O cevap zaten size yazılmamış gibi. Eee bitti diyince de aramamış. Bence bitmiş, hatta hayatında başka biri bile olabilir. İşin bu taraftan görüneni bu, ama aslı nasıldır, o anlatmadan bilemeyiz tabi kiOncelikle merhabalar..kafam biraz karisik,soyleki erkek arkadasimla sohbet ediyorduk kendisi yeni isten gelmisti,ona bir soru sordum bir turlu cevabi gelmedi aradan yarim saat gecti cevapladi aynen soyle yazmis "ustumu degistiriyordum askim k.bakma bende seni seviyorum bebegim" bende ona sinirlenip aynen sunu yazdim sen nasil sevgilisinya bir cevap dahi veremiyorsun allah bilir bende baskasinada msj atiyorsun acikcasi kim cok mrk ettim seven insan gun icinde mrk eder msj atar sen onuda yapmiyorsun hadi by by yazdm cvp vermedi aradan kac gun gecti msj attim cvp yok en son 2 gun once son msjimi attim sen bilirsin hersey bitti hoscakal yazdm birdaha yazmadim simdi napmaliyim sanirim haksizlik yaptim ona karsi((((((((
Yo msj banaydi biliyorum cunku ona ozel bsy yazmistim,bekledigim cvp oydu yan.O cevap zaten size yazılmamış gibi. Eee bitti diyince de aramamış. Bence bitmiş, hatta hayatında başka biri bile olabilir. İşin bu taraftan görüneni bu, ama aslı nasıldır, o anlatmadan bilemeyiz tabi ki
Yo msj banaydi biliyorum cunku ona ozel bsy yazmistim,bekledigim cvp oydu yan.
Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!Yaslariniz kac?
Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
Bekledigim cvp oydu ztn ona ozel birsey soylemistim sinir oldugum gec cvp vermesiydi yaniöncelikle sen çok çocukça davranmışsın geç cevap verdin diye bu kadar cırlanmaz.
ama öte yandan sevgilin de bana pek güven vermedi sanki o gelen cevap diğer sevgilisineymiş gibi..
Bir de ayrıldık yazmamanı takmaması? Bence siz zaten hiç başlamamışsınız..
Hyr heryerde goruyorum artik yeter yasimi soylemk istesem ztn yazarim..Bu ne hiddet yaaa
Yaslariniz kac?
Haklisiniz malesef huyum oylebu sana son mesajım deyip deyip 100 mesaj atma lütfen.ararsa arar aramazsa kendi bilir de bekle.sabırsız ve çok yüklenen bi yapın var belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?