ayrıldık galiba :(

hemen celallenme olumsuz yorum gelince dur:)
madem 4 yıldır iyi tanıdığına inanıyosun,ve sadece son günlerde değiştiğini söylüyosun,o zaman al karşına konuş..eteğindeki taşları dök..derdi neymiş anla..baktınki 4 yıldır beraber olduğun adam eskisi gibi olması imkansız duruma gelmiş,beyinler farklı.görüşler fikirler farklı olmuş,heeee dersin..bu adamdan bana hayır yok..o zaman allah çarşısına göre pazar versinyerimseniben

canım benim sen resmen benim yaşadıklarımı yaşıyosun benimde 4 senelik bi ilişkim vardı ve 1 haftadır ayrıyız bende 21 yaşındaym kendimi gördüm sanki sende.biz ayrılalı tam 1 hafta oluyo okdr gelgitlerim olduktuki ayrıldıktan sonra yalvardım yakardım ama bana dediği söz neydi biliyomusun
ben anneme benzeyen birini istiyorum seninle anlaşamıyoruz . 4 sene geçtikten sonra ufacık bi sebep yüzünden benden ayrıldı ve bütün suçu benm üzerime atıp gtti sakın ola sana evlenmiyceğini söyleyen biriyle hayatını mahvetme giden senelerimize ağlarız çok üzülürüz belki ama ailesini düşünüyo şimdiden görmüyomusun benm sevgilimde böyleydi annem şöyle annem böyle byerden sonra kopucak en azndan daha fazla acıtma canını

anneme benzeyen biri,babama benzeyen biri..bu gibi laflar kadar sapıkça laflar olamaz..çok ensest geliyo bana-tatlicadiarzu-bu cümleleri kullanan insanlarıda kınıyorum...
ayrılmanız isabet olmuş:delphin:bulsun bakalım 'anasına'benzeyen birini:1closedeyes:

Evlenmek istememekle
şuan evlenmeyi düşünmemek çok farklı.

Pek tabii bunu karşımızdaki insana izah etmekte bir o kadar kolay.
Kuramıyor mu şöyle bir cümle '' hayatım bende seninle evlenmek istiyorum tabi ki ama şuan bizim için erken olduğunu düşünüyorum.''
Demiyorsa gak guk yapıyorsa hikayeee!!!

şu an hazır hissetmiyorum dedi 4 yıl sonra ailelere söyleyelim diyor

ya insanlar neden evlenir, birini çok seversin, hayatının geri kalanını onla geçirmek istersin evlenirsin, hayır yani "evde kalmış" bi kız deilsin ki amacın sadece evlilik olsun; heralde evlenmek isticeksin; gez-toz eğlen tamam da nereye kadar; sürekli böle devam etmesini mi bekliyomuş yani; kısaca gönül eğlendirmek, vakit geçirmek, boşta kalmamak yani...

neden evlilik için sevme diyor bu çok saçma...peki ne için sevecekmişsin bunuda bir zahmet izah ediverseydi sana...herkes sevdiği insanla ilgili hayaller kurar onunla bir ömür yaşamak ister evlenmek ister çocukları olsun ister .....beni evlilik için sevme diyorsa sevmeyeceksin sende..

ailesinde sorunlar yaşayabilir..bu seninle evlenmek konusundaki fikrini niye etkiler anlamıyorum..seninle evlenmeyi düşünmek ayrı..ailesindeki sorunlar ayrı bunlar farklı şeyler...yani ne alaka..

gerçekten seven değer veren bir erkek olsaydı canım bende seni çok seviyorum bende evlenmek istiyorum seninle ama biliyosun hem ailevi sorunlar var hem hazır değilim daha...diyebilirdi..
bunu der seven biri...senin sevgilinin dediğini demez..

hem seviyorsa seni düşünürdü..seni zor durumdada bırakmamak için ailelerde bilsin artık..söz yapalım en azından evlilik 4 yıl sonra olur da diyebilirdi..hayır genelde erkekler bastırır bu konuyu..ben anlamadım yani..

çok açık yazıcam üzülmeni istemiyorum..benim şahsi fikrim tabi..
senin onun üzerine çok düşmen sürekli senin araman onu havalandırmış epeyce..
ölüyor benim için diye düşünüyor belkide...
kendini geri çek bence..
olursa olur olmazsa olmaz de...bak hayatına..dolu dolu geçir günlerini..başka şeyler düşün ..kaçan kovalanır sözünüde unutmayarak ilgilenme artık sevgilinle..

sonunda sen üzüleceğine boşver o üzülsün..

neden evlilik için sevme diyor bu çok saçma...peki ne için sevecekmişsin bunuda bir zahmet izah ediverseydi sana...herkes sevdiği insanla ilgili hayaller kurar onunla bir ömür yaşamak ister evlenmek ister çocukları olsun ister .....beni evlilik için sevme diyorsa sevmeyeceksin sende..

ailesinde sorunlar yaşayabilir..bu seninle evlenmek konusundaki fikrini niye etkiler anlamıyorum..seninle evlenmeyi düşünmek ayrı..ailesindeki sorunlar ayrı bunlar farklı şeyler...yani ne alaka..

gerçekten seven değer veren bir erkek olsaydı canım bende seni çok seviyorum bende evlenmek istiyorum seninle ama biliyosun hem ailevi sorunlar var hem hazır değilim daha...diyebilirdi..
bunu der seven biri...senin sevgilinin dediğini demez..

hem seviyorsa seni düşünürdü..seni zor durumdada bırakmamak için ailelerde bilsin artık..söz yapalım en azından evlilik 4 yıl sonra olur da diyebilirdi..hayır genelde erkekler bastırır bu konuyu..ben anlamadım yani..

çok açık yazıcam üzülmeni istemiyorum..benim şahsi fikrim tabi..
senin onun üzerine çok düşmen sürekli senin araman onu havalandırmış epeyce..
ölüyor benim için diye düşünüyor belkide...
kendini geri çek bence..
olursa olur olmazsa olmaz de...bak hayatına..dolu dolu geçir günlerini..başka şeyler düşün ..kaçan kovalanır sözünüde unutmayarak ilgilenme artık sevgilinle..

sonunda sen üzüleceğine boşver o üzülsün..

birlikte olmak sevdiğim için sevgililiğe devam etmemi istiyor evlilik meraklısısın diyor bana :1no2:

geçen bi kaç günde aramız düzelmedi 2 gün önce bi mesaj attım bende seninle evlenmeyi istemiyorum diye kendimi ne kadar basit durumlara düşürmüşüm hiç değmez diye bundan sonra bana ne kadar değer verirsen o kadar değer bulacaksın dedim. gerçekten ayrımayı istiyormuydun çok mu istiyorsun pişman olacağın şeyler yapma söyleme filan dedi barışmıyoruz ama soğuk soğuk mesajlar devam ediyor dün gece sms lerimiz bitti gece bi kaç çağrı attı o kadar bugün boyunca hiçbişey yapmadı bende yapmadım ve yapmayacam tabiki ama canım çok sıkılıyor bu duruma şu anda harıl harıl ders çalışıp test çözmem gerekirken uğraştığım düşünüp kafa patlattığım şeye bakın ya benden size dost arkadaş ne tavsiyesi olarak kabul ederseniz işte EN DELı GıBı TUTKULU DEYıM YERıNDEYSE KÖPEK GıBı SEVEN ERKEĞE BıLE GÜVENMEYıN GÜVENSENıZDE GÜVENDıĞıNıZı BELLı ETMETıN SEVDıĞıNıZı ASLA SÖYLEMEYıN BELLı ETMEYıN ÇÜNKÜ BU ŞEREFSıZLERıN HEPSı BıR SıZı AVUÇLARININ ıÇıNE ALDIKLARINI ANLAYINCA U DÖNÜŞÜ YAPIYOR BENıMKı KÖPEKTı AYAĞIMA KUL DU NE OLDU BÖYLE OLDU ıŞTE ıBRET ALIN

daha öncede konu açmıştım kızlar 4 gündür kavgalıyız çok mutsuzum :gitme: o da bende artık sıkıldık 4 yıldır birlikteyiz sıkılıyoruz ama ayırılamıyoruz işte sevgi önüne geçiyor derler ya. benim onunla olan derdim şu evlilik bana diyor ki şimdi seviyoruz birbirimizi ama ben kendimde şimdilik o potansiyeli görmüyorum hazır hissetmiyorum bende şimdi evlenelim demiyorum zaten ama işe girince ailelerin öğrenmesini istiyorum en azından sözlenmek istiyorum zaten görüşemiyoruz burda bulunduğumuz il küçük herkes birbirini tanıyoren azından sözlü olsak rahat görüşürdük diyorum bana söz nişan türünden şeyler söyleme dedi bi daha normaldede aile sorunları var bana fazla vakit ayıramıyor buluşmadık hiç.ben şimdi 21 yaşındayım evlilk için erken ewet ama 24 25 gibi evlenmek istiyorum o da şimdi 24 yaşında bana söyledikleri bunlar ewet bende onu hayatımın merkezine koydum sürekli arayan soran bendim işleri olansa o çok yanlış yaptım halbuki ilişki başladığında deyim yerindeyse köpek gibi peşimdeydi.bu sabah saat 4 e kadar konuştuk ayrılmak istemiyor ama konuyla ilgili söyledikleride bunlar bende seviyorum senin ilgin sevgin azaldı ama benimki azalmadı bi kaç yıl daha sevgili olup ayrılırsam benim için yıkım olur sonu yoksa ayrılalım dedim beni evlilik için seviyorsan hiç sevme diyor ben seni anlıyorum sende beni anla diyor kızlar bi akıl verin bana ne yapmam lazım mafoldumben bu konuda daha öncede kavga ettik hatta bu bölümde topikte açmıştım.

çok uzun oldu biliyorum ama durumum bu seviyorum ama böylede mutlu değilim :1no2:

4 yıl birliktesiniz ve hiç buluşmadınız nasıl bir iş ailesiyle ne kadar sorunlarıda olsa bile sana vakit ayırması gerekiyo hiç mi senin yanına gelmedi.. sevgilin bence tam evlenme yaşlarında ne bekliyomuş senin yaşında o kadar küçük değil ki hem sen ona ne güzel diyosun söz yapalım aileler bilsin sonrada zamanı gelicede nişan düğün yaparsınız ama bence bu çocuk sevmekten önce vakit geçiriyo seninle sen ondan istenmicek bir şey istemiyosun ki mantıklı ve güzel şeyler istiyosun her genç kız gibi ben senin yerinde olsam biliyorum sevince zor olur ama o kişinin bana ulaşmasına izin vermem yok olurum yoksa sen kendini daha çok üzersin umarım hakkında hayırlısı olur...

kızlar yarın 1 hafta olacak mesajlarımız biteli birbirimize kırgınlıklarımız vardı ayrılalım dedik ama olmadı yapamadık sevgi ağır bastı iki taraftada tekrar deneme kararı aldık ama görüşmüyoruz ya canım çok sıkılmaya başladı mesaj yüklemedik msn açıp çevirimdışı anlık ileti gönderiyoruz öyle haberleşiyoruz param yok dedi mesajlar bitmeden önce 1 hafta olacak daha tık yok işte ya bi erkekte kontör alacak kadar para olmazmı bana yalan söylemez öyle huyları yok ama şeytan dürtüyor işte düşünüyorum

kızlar yarın 1 hafta olacak mesajlarımız biteli birbirimize kırgınlıklarımız vardı ayrılalım dedik ama olmadı yapamadık sevgi ağır bastı iki taraftada tekrar deneme kararı aldık ama görüşmüyoruz ya canım çok sıkılmaya başladı mesaj yüklemedik msn açıp çevirimdışı anlık ileti gönderiyoruz öyle haberleşiyoruz param yok dedi mesajlar bitmeden önce 1 hafta olacak daha tık yok işte ya bi erkekte kontör alacak kadar para olmazmı bana yalan söylemez öyle huyları yok ama şeytan dürtüyor işte düşünüyorum

Anlamadım ben..
Çalışmıyor mu bu adam?
İnternet bedava değil ki..
Kontür alamayan adam net faturalarını nasıl ödüyormuş?

yok okul yeni bitti bizim net evlerinde var

bilemiyorum ama derimki iyice otur düşün ona göre karar ver ama ben olsam bu ilişkiye devam etmezdim...

Back
X