Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
beklerken dur son mesaj atıyım deyip "aramadığına göre ayrılmışız beni sevsen arardın bu son mesaj bye" gibi şeyler yazma tamam mı :) böyle şeyleri yapanlar çok kkdada okuduk defalarca.çok komik oluyor ciddiye almıyor karşı taraf o zaman.yüklenmişsin oda sinirlenmiş aramamış ama bence gerçekten sevse arardı.ava giderken avlanmışsın canım.üzülme dönerse senindir dönmezse senin olmamıştır sal gitsinHaklisiniz malesef huyum oyleaynen beklicem ararsa arar.
siz konu açarsınız isteyen yazar isteyen yazmaz.siz kişilerle böyle konusamassınız,hakkınız yok.
Burdaki bütün bayanlar kk bekcisi bilmiyorsanız öğrenin bence.
kişileri yönetmek size düşmez,kendinize özel internet sayfası açın ozaman
iste sevgilisine de durduk yere boyle yapmis :)Bu ne hiddet yaaa
Senin gerçek tarzın buysa çocuktan tabi ses çıkmaz. Görende zipzip haraket etti sanar.Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
'gormyim seni!!!'Senin gerçek tarzın buysa çocuktan tabi ses çıkmaz. Görende zipzip haraket etti sanar.
Sevgilisini elinde tutamamış kıza patlıyor. Terbiyesizlik bu. Bu kadar rahatsız olduğuna göre de ergendir zaten.'gormyim seni!!!'zipzip de bi korktu ki simdi : ))
biz burda tanimadan sinirleniyoruz bu cikismalara.. cocugu dusun bi de, yok yere bi ton trip..Sevgilisini elinde tutamamış kıza patlıyor. Terbiyesizlik bu. Bu kadar rahatsız olduğuna göre de ergendir zaten.
Bence,Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
Hiç yani :) Neyseki sayfalar çok ilerlemeden gösterdi karakterini de neden nasıllara takılmadık.biz burda tanimadan sinirleniyoruz bu cikismalara.. cocugu dusun bi de, yok yere bi ton trip..
konu acar acmaz banlanmak da ayri bi trajedi : )))Hiç yani :) Neyseki sayfalar çok ilerlemeden gösterdi karakterini de neden nasıllara takılmadık.
Zipzip misin nesin ne haltsan yavrum seni bekci olarakmi aldilar buraya heryerden cikiyosun analmadim belliki 9-10 yaslarindasin ne mrklisin yaslari ogrenmeyee bidaha hic bir konumun altinda gormyim seni!!!
Hyr heryerde goruyorum artik yeter yasimi soylemk istesem ztn yazarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?