gün mutlu olduğu haberini alırsam bi kez daha yıkılırımm..

Back
X