ayrildik mi ayrilmadik mi!

O cevap zaten size yazılmamış gibi. Eee bitti diyince de aramamış. Bence bitmiş, hatta hayatında başka biri bile olabilir. İşin bu taraftan görüneni bu, ama aslı nasıldır, o anlatmadan bilemeyiz tabi ki

Aşkı sevdayı bir kısa mesajla bitirerek ele ayağa düşürüyorsunuz ya, en çok ona üzülüyorum.. Blöf yapmışsınız, sevgiliniz de blöfünüzü görmüş, elinizde patlamış, olan bu.. Bir mesaja yarım saat sonra cevap verdiği için bu kadar laf işitirse kaçar tabii adam..

Ayrilmista olabilirsiniz Ayrilmamista olabilirsiniz...

O cevap zaten size yazılmamış gibi. Eee bitti diyince de aramamış. Bence bitmiş, hatta hayatında başka biri bile olabilir. İşin bu taraftan görüneni bu, ama aslı nasıldır, o anlatmadan bilemeyiz tabi ki
Yo msj banaydi biliyorum cunku ona ozel bsy yazmistim,bekledigim cvp oydu yan.

bu sana son mesajım deyip deyip 100 mesaj atma lütfen.ararsa arar aramazsa kendi bilir de bekle.sabırsız ve çok yüklenen bi yapın var belliki

öncelikle sen çok çocukça davranmışsın geç cevap verdi diye bu kadar cırlanmaz.
ama öte yandan sevgilin de bana pek güven vermedi sanki o gelen cevap diğer sevgilisineymiş gibi..
Bir de ayrıldık yazmanı takmaması? Bence siz zaten hiç başlamamışsınız..

şimdi ben buraya neden çıktım ? niye çıktım ? niçin çıktım ? bunları izaha gerek yok gördünüz yürüdüm çıktım çıktıysam çıkmışımdır çıkmamışsam çıkmamışımdır.görünen köy uzakta değildir.şimdi biz buraya çıktıkta çıkmadık mı dedik ? sahi kim çıkardı lan beni buraya ?

sizinki de Umudumuz Şaban filmine dönmüş

Bekledigim cvp oydu ztn ona ozel birsey soylemistim sinir oldugum gec cvp vermesiydi yani

Bütün bu tripler yarım saat geç yazdı diye mi yani? Hayırlısı olmuş ozaman.
Adam yazmamakla çok haklı ben olsam bu tavırla karşılaştığımda mis gibi susarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…