- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
2Buçuk yıldır beraberdik. Taban tabana zıt olduğumuz halde güzel bir ilişkimiz vardı, saygı sevgi hiç eksik olmadı. Ama dün mutsuz olduğunu, yaptığı hiç bir şey zevk almadığını, benimle ilgili olmadığını fakat mutsuzluğu yüzünden bana yeterince sıcak olamadığını, buna da şimdilik katlanabildiğini ama ilerde belki katlanamayacak duruma gelebileceğini ve dahasını söyledi
Bu konu 1yıl önce de açıldı ama mutsuzluğunu hiç üzerime alınmadığım için zaman verdim ve gitgide düzeldi. Ama artık mutsuzluk kaynağı benim diye düşünüyorum ve bunu hiç haketmiyorum
Dün konuşuk bitirme kararı aldık, sevgilimin ilk kez ağladığını duymak mahvetti beni,,hem de ilişkimizde hiç bir sorun yokken
Zamana bırakalım ne olacaksa olsun seviyoruz ayrılmayalım dedi, tamam dedim o an ama sabah uyanınca anladım ki hiç bir şey eskisi gibi olamaz artık ne kadar zaman verirsek verelim birbirimize. Bitirelim zamana bırakmayalım dedim tamam dedi...
Çok mutsuzum şuanda ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
:85::85::85: Yarın görüşüp son kez konuşucaz ama ben bunu hiç haketmedimm:85: Mutlu olma ihtimaliyle beni bitirdi
Sınavlarım başlicak kafam dağılsın diye çalışayım diyorum ama onu bile yapamıyorum. Bana bir akıl verin kızlar lütfenn:85:

Bu konu 1yıl önce de açıldı ama mutsuzluğunu hiç üzerime alınmadığım için zaman verdim ve gitgide düzeldi. Ama artık mutsuzluk kaynağı benim diye düşünüyorum ve bunu hiç haketmiyorum

Çok mutsuzum şuanda ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum