• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık, canım acıyor.

Zamanın da çok sevdiğim ve çok sevildiğim değer gördüğüm bir ilişkim vardı.. Evlenmek istedik ama onun ailesi ve nerede yaşayacağımız konusunda problem yaşadığımızdan dolayı ayrıldık.. Onu gerçekten o kadar çok seviyordum ki.. İlk zamanlar bende çok üzülmüştüm, hatta hiç unutamam sanıyordum. Şimdi yıllar geçtikçe aklıma gelse bile bir tatlı anı olarak anıyorum.. Zamanla geçmeyen şey yok.. O da sende tatlı bir anı olarak kalacak sadece zaman gerekiyor.. Ayrıca güçlü duruşundan dolayı seni tebrik etmeden geçemeyeceğim..

3 ay kadar önce ben de ayrıldım. Bir ara sürekli ağlıyordum ama şimdi daha iyiyim düşünmemeye çalışıyorum. Biraz sabır inanın geçiyor🥲

Aşk mı kariyer mi ?

Yukarıdaki konuyu dün gece bitirdiğim ilişkim için açmıştım zamanında. Uzun ilişkiydi. Kararımdan pişman değilim, yeniden deneyelim dese tekrar istemem biliyorum. Ama yine de canım acıyor. Ona alıştım, çok sevdim. Bu noktaya geleceğini düşünmezdim. Aşk mı kariyer mi ikilemini yaşadıktan sonra bir çözüme ulaşmıştım kendi kafamda. Ama son zamanlarda bu ilişki içerisinde olmak istemediğimi fark ettim. Mutlu değildim ve bitirdim. Çok güzel 3 yılımız geçti ve ben güzel hatırlamak istedim. Ama içimdeki bu hüzün ne zaman geçer ? Belki yazdığınız ufacık bir mesaj bile içimi ferahlatacak.
Kafanızda oturmayan başka şeyler de var gibi..

Ortalama 1 ayda daha iyi hissedersiniz insanın alışkanlıklarından kopması zor oluyor anlayabiliyorum sizi :)

ben de bugün 1 yıllık sevgilimden ayrıldım.Evlilige gidemedigi icin tıkanan bi ilşkiydi bikac aydır arafta kalmıstık ve huzursuzdum.Ayrılınca netlik kazandıgından sanırım daha huzurlu hissediyorım kendimi tabi güzel hatıralarda da takılı katılıyorum.Tek korkum onun bana geri dönme ihtimalinde takılı kalmak.Yani yazar mı diye beklemk kendimi böyle yormak yerine hızlıca bı defteri kapatmak istiyorım.Umarım ikimzde bu sancılı dönemi cabuk atlatabiliriz.

İlişkinde gerçekten mutsuz olduysan olaya şu açıdan bakabilirsin, sen ne kadar seversen sev, iyi olursan ol, sevdiğin adam günün birinde artık seni sevmiyorum ve seni terk ediyorum diyebilir. fakat odaklanırsan kariyerin seni asla terk etmeyecek. devam ettirip mutsuz olmak yerine doğru karar vermişsin.

Geçecek tabi ama asla unutamayacaksınız maalesef keşke demeyi hiç sevmiyorum ama keşke herşey istediğimiz gibi olsa hayat işte imtihan dünyası

Zamanın da çok sevdiğim ve çok sevildiğim değer gördüğüm bir ilişkim vardı.. Evlenmek istedik ama onun ailesi ve nerede yaşayacağımız konusunda problem yaşadığımızdan dolayı ayrıldık.. Onu gerçekten o kadar çok seviyordum ki.. İlk zamanlar bende çok üzülmüştüm, hatta hiç unutamam sanıyordum. Şimdi yıllar geçtikçe aklıma gelse bile bir tatlı anı olarak anıyorum.. Zamanla geçmeyen şey yok.. O da sende tatlı bir anı olarak kalacak sadece zaman gerekiyor.. Ayrıca güçlü duruşundan dolayı seni tebrik etmeden geçemeyeceğim..
Çok teşekkür ederim.. Zamanla çok daha iyi olacağım. Ben de güzel hatırlayabilmek için bitirdim iliskimizi.

Back
X