Ayrıldık güven duygum zedelendi

Issız adam triplerine girmiş evlenmekte gözü yok.

Siz bu insanın bekar olduğuna emin misiniz ? Aileler , akrabalar biliyordu demişsiniz ancak sadece sizin anlatımınızla mı biliyorlardı ? Yoksa aileleriniz tanışıyor muydu ?
Tabiki annesiylede gelirdi bize babası vefat etti hastane süreçlerinde hep ziyaret ettim ..akrabaların çoğunu tanıyorum oda benim aynı şekilde

Suan kendime bile cevanim.yok lutfen . Cunku saglikli bisey dusunrmiyorum. Lutfen benden suan bi cevap bekleme cunku kendimi her turlu toparlamak istiyorum. Yaptigim tahribatin altinda kaldim. Lutfen elbet toplicam kendimi. Toplayaincaya kadarda hicbir mantikli saglikli cevabum.olmaz. birde sunu bil lutfen. Ben herzamanki gibi ev is is ev(Son mesajı)

Bunu mu yazmış? Sen kendini toplarken yazmayı da öğren deyin.
Senin cevabını oturup bekleyecek değilim benim cevabım hayır vasat herif yazıp engelleyin bence.

Tabiki annesiylede gelirdi bize babası vefat etti hastane süreçlerinde hep ziyaret ettim ..akrabaların çoğunu tanıyorum oda benim aynı şekilde
Annesi sizi aramadı mı bu durumda ? Bu denli tanışıklık var madem.

Sizin için doğru insan bu kişi mi bilemem : şayet bu kişiyse hayırlıysa hayırlısıyla nasip olsun. Değilse doğru insanla tez vakitte tanışmak nasip olsun.

Haberi varmı onu bile bilmiyorum

Bunu mu yazmış? Sen kendini toplarken yazmayı da öğren deyin.
Senin cevabını oturup bekleyecek değilim benim cevabım hayır vasat herif yazıp engelleyin bence.
Evet elleri büyük olduğunda hep böyle yazar..cevap yazmadım

Tabii elleri büyük olduğu içindir. Ben de yanlış yazarsam telefonun azizliği derim mesela, o da çok tutuyor.
Siz niye bu adami koruyorsunuz ki hala. Vasatliğın kralını yazmış adamı.
Yok ben zamanında çok uyardığımdan öyle söylediği için dedim.korumuyorum inanın..insan olsaydıda tek kusuru bu olsaydı

Yok ben zamanında çok uyardığımdan öyle söylediği için dedim.korumuyorum inanın..insan olsaydıda tek kusuru bu olsaydı
İkiniz de kusurlusunuz aslinda ama üzülen siz olmuşsunuz.
Siz de takmayın boş verin kendinizi ölçüp biçin ve aynı yanlışları yapmam artık ders oldu bu da sonuçta deyip hayatınıza devam edin.

Benden bi köy olmaz ama olursa haber veririm diyo, kusura bakmayin uzgunsunuz ama bu adamdan bi cacik olmaz, kacarak, saklanarak bisey cozemiycegini biliyo ama cikip yuzlesecek cesaret yok, ortalik sakinlessin diye bekliyo, evlenecek durumu ya da niyeti yok, bunu diyecek yuzu de yok

Çok garip. Hani yaşlar küçük desem değil. Evinize gelip giden insan ; hiç mi bu kadar sürede birşey demedi annesi ? Evlilik vs hiç konuşulmadan komşu teyze gibi mi gelip gittiler ?
Aynen öyle oldu..annesi evlilik adına tek bir cümle kurmadı bana

Adam bildigin drama king yoksa 40 li yaşlarda aklı başında bir erkeğin ayrilisi böyle olmaz. Bence hakkınızda hayırlısı olmuş..

Bende öyle düşünüyorum..dönmez o artık..dönsede değeri yok bende

Aynen öyle oldu..annesi evlilik adına tek bir cümle kurmadı bana

Anlıyorum üzgünsünüz ancak bu insandan size hayır yokmuş gibi duruyor. Hayallerinizi yaşayabileceğiniz birisi nasip olsun size , silin bu insanları.

Anlattıkları da saçmalıktan başka birsey değil. Çünkü anlattığı birşey yok. İpe un sermenin kitabını yazıyor.

Gerçekten niyeti olan insanlar 1 ayda dahi tanışıp , yuva kuruyorlar. Geçen sabah Hakan Ural anlatıyordu 19 günde evlenmişler Sibel Canla. 10 günde evlenen mimar haberi vardı sanırım ona istinaden soruyordu sunucu partneri.

Yaşam enerjinizi daha fazla sömürtmeyin. Çok içimde kaldı , gerçek nedeni öğreneceğim diyorsanız arayın annesini veya uğrayın annesi yalnızken evde. Ancak işin içyüzü farklı da çıkabilir unutmayın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…