Ayrıldık güven duygum zedelendi

Çok haklısınız..annesini aramayı düşündüm aslında ama vazgeçtim kaybeden o aranılması gerekilen benim diye düşünerek vazgeçtim.olay taze hem 1 hafta oldu.Annesine söyledimi bilmiyorum söylediyse bile ne söyledi bilinmez

Cidden sizin icin hayirlisi bu.

Bu adamla evlenseniz de baska bir konuda yine size guven sorunu yaşatırdi. Siz ne istedigini bilen, istediği sey icin risk alabilen birisiniz. Karsinizdaki ise hep bir kararsız, korkak,... Nereye kadar gidebilirdi ki.
Su an size iyilik yapiyor aslinda.

Geçen zamana yazık gerçekten umarım kısa sürede toparlanırsınız çok zor gerçekten

Hep bunu kendime hatırlatıyorum..kararsız ve korkak birine gereğinden fazla anlam yüklemişim

Klâsik kaçak dövüşen korkak karakter yoksunu erkek profili. Hiç sasmaz

Sizi üzmek istemme ama ya zaten evli ya da yakında evlilik haberini alırsınız. Sağlam papuç değil belli.

Adamın evli falan olmadığına emin miyiz?
Şimdi gördüm hayır demişsiniz. Peki çocuk falan istiyor muydu? Böyle bir sorun mu acaba?

bu yaştan ve bu saatten sonra kahır çekip sorunlarla uğraşacagına hiç olmasın daha iyi ,

gerçi şuan ne yazsak sana boş ama ileride hak vereceksin

Dönmeyecek bence.

Bu adamın beklediği bir yer var, olmazsa size dönecek.

Teşekkürler..sanmıyorum evlenebileceğini sana olan sevgimi sorgulama tartışmaya kapalı dedi..
Pleasee erkeklerin her söylediğine inanmayın yahu.
Davranışlara bakın seven insan bir yolunu bulurdu.

Böyle uyuz uyuz pinekleyen adam cidden istemiyordur. Paraymiş otmuş püsürmüş inanin sizi kaybetmeye cesaret edemezdi çok sevseydi bunlar bahane. Sallllınnn gitsssin, gelirse de daha iyisini bulamadigi icin gelir kabul etmeyin bunu.

Haklısınız..

annesi ve ablası aradı dün kandil vesilesiyle hiç birininin haberi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…