ayrıldık mı ?

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
kızlar buraya yazınca biraz rahatlıyorum valla şimdi şöle oldu
2 yıldır süren bi ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz fakat dün beni boşluyosun bu aralar aramıyosun diye isyan etti hatta bayağ bi sinirliydi kendine çeki düzen ver bak falan dedi yoksa bilemem artık noluruz nereye gideriz bu şekilde dedi yani ayrılırız der gibiydi bende sinirlendim tartıştık abartıyosun eğer aklına ayrılığı soktuysan hiç durma bekleme dedim oda gaza geldi eğer duymak istediğin şey buysa tamam ayrıldık rahat ol dedi bende kalakaldım öle hadi görüşürüz dedi kapattı.defalarca aradım açmadı mesajlarıma cevap vermedi bende bıraktım aramayı.. dün oldu işte bu olay sizce nolmuş ayrıldık mı :(( evlilik planları kurduğumuz 2 yıllık ilişkim böle mi bitecek ti napiyim aramaya devam ediyim mi yoksa rahat mı bırakayım çok canım sıkkın offf:((

siniri geçsin , yatışsın arasınız tekrar ..
barışırsınız , bir anlık birşey gibi görünüyor.
siz de gaza getirmişsiniz biraz zaten erkekler hemen gaza gelir...

ama arkadasım sen ayrıl demişsin ona yaaaa bu kötü olmuş gurur yaparsa dönmeyebilirr :97:

ilgisizmisiniz ona karsi?
ya hayır o kadar sık arıyorum ki ben onu hatta bazen çok sıkılmasın diye kendimi frenliyorum arkadaşlarıyla birlikteyken falan aramamaya özen gösteriyorum onada söledim hatta üstüne düşerim sıkılırsın biraz rahat bırakırım isyan edersin diye. hatta bazen telefonlarımı tatlı belam yine ne var diye açardı.oda ilgisizlikten yakınıyosa yuh derim artık bende anlayamdım ki valla işte :((

Bence barışırsınız.Biraz beklemelisin ama belkide o seni arar?

beklemekte çok zor ya :( inşallah düzeliriz

Ewt canım haklısın.Ama sen aradıkçada o daha da çok inat edecek:26:
Ama aranız düzelir çünkü ortada ciddi bi durum yok ki:70:

isallah aranız duzelır canım zaman gecmek bılmez sımdı sana.

ay sorma tatlım ya bide konuşmama izin vermeden kapttı ya iyice hırslandım bide sinirli bi insan ayrıca inatçı daha dün oldu bide zor duruyorum valla

aynen ortada ciddi bir mesele yok barışırsınız cnm uzulme..sinirleri yatışsın 2 sene çöpe atılır mı bu konu için :)

burnun sürtülsün diye... , seni ayrildiniza inandirmak istiyor..., aslinda ayrilmadiniz bilerek böyle yapiyor... oyun oynuyor farz et

burnun sürtülsün diye... , seni ayrildiniza inandirmak istiyor..., aslinda ayrilmadiniz bilerek böyle yapiyor... oyun oynuyor farz et
hem ayrılığa getiriyo konuyu korkutuyo beni bende ayrıl deyince bunu bana çektiriyo hay yarabbim yaa :(

sinir oluyorum böyle erkeklere.her dediklerini yaptığımız için onlardan ayrılamayız onlarsız yapamayız sanıyorlar.ağızlarına ne geliyorlarsa söylüyorlar,kadınlar her zaman alttan alır sanıyorlar tabi.ama istedikleri olmayınca da hemen kestirip atıyorlar ya da tavır yapıyorlar.döner merak etme sinirle söylemiştir ayrılalım diye,onun hoşunada gidiyordur şimdi ona mesaj atman araman falan.boşuna kendini üzme,biraz zaman ver siniri geçsin kafasını toplasın sonuçta seviyorsunuz,ayrıldık demekle hemen sevgi bitmez canım.

sinir oluyorum böyle erkeklere.her dediklerini yaptığımız için onlardan ayrılamayız onlarsız yapamayız sanıyorlar.ağızlarına ne geliyorlarsa söylüyorlar,kadınlar her zaman alttan alır sanıyorlar tabi.ama istedikleri olmayınca da hemen kestirip atıyorlar ya da tavır yapıyorlar.döner merak etme sinirle söylemiştir ayrılalım diye,onun hoşunada gidiyordur şimdi ona mesaj atman araman falan.boşuna kendini üzme,biraz zaman ver siniri geçsin kafasını toplasın sonuçta seviyorsunuz,ayrıldık demekle hemen sevgi bitmez canım.

sağol tatlım ya çok haklısın :43: bekliycem bende

Bu kadar üstüne düşme . Bir şeyi sewiyorsan , onu serbest bırak . Geri dönerse senindir , dönmezse ; zaten senin olmamıştır !

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

sağolun arkadaşlar beni rahatlattınız sizede haber vereyim barıştık :))) aradı çok sinirlenmiş bide bazı şeyleri takmış kafasına bide sen öle üstüme gelince böle oldu falan dedi düzeldik inş. bidaha tartışmayız :) teşekkür ederiimmm:)

valla benim bildigim genelde hep kızlar ilgisizlikten sikayet eder.. ki sizde erkek sikayet etmis erkek ilgisizligi farkettiyse demekki ortada baya bi ilgisizlk var canım bence seviyorsan senin aramanı ilgilenmeni falan bekliyordur..

Keske benim erkek ark. da dese beni cokbosluyosun diye ama nerde :36:

Back
X