Ayrıldık ama

Pestososlumakarnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
1.633
1.518
83
Erkek arkadasımla ayrıldık o hiç önemli değil zerre umurumda da değil iyiki ayrıldık ama tatil planımız vardı bir hafta sonraya. Rezervasyon benim adıma. Onun payını iade edip tek mi gitsem. Komple mi iptal etsem tatili
Tek otel tatili sizce nasıl olur.

o kadar sıcak ki şuan evde durulmuyor.

Karar vermem için bir günüm kaldı.
daha önce tek tatile gittim iki defa evet keyifliydi ama pandemi dönemi otel boştu sakince dinlendim. Şimdi her yer cıvıl cıvıldır. :/
Tek yemek yemek tek güneşlenmek şuan nedense hiç sevimli gelmedi. Evde de durasım yok.
siz olsanız napardınız bi el atın bana

ekleme: yanımda götürecebileceğim biri yok

Son düzenleme:
Ben olsam ya onun yerine bi arkadaşımı davet ederdim ya da tatili iptal eder o paraya bir tura katılırdım otel tatilindense turla gezi daha keyifli ve sosyal olur. Bol bol da foto çeker atarım mis.

İlla birinin olmasına gerek yok. Ayrılıktan sonra tek başına tatil iyi olur. Kafanı dinlersin. Oh mis

Tek basina tatil cok zevkli. Tek tur daha zevkli tabii. Maddi olarak sorun olmayacaksa tur bulun. Tatil paraniz nasil olsa iade edilecek. Aklima takilan tek konu; umarim tum tatil parasini size yikmamistir

Ben olsam bikinileri giyer, havuz kenarında Banu alkan gibi süzülür, yeni bir aşka yelken açmadan dönmezdim. Gidin yeni insanlarla tanışırsınız. Tek başınıza tatil hoşunuza gitmezse bir daha yapmazsınız ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…