Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını atarmısınız hemen?

bu kesinlikle nasıl ayrıldığınızla ve ne kadar sevdiğiniz aşık olup olmadığınızla ilgili.
Bazen siler bazen saklarım :) ileride çocuklarıma göstermek için.Şahsen ben annemin sevgililerini merak ederim

Ben de hala saklıyorum eskiden sevdiğimden saklardım, bakar hasretimi giderirdim şimdi bir duygum da kalmadı, anı olsun diye saklıyorum.

Ne var ne yoksa atardim... Cünkü ayrilmissam bitmis demektir ....:1: Allaha bin sükür Nisanliyim ve atmam insallah hicbirseyini:nazar:

Ayrıldık ama silemiyorum bilgisayarımda yüzlerce resim ve videolarımız var .
Elim gitmiyor bakınca gülümsüyorum aklıma anılar geliyor.
Ama tamamen içimden gidince sileceğim şuan yapamıyorum.

duygular bittiyse hatira amacli saklanabilir sonucta bizimde resimlerimiz var\
gecmiste takili kalmaktan yana deilim
benim erkek arkadasimin sevgilisiyle olan resimleri duruyor insan bozuluyor ama eger onun icin bir anlam ifade etmiyorsa sorun yok
ama bakarken cani yaniyorsa hala bu kotu bir durum ama gercegi bilemiyorum eger unutamamissa baskasini seven yarali biriyle birlikte olmak asla istemezdim

Ben cok kizdiysam silerim atarim ama gecen annemle buyuk temizlik yaptik odamda neler cikti gulumsedim sadecd :) artik nisanliyim yaktim somineyi bir bir attim atese hatiralarimi yukarlarda bir arkadasin dedigi gibi cok onemli yasanmisliklar olsaydi devam ediyo olurdu... Yani onuda anlamam hic dunyanin duzenini diyorumki hep keske hicbirini tanimasaydim yasamasaydim onca seyi evlencegim adami tanisaydim evlenip bitseydi hersey bukadar ask acisi entirika bilmemne niye yaaaaa yok yok ben bu dunyadan deilim anladim :)

Eğer içimde çok ufakta bişiyler varsa elim gitmez atmaya ama tamamen bitmiş birşeyse hiç düşünmeden herşeyi atarım

Back
X