- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Tecrübe oldu ama zaten 42 yaşındayım durmak yok yola devam yapamayacağım
Issız adam triplerine girmiş evlenmekte gözü yok.Zor dönemden geçiyorum.Hayatıma girdi çok yorgunum hayat arkadaşım olurmusun dedi ilk tanışmamızda...güven duydum ona o an kendimi bıraktım duygularına.ikimizde 40 lı yaşlardaydık sonuçta.koskoca 2,5 yıl geçti bu süreçte evlenme hayalleri kuruldu aileler akrabalar dostlar herkes biliyordu..Bana hep öyle para gelecek böyle para gelecek şöyle ev alıcaz diye geçen vaadler verildi benim amacımın maddiyat olmadığınıda bildiği halde.O gün gelecek bu ay gelecek diye bekle bekle...kirayada çıkabiliriz dediğimde geçiştirmeler..en son verilen tarih ve yine parasının gelmemesi sözde yarısının gelmesi (ki bu yalan)nedeniyle cesaretimi toplayıp ya bu ilişkiye isim koyarsın yada biter dedim..bana dediki bir gün şartları oluşturduğumda geleceğim..süre vermiyorum.. pess dedim bir erkek bu kadarmı aciz olur.sordum sonradan neden biz bu kadar yıl düzen kuramazmıydık benim şartlarım olmadığı halde neden beni kaybetmek uğruna hiç çıkar yol bulamadın..cevap şu psikolojik bunalımdayım bunların cevabını kendime bile veremiyorum yanlız kalıp toparlanmam kendimde hesaplaşmam lazım yazmak konuşmak istemiyorum elbet toparlanacağım yarım kalan şeyleri tamamlıcam dedi..kendimi çok mutsuz hissediyorum güvenim bitti hayallarim bitti ben bunu haketmedim benim 2,5 yılımı veremez dönse bile anlamsız artık ..sadece dertleşmek istedim bu yanlız kalma mevzuu nedir ah bir anlasam bir fikri olan varmı
Tabiki annesiylede gelirdi bize babası vefat etti hastane süreçlerinde hep ziyaret ettim ..akrabaların çoğunu tanıyorum oda benim aynı şekildeSiz bu insanın bekar olduğuna emin misiniz ? Aileler , akrabalar biliyordu demişsiniz ancak sadece sizin anlatımınızla mı biliyorlardı ? Yoksa aileleriniz tanışıyor muydu ?
Bunu mu yazmış? Sen kendini toplarken yazmayı da öğren deyin.Suan kendime bile cevanim.yok lutfen . Cunku saglikli bisey dusunrmiyorum. Lutfen benden suan bi cevap bekleme cunku kendimi her turlu toparlamak istiyorum. Yaptigim tahribatin altinda kaldim. Lutfen elbet toplicam kendimi. Toplayaincaya kadarda hicbir mantikli saglikli cevabum.olmaz. birde sunu bil lutfen. Ben herzamanki gibi ev is is ev(Son mesajı)
Annesi sizi aramadı mı bu durumda ? Bu denli tanışıklık var madem.Tabiki annesiylede gelirdi bize babası vefat etti hastane süreçlerinde hep ziyaret ettim ..akrabaların çoğunu tanıyorum oda benim aynı şekilde
Haberi varmı onu bile bilmiyorumAnnesi sizi aramadı mı bu durumda ? Bu denli tanışıklık var madem.
Sizin için doğru insan bu kişi mi bilemem : şayet bu kişiyse hayırlıysa hayırlısıyla nasip olsun. Değilse doğru insanla tez vakitte tanışmak nasip olsun.
Evet elleri büyük olduğunda hep böyle yazar..cevap yazmadımBunu mu yazmış? Sen kendini toplarken yazmayı da öğren deyin.
Senin cevabını oturup bekleyecek değilim benim cevabım hayır vasat herif yazıp engelleyin bence.
Tabii elleri büyük olduğu içindir. Ben de yanlış yazarsam telefonun azizliği derim mesela, o da çok tutuyor.Evet elleri büyük olduğunda hep böyle yazar..cevap yazmadım
Yok ben zamanında çok uyardığımdan öyle söylediği için dedim.korumuyorum inanın..insan olsaydıda tek kusuru bu olsaydıTabii elleri büyük olduğu içindir. Ben de yanlış yazarsam telefonun azizliği derim mesela, o da çok tutuyor.
Siz niye bu adami koruyorsunuz ki hala. Vasatliğın kralını yazmış adamı.
İkiniz de kusurlusunuz aslinda ama üzülen siz olmuşsunuz.Yok ben zamanında çok uyardığımdan öyle söylediği için dedim.korumuyorum inanın..insan olsaydıda tek kusuru bu olsaydı
Benden bi köy olmaz ama olursa haber veririm diyo, kusura bakmayin uzgunsunuz ama bu adamdan bi cacik olmaz, kacarak, saklanarak bisey cozemiycegini biliyo ama cikip yuzlesecek cesaret yok, ortalik sakinlessin diye bekliyo, evlenecek durumu ya da niyeti yok, bunu diyecek yuzu de yokSuan kendime bile cevanim.yok lutfen . Cunku saglikli bisey dusunrmiyorum. Lutfen benden suan bi cevap bekleme cunku kendimi her turlu toparlamak istiyorum. Yaptigim tahribatin altinda kaldim. Lutfen elbet toplicam kendimi. Toplayaincaya kadarda hicbir mantikli saglikli cevabum.olmaz. birde sunu bil lutfen. Ben herzamanki gibi ev is is ev(Son mesajı)
Haberi varmı onu bile bilmiyorum
Aynen öyle oldu..annesi evlilik adına tek bir cümle kurmadı banaÇok garip. Hani yaşlar küçük desem değil. Evinize gelip giden insan ; hiç mi bu kadar sürede birşey demedi annesi ? Evlilik vs hiç konuşulmadan komşu teyze gibi mi gelip gittiler ?
Adam bildigin drama kingSuan kendime bile cevanim.yok lutfen . Cunku saglikli bisey dusunrmiyorum. Lutfen benden suan bi cevap bekleme cunku kendimi her turlu toparlamak istiyorum. Yaptigim tahribatin altinda kaldim. Lutfen elbet toplicam kendimi. Toplayaincaya kadarda hicbir mantikli saglikli cevabum.olmaz. birde sunu bil lutfen. Ben herzamanki gibi ev is is ev(Son mesajı)
Bende öyle düşünüyorum..dönmez o artık..dönsede değeri yok bendeBenden bi köy olmaz ama olursa haber veririm diyo, kusura bakmayin uzgunsunuz ama bu adamdan bi cacik olmaz, kacarak, saklanarak bisey cozemiycegini biliyo ama cikip yuzlesecek cesaret yok, ortalik sakinlessin diye bekliyo, evlenecek durumu ya da niyeti yok, bunu diyecek yuzu de yok
Önüne bakarsin sen de, 42 yasindasin daha 70 degil, ne kadar erken o kadar iyiBende öyle düşünüyorum..dönmez o artık..dönsede değeri yok bende
Kendimi aptal gibi hissediyorumÖnüne bakarsin sen de, 42 yasindasin daha 70 degil, ne kadar erken o kadar iyi
Aynen öyle oldu..annesi evlilik adına tek bir cümle kurmadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?