- 7 Eylül 2017
- 874
- 1.119
- 113
Kesinlikle zamana ihtiyacım varBiraz zaman lazım, sevmemiş olsanız bile yine alıştığımız için zaman gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle zamana ihtiyacım varBiraz zaman lazım, sevmemiş olsanız bile yine alıştığımız için zaman gerekiyor
Kafanızda oturmayan başka şeyler de var gibi..Aşk mı kariyer mi ?
Yukarıdaki konuyu dün gece bitirdiğim ilişkim için açmıştım zamanında. Uzun ilişkiydi. Kararımdan pişman değilim, yeniden deneyelim dese tekrar istemem biliyorum. Ama yine de canım acıyor. Ona alıştım, çok sevdim. Bu noktaya geleceğini düşünmezdim. Aşk mı kariyer mi ikilemini yaşadıktan sonra bir çözüme ulaşmıştım kendi kafamda. Ama son zamanlarda bu ilişki içerisinde olmak istemediğimi fark ettim. Mutlu değildim ve bitirdim. Çok güzel 3 yılımız geçti ve ben güzel hatırlamak istedim. Ama içimdeki bu hüzün ne zaman geçer ? Belki yazdığınız ufacık bir mesaj bile içimi ferahlatacak.
Evet tek sebep kariyer degildiKafanızda oturmayan başka şeyler de var gibi..
Evet, yoksa her şekilde hallolurduEvet tek sebep kariyer degildi
Çok teşekkür ederim.. Zamanla çok daha iyi olacağım. Ben de güzel hatırlayabilmek için bitirdim iliskimizi.Zamanın da çok sevdiğim ve çok sevildiğim değer gördüğüm bir ilişkim vardı.. Evlenmek istedik ama onun ailesi ve nerede yaşayacağımız konusunda problem yaşadığımızdan dolayı ayrıldık.. Onu gerçekten o kadar çok seviyordum ki.. İlk zamanlar bende çok üzülmüştüm, hatta hiç unutamam sanıyordum. Şimdi yıllar geçtikçe aklıma gelse bile bir tatlı anı olarak anıyorum.. Zamanla geçmeyen şey yok.. O da sende tatlı bir anı olarak kalacak sadece zaman gerekiyor.. Ayrıca güçlü duruşundan dolayı seni tebrik etmeden geçemeyeceğim..
çok doğruBiraz zaman lazım, sevmemiş olsanız bile yine alıştığımız için zaman gerekiyor
bence deBiraz realist bir düşünce ama kariyer bacım