Ayrildiginiz sevgiliyle arkadaşca konuşmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??

Böyle birşey için biraz duygusuz ve geniş karınlı olmak gerekiyor. Ben beceremem mesela böyle bir durumda arkadaş kalmayı. Ama rahat ve geniş bir tanıdığım var önce sevgili gibiydi bir adamla şimdi arkadaşlarmış ama her akşam telefonda konuşuyorlar. Bana bir garip geliyor.

Benim de eskiden ayrildigim sevgililerimle dost oldugum olmuştu. Hatta nefret ederek ayrilmak bana gore coooook sacmaydi cunku 'madem nefret edilecek bir insan,o zaman hic hayatina alma,ilk anladiginda yol ver gitsin' diye düşünürdüm.
Ama iste,zaman beni yanilttigini bir kere daha gosterdi.
Ayrildiktan sonra gorusup konusmak istedigim,birlikte buyumesek de birlikte guzel seyler yasayip olgunlastigimiz,coook kiymet verdigim, eski sevgiliden ziyade bir dost-bir abi-bir kedi gozuyle gördüğüm dunya tatlisi birisi vardi sadece bir ömür arkadas olarak birbirimizin hayatinda olmayi düşündüğümüz -hatta ileride coluk çocuk iki aile olarak bulusmayi planladığımiz birisiydi. Ama maalesef beni tanıyan (ve haliyle nefret eden) biriyle evlendi. Bu ihtimal sifira düştü. Evlilik karari zamani konuşmak ve bilgi vermek icin aramisti gecen sene. Konusmustuk uzuuuun uzun. Sonrasinda kiza saygi duydugumdan ve benimle ilgili en ufak birseyin kavga etmelerini sağlayacağını bildiğimden aramayi etmeyi kestim. Acikcasi o evlenince ihtiyac da hissetmedim o saatten sonra...
Zaten onun disinda tum eski sevgililerimin ABV :)
Iyi olsalardi terketmezdim,iyi yapmışım. Hatta cogunu keske hic tanimasaydim:KK49:

Konuyla ilgili degil ama konu basligini gorunce ic dokmek istedim

3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??
sevgılı olsan olamazsın arkadas olsan kalamazsın adam resmen zaafınızdan sızı vurmaya calısıyor cok gereksız bır ınsanmıs ozaman ya en bastan arkadas kalsaymıs ya sevgılı olsaymıs ya da bıtırdıyse tam bıtırseymıs. bunun derdı sızı sadece kendı ıstedıgı sure boyunca yanında tutmak

ben olsam asla gorusmezdım

3 aylık ilişkide Leyla ile Mecnun olmayacağınıza göre bence arkadaş olmanın sakıncası yok.

ordamısın hala diye kontrol ediyor yedekte tutuyor. kesin iletişimi lütfen

Sen hala bişeyler hissettiğin için başka numaralardan aramış olması rahatsız etmemiş olabilir ama rahatsız edici bişey bu bi ilişki bittiğinde sebepleri olur arkadaşlık tamamen gölgeleme adına bir bahane

Aradan zaman geçer, hiçbir duygun kalmamıştır o zaman belki naber nasılsın diye konuşulur. mesajlaşmak da saçma tabi, yolda görünce naber dersin geçersin. Ama bir şey hissederken konuşursan unutmazsıni duyguların canlı kalır

Back
X