Ayrıldık ama nereye baksam o

Pelinnmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
70
23
3
33
Kızlar 4 yıllık Sevgilim den ayrıldım hiç pişman değilim ama hangi erkeğe baksam onu görüyorum neden oluyor bu sizce ?

zaman herseyın ılacı cnm baska seylerle ılgılen hobi edin muzık dinle cık gez acık havada bısıklet sur ne biliyim yani kafanı oyala.. bos zamanın olmasın.. ozaman eski sevgilinin sıradan bır ınsan olduguna alısırsn ;)

alışkanlıktan ötürü.... kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen. yeni birini bulunca onu hatırlamayacaksın bile

aynen bence de alışkanlık.. zaman alıcak ama geçicek.. hayatına yeni biri girdiğinde de tamamen unutursun ;)

Biliyorum da zaten ben ayrıldım o istememesine rağmen bişey demedi zaten en sonunda tüm hesaplarını da kapatmış gözüm:))sevgi değil biliyorum sadece alışkanlık işte yapacak bişey yok anlaşamadık ve bitti kabullenmedi de farkındayım aramasından korkuyorum kızlar

arada sırada aricaktır bence yoklamak için :) ama senden yüz bulamassa ısrar etmez bence ;)

alışkanlıktan dolayı.. 4 yıl az bir zaman değil. 3 sene önce ben de öyleydim ama zaman denilen şey gerçekten işeyarıyor şimdi bazen adı neydi yaa unuttum falan diyorum :D

Back
X