ayrildik mi ayrilmadik mi!

Ben erkek olsam degil sana cvp vermek engellerdim bir sey yazma diye

Blöf yapmissin , Elinde patlamis...

Gereksiz bir tavir sergilemissin , cocuk isten gelmis ustunu degistiriyor daha anlayisli olabilirsin.
Bu saaten sonra birsey yapma , sadece bekle taki o mesaj atip veya arayana kadar....

hahhahahah aldim bunu imza yapacam super

Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!

zipzipciğima 9-10 yaşlarında mısın demişsin ama konundan anlaşıldığı üzere ergensin. Zipzip candır..

Canım merhaba,

Sana bişey söylemek istemiyorum bu konuyu ben yazmışım gibi oku ve bana söyle sence biz ayrıldık mı ayrılmadık mı?
cevabı bence biliyorsun.

diyebileceğim tek şey lütfen zor da olsa artık herhangi bir etkileşimde bulunma onunla.

Sevgilisini elinde tutamamış kıza patlıyor. Terbiyesizlik bu. Bu kadar rahatsız olduğuna göre de ergendir zaten.

Konu sahibiyim arkadasimdan giriyorum ben yorumu zipzipe yaptim grk varmi heryerden cikip yas kac demesi hos dgl yasimi solesem ne degisicek bu arada ergenim veya dglm kimseyi ilgilendirmez

Konu sahibiyim arkadasimdan giriyorum ben yorumu zipzipe yaptim grk varmi heryerden cikip yas kac demesi hos dgl yasimi solesem ne degisicek bu arada ergenim veya dglm kimseyi ilgilendirmez
Baskasinin hesabindan girmek yasak arkadasinda banlanacak simdi

Malesef kurtulamadi tekrar yazdi kapima cicek dahi yolladi sanirim ergenleri cekiyosunuz kendineze dogruya kan kani ceker

Cok saol canim kendisi iletisime gecti yinede cvp icin cok saol

Malesef kurtulamadi tekrar yazdi kapima cicek dahi yolladi sanirim ergenleri cekiyosunuz kendineze dogruya kan kani ceker
edanur92,
banlandıysanız yeni üyelik alıp yazamazsınız yasak, edanur92 üyeliğinizin ban süresinin uzatılmasını istemiyorsanız üyelik alıp durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…