- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
hahhahahah aldim bunu imza yapacam superşimdi ben buraya neden çıktım ? niye çıktım ? niçin çıktım ? bunları izaha gerek yok gördünüz yürüdüm çıktım çıktıysam çıkmışımdır çıkmamışsam çıkmamışımdır.görünen köy uzakta değildir.şimdi biz buraya çıktıkta çıkmadık mı dedik ? sahi kim çıkardı lan beni buraya ?
sizinki de Umudumuz Şaban filmine dönmüş
Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
Sevgilisini elinde tutamamış kıza patlıyor. Terbiyesizlik bu. Bu kadar rahatsız olduğuna göre de ergendir zaten.
Baskasinin hesabindan girmek yasak arkadasinda banlanacak simdiKonu sahibiyim arkadasimdan giriyorum ben yorumu zipzipe yaptim grk varmi heryerden cikip yas kac demesi hos dgl yasimi solesem ne degisicek bu arada ergenim veya dglm kimseyi ilgilendirmez
zipzipciğima 9-10 yaşlarında mısın demişsin ama konundan anlaşıldığı üzere ergensin. Zipzip candır..
Arkadaşınızın hesabını da banlatacaksınız..Konu sahibiyim arkadasimdan giriyorum ben yorumu zipzipe yaptim grk varmi heryerden cikip yas kac demesi hos dgl yasimi solesem ne degisicek bu arada ergenim veya dglm kimseyi ilgilendirmez
Malesef kurtulamadi tekrar yazdi kapima cicek dahi yolladi sanirim ergenleri cekiyosunuz kendineze dogruya kan kani cekerSana daha önceki yazdığm mesajda yaşını sormuştum.. bu yazdıklarından anladım zaten yazmana gerek yok bu saatten sonra.. bana kalırsa daha ergen bile değilsin :) bi de karşındaki bayan sana hiçbir şekilde hakaret etmemesine rağmen 9-10 yaşındasın yazmışsın. O çocuk senden ucuz kurtulmuş bence zeki çocukmuş.. :)
Canım merhaba,
Sana bişey söylemek istemiyorum bu konuyu ben yazmışım gibi oku ve bana söyle sence biz ayrıldık mı ayrılmadık mı?
cevabı bence biliyorsun.
diyebileceğim tek şey lütfen zor da olsa artık herhangi bir etkileşimde bulunma onunla.
edanur92,Malesef kurtulamadi tekrar yazdi kapima cicek dahi yolladi sanirim ergenleri cekiyosunuz kendineze dogruya kan kani ceker
Mune siz uyumuyor musunuz hiçedanur92,
banlandıysanız yeni üyelik alıp yazamazsınız yasak, edanur92 üyeliğinizin ban süresinin uzatılmasını istemiyorsanız üyelik alıp durmayın.
Sitenin zombisiyim, uyurken bile tek gözüm açık KK'yi takip ediyorumMune siz uyumuyor musunuz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?