Ayrıldık, canım acıyor.

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
889
1.122
113
Aşk mı kariyer mi ?

Yukarıdaki konuyu dün gece bitirdiğim ilişkim için açmıştım zamanında. Uzun ilişkiydi. Kararımdan pişman değilim, yeniden deneyelim dese tekrar istemem biliyorum. Ama yine de canım acıyor. Ona alıştım, çok sevdim. Bu noktaya geleceğini düşünmezdim. Aşk mı kariyer mi ikilemini yaşadıktan sonra bir çözüme ulaşmıştım kendi kafamda. Ama son zamanlarda bu ilişki içerisinde olmak istemediğimi fark ettim. Mutlu değildim ve bitirdim. Çok güzel 3 yılımız geçti ve ben güzel hatırlamak istedim. Ama içimdeki bu hüzün ne zaman geçer ? Belki yazdığınız ufacık bir mesaj bile içimi ferahlatacak.

3 Yıl geçirmişsiniz az değil..
İçinizde ki acı, o boşluk elbetteki bitecek fakat henüz çok yeni. Zamana bırakın, çıkın gezin dolaşın, başka şeylerle meşgul olun.. İmkanınız varsa gidip yeni yerler keşfedin. Zamanla geçecek en azından azalacak, inanın :)

Zor vir karar zor bir dönem ama inanın geçecek. Siz kariyerinize odaklanın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşmaya çalışın. Bir gün bir bakacaksınız ki ertesi günden çok daha mutlusunuz.

3 Yıl geçirmişsiniz az değil..
İçinizde ki acı, o boşluk elbetteki bitecek fakat henüz çok yeni. Zamana bırakın, çıkın gezin dolaşın, başka şeylerle meşgul olun.. İmkanınız varsa gidip yeni yerler keşfedin. Zamanla geçecek en azından azalacak, inanın :)
Umarım.. İlk gün olduğu için bu kadar zor geliyor belki de. Zamanla düzelecektir. :')

Zor vir karar zor bir dönem ama inanın geçecek. Siz kariyerinize odaklanın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşmaya çalışın. Bir gün bir bakacaksınız ki ertesi günden çok daha mutlusunuz.
Bir an önce o günlere gelirim umarım. Ayrılıktan uzun zamandır kaçıyorum sebebi de bu süreçti.

Henüz çok yeni zamanla alışırsınız da ben sevdiğim birinden sırf kariyer için ayrılmazdım
Sonuçta kariyere engel bir durum yoksa

Geçer tabi neler geçmedi. Bittiğine sevinin boşanmadan ayrıldınız temizce

İnsan kendini ne mutlu ediyorsa o tarafa eğilmeli. Sizi demek ki emeklerinizin karşılığı mutlu edecekti. Her insanın beklentileri farklı. Aşk için kariyerini umursamayan da olur, kariyeri için aşkı umursamayan da. Bu bir tercih.

Geçiyoor, geçecek ve iyiki olmamış diyeceksiniz. belki 2 ay, belki 6 ay belki 1 sene sonra belki 1 hafta sonra :) bu tamamen size bağlı ama geçecek. Öyle ki yeniden sevecek, yeniden aşık olacaksınız ve içinizden hep şunu diyeceksiniz derin bir ohh çekerek ''İYİKİ OLMAMIŞŞŞ!!'' :)

Geçiyoor, geçecek ve iyiki olmamış diyeceksiniz. belki 2 ay, belki 6 ay belki 1 sene sonra belki 1 hafta sonra :) bu tamamen size bağlı ama geçecek. Öyle ki yeniden sevecek, yeniden aşık olacaksınız ve içinizden hep şunu diyeceksiniz derin bir ohh çekerek ''İYİKİ OLMAMIŞŞŞ!!'' :)
Ya umarım 😔

Eski konuya tıkladım da bu zaten oluru olmayan bir işmiş konu sahibesi yani avukatım diyorsunuz adam da gel küçük şehirde anneciğimin dizi dibinde yaşa demiş. Sen gel buraya taşın diyince de yanaşmamış. Gerçekten birbirinize uysaydınız adam gelir taşınırdı, kariyerine eğitimine saygı duyardı. Adam sana saygı duymuyor, anneciğine gelinlik yaptıracak birini arıyor belli ki. Bakış açılarınız, vizyonalrınız çok farklı madem bu işin pek oluru yokmuş gibi geldi bana.

Ayrılmanıza üzüldüm ama hayallerini engelleyen bir kişi hayatındaysa onu çıkarmak daha mantıklı. Uzun bir süre geçirmişsiniz doğal olarak ilk 6 ay sık sık hatırlayıp daha farklı olabilirdi düşüncesine gireceksiniz. Ama bence hiç gerek yok. Güzel anılarınızı hatırlayıp tebessüm edip geçene kadar bu süreç devam edecek.

Bu süreçte bol bol aktivite, kurs, gezi, workshop, yeni arkadaşlar, alışveriş, kişisel gelişim gibi aktivitelere zaman ayırırsanız hayata daha kolay adapte olursunuz. Ben mesela aldatıldığımı öğrendiğimde kendimi motosiklet sürmeye vermiştim aşırı iyi gelmişti. İlgi alanınızla ilgili bir şey yaparsanız zaman su gibi akıp gidiyor...

Dipnot: İlk 6 ay-1 sene arası tribe girebilirsiniz girin ama dozunda girin.. Hayat güzel. Şimdi de çok güzel bir ilişkim var. Hayat karşınıza daha neler çıkaracak...

Mutlu olmadığınız bir ilişkiyi bitirerek en doğrusunu yapmışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun

Öncelikle ayrılık sonrası üzülmek çok doğal bir şey, bunu kabul etmekle başlayın. Çünkü bir yas evresine girdiniz. Artık canınızdan çok sevdiğiniz insanın yanınızda olmayışı sizde bir kayıp yası etkisi bırakıyor. Burada önemli olan yasınızı olduğu gibi yaşamak. Ağlamak, sorgulamak vb. Ama yasınızı kısa tutmak çok daha önemli. Eğer yasınızı uzun tutarsanız bu ayrılıktan çok takıntıya dönüşür. Unutmak istedikçe unutamaz hale gelirsiniz. Yas sürecini kısa tutmak için de özel anılarınız dışında onunla ilgili bir şeyleri artık zihinsel ve madden çöpe atmak en güzeli olur. Ya da saklayabilirsiniz. Böylece aklınıza daha az gelecek ve zamanla buna alışmaya başlayacaksınız. Hayatınız kaldığı yerden devam ediyor. Bunu unutmayın.

İlişkilerden sonra yapılan en büyük hatalardan biri, düştüğünüz boşluktan ötürü girdiğiniz bir arayış oluyor. Yaranızı kapatmak adına yeni bir ilişkiye başlamayın. Önce kendinizi ruhen, kalben ve zihnen iyileştirip yeni ilişkilere öyle yelken açın. :KK68:

Ne kadar sürede unutacağınız sizin çabanıza bağlı. Slow şarkılar açıp bir sigara yakıp ağlamak yerine dışarı çıkıp hava alayım derseniz, kimseyle görüşmek istemiyorum deyip içinize kapanmak yerine arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirirseniz, eski mesajları, fotoları açıp iç çekmek yerine onu hatırlatan ne varsa ortadan kaldırırsanız daha çabuk unutursunuz. Unutmak isterseniz unutursunuz yani

Aşk mı kariyer mi ?

Yukarıdaki konuyu dün gece bitirdiğim ilişkim için açmıştım zamanında. Uzun ilişkiydi. Kararımdan pişman değilim, yeniden deneyelim dese tekrar istemem biliyorum. Ama yine de canım acıyor. Ona alıştım, çok sevdim. Bu noktaya geleceğini düşünmezdim. Aşk mı kariyer mi ikilemini yaşadıktan sonra bir çözüme ulaşmıştım kendi kafamda. Ama son zamanlarda bu ilişki içerisinde olmak istemediğimi fark ettim. Mutlu değildim ve bitirdim. Çok güzel 3 yılımız geçti ve ben güzel hatırlamak istedim. Ama içimdeki bu hüzün ne zaman geçer ? Belki yazdığınız ufacık bir mesaj bile içimi ferahlatacak.
Biraz zaman lazım, sevmemiş olsanız bile yine alıştığımız için zaman gerekiyor

Back
X