Ayrıldık :( Çok mutsuzum :((

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
2Buçuk yıldır beraberdik. Taban tabana zıt olduğumuz halde güzel bir ilişkimiz vardı, saygı sevgi hiç eksik olmadı. Ama dün mutsuz olduğunu, yaptığı hiç bir şey zevk almadığını, benimle ilgili olmadığını fakat mutsuzluğu yüzünden bana yeterince sıcak olamadığını, buna da şimdilik katlanabildiğini ama ilerde belki katlanamayacak duruma gelebileceğini ve dahasını söyledi :(
Bu konu 1yıl önce de açıldı ama mutsuzluğunu hiç üzerime alınmadığım için zaman verdim ve gitgide düzeldi. Ama artık mutsuzluk kaynağı benim diye düşünüyorum ve bunu hiç haketmiyorum:50: Dün konuşuk bitirme kararı aldık, sevgilimin ilk kez ağladığını duymak mahvetti beni,,hem de ilişkimizde hiç bir sorun yokken:59: Zamana bırakalım ne olacaksa olsun seviyoruz ayrılmayalım dedi, tamam dedim o an ama sabah uyanınca anladım ki hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık ne kadar zaman verirsek verelim birbirimize. Bitirelim zamana bırakmayalım dedim tamam dedi...
Çok mutsuzum şuanda ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum:43::85::85::85: Yarın görüşüp son kez konuşucaz ama ben bunu hiç haketmedimm:85: Mutlu olma ihtimaliyle beni bitirdi :59: Sınavlarım başlicak kafam dağılsın diye çalışayım diyorum ama onu bile yapamıyorum. Bana bir akıl verin kızlar lütfenn:85:

ayak yapıyor arkadaşım, ayrılacak senden durup dururken bahaneler üretiyorlar işte, çok gördük dinledik bu senaryoları..
kusura bakma kırılma etme de yeni tatlar yeni heyecanlar arayan erkek tipine giriyor bu :50:

canım sorunumuz yoktu diyosun ama demekki varmış, ayrıca bunu haketmedim diyosun bunun hak edip etmemekle alakası yok ki, kendini boşuna kahrediyosun
taban tabana zıtız diyosun bugun olmasa yarın sorun olcak

aynen arkadaşa katılıyorum. sıkılmış o senden ama alışkanlıkta var tabi o yüzden üzülmüştürde
.
var öyle bildiğim ilişki çocuk başka heyecanlar yaşayıp sonra arkadaşıma geri dönerdi 7 sene sürdü ilişkileri bi ayrı bir barışık. kız sevdiği için her dönüşünde kabul etti.

boşuna zamanını harcama derim o geri dönicek emin olabilirsin alışkanlık var sana karşı ama sen affetme bence boşuna zaman kaybı...
üzgünüm ama birileri gerçeği söylemek zorunda...

aynen arkadaşa katılıyorum. sıkılmış o senden ama alışkanlıkta var tabi o yüzden üzülmüştürde
.
var öyle bildiğim ilişki çocuk başka heyecanlar yaşayıp sonra arkadaşıma geri dönerdi 7 sene sürdü ilişkileri bi ayrı bir barışık. kız sevdiği için her dönüşünde kabul etti.

boşuna zamanını harcama derim o geri dönicek emin olabilirsin alışkanlık var sana karşı ama sen affetme bence boşuna zaman kaybı...
üzgünüm ama birileri gerçeği söylemek zorunda...

katılıyorum.............

bence yeni yelkenlere ufuk açmıştır.durduk yere hiç bir erkek mutsuuzum falan demez.gözyaşlarınıda belkide hyatında birisi oldğu için vede sana yaptğı haksızlığa dayanamadığı vicdanını rahatlatmak için akıtmıştır.burda senin hikayene benzeyen o kadar çok arkadaş gördüm ki artık erkeklerin bu saçma sapan ayrılık cümlelerine inanmıyorum.sende bence kendine yeni bir yol çiz,zor olsada unutmaya çalışşş.Allah yardımcımız olsunn...

aynı şeyi düşünüyorum. Zamana bırakalım demesi de umduğunu bulamaması durumunda size dönebileceği bir açık kapı bırakmak istemesindendir...

Gidene dön deme ve boşa üzme kendini...
Bir sorununuz yok gbi görünsede erkeklerin ayrılması için illede sorun gerekmez, sıkılmıştır, başka birine kaymıştır, birşey vardır sonuçta. Yerinde olsam son kez konuşmaya falan gitmezdim neyi konuşacaksın, ayrılalım demiş işte. Düzeltmek için arkasından koşturup prim verme, gidene güle güle de geç, pişman olursa o olsun, o dönsün.

senin ki mutlu değilim diye uydurmuş benim ki şaka yaptım diye benden ayrıldı ki emin değilim kendince ayrıldı herhalde konuşmadığına göre kim kız kim erkek iyice karıştı zaten bıktım hep özür dileyen taraf olmaktan bi insan şaka yaptı diye böyle mi olur sınavlarım var niye böyle yapıyorsun diyorum tık e Allah a havale ediyorum ben seni durduk yere böyle yapıyosun ya bulursun elbet mertebeni çok kırgın kızgınım ben onu kendimden çok seviyordum be değmezmişşşş

Aynen arkadaşlara katılıyorum.
Bir erkek mutsuzum ayağına ayrılmak istiyorsa, hele bir de üzerine gözyaşı döküyorsa arkana bile bakmadan uzaklaş zira külliyen numara.
Acılar gerçek duymak da hiç hoşuna gitmiyor biliyorum ama bu işler böyle.
Seninki de ne ilk ne de son inan bana...

Ben de aynısını düsünüyorum maalesef, çünkü büyük bir sorun yokken ayrılacagım demek zaten zor bahaneler bulmaya calısıyor Gözyaslarıysa belki kendine kızgınlıgından belki sana belki de bambaska bir seyden ...

ayak yapıyor arkadaşım, ayrılacak senden durup dururken bahaneler üretiyorlar işte, çok gördük dinledik bu senaryoları..
kusura bakma kırılma etme de yeni tatlar yeni heyecanlar arayan erkek tipine giriyor bu :50:

hay ağzını öpüyüm :54:

Başka biri olmadığna eminim sadakatine çok güveniyorum. Zaten zorla istemeye istemeye ilişki yürütecek biri de değil işine gelmezse açıklama yapma gereği bile duymaz.:44:

Mutsuzum vs diye msj atınca ayrılmak istiyor, ayak yapıyor sıkıldı düşüncesiyle ben ayrılalım dedim ve ayrıldım ama o istemedi. Bana ufak tefek gelen, ama kendisi için önemli olan bir takım şeylerden bahsetti. Aslında msjnda da bahsetmiş ama o kadar kafam atmış ki dikkat bile etmemişim.Biraz inatçı ve dikbaşlı olduğum ve çoğu zaman sözünü dinlemiyorum ve bundan doğan nedenlerden sıkılmış... :50:

Dün konuşup büyük küçük birbirimizle ilgili isteklerimizi, sorunlarımızı konuştuk ve biraz zaman verdik birbirimize. Ama sanırım ben kafamda olayı olduğundan çok daha fazla büyütmüşüm, halledilmeyecek bir şey değilmiş :59:
Ama napim msjı düzgün yazsaydı :63:

Son düzenleme:
Bir ilişkiye zaman vermek, zaten ayrılmanın yarısıdır canım. niye konduramıyorsun ki hala. Zorlamalarla konuşmalarla düzelmez bir ilişki, evli değilsiniz ki hataları düzeltelim diyesiniz, daha sevgiliyken sorunlar varsa bence o ilişkiyi zorlamamalı...boşa zaman kaybı

o senin karşına geçip mutsuzum diyebiliyorsa at gitsin sen sınavlarına odaklan geleceğini düşün sonradan o senin peşinden koşar

Back
X