Öncelikle herkesin dikkatle okuyarak,yorum yapmadan geçmemesini rica ediyorum.Dün akşam bir konu açmıştım. Tekrar kısaca bahsetmek istiyorum. Dört yıldır birlikte olduğum biri var. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli mesajlaşmalar,görüşmeler,buluşmalar. Tabi ki kavgalarımız oldu. Bu kavgalar sonucunda sevgilim hep yalnız kalmayı seçen taraf,bense hep konuşmak isteyen taraf oldum. Dün anladığım kadarıyla onun yalnız kalmak istediği zamanlarda onu arayarak çok üzerine gitmişim. Ya da bu onun bahanesidir bilmiyorum. Kötü bir niyetim yoktu,amacım sadece konuşmaktı. Ayrı kalmaktansa konuşarak sorunlarımızı halletmek istedim. Sonuçta insan sevdiğinden nasıl ayrı kalır ki ? Her neyse bana dün ayrılmak istediğini söyledi. Tüm gün telefonu kapalıydı. Gece telefonunu açtığında sıkıldığını,zamana ihtiyacı olduğunu,ettiğimiz kavgalardan dolayı aldığı yaraları unutamadığını söylemiş. Yalnız kalmak istediğinde onun üzerine gittiğimden bizi ben bu hale getirmişim. Üzülme,zamana bırak, nasıl olsa bir daha görüşürüz en kötü ihtimalle şu günde falan diye. O gün dediğim benim için özel bir gün ve daha 25 gün var. Ve ben anlamadım. Ayrılmak istiyorsun,beni rahat bırak diyorsun, kalkmışsın en kötü ihtimalle şu gün görüşürüz.( Aynı okuldayız ve bunu garanti olarak gördüğünü düşünüyorum. ) Ve bi insan nasıl telefonunu 25 gün kapalı olacağını söyler? Başka bi hattı olduğunu tahmin ediyorum. Çok acı çekiyorum çünkü bu kişi bana 1 gün önce sarılıp,elleriyle yemek yediren biri. Hayatımda en yakın olduğum kız sensin diyen biri. Ve gerçekten de sevgisini gösteren biri. Zaman zaman böyle patlamalar yaşadığımız oldu. Ama konu ilk kez ayrılığa geliyor ve ben ilk kez sevgilime ulaşamıyorum. Şimdi ne yapmalıyım? Ayrıldık mı biz, ara mı verdik ne bu yani? Önce ayrılalım diyor,sonra illa ki görüşürüz diyor. Hattı var mıdır yok mudur? Başka biri mi var ? Ben o kadar süre beni aramayan insanın kalkıpta 25 gün sonra aramasını mı beklemeliyim.Kafam çok karışık. Yardımlarınıza ihtiyacım var...
Not: Lütfen yorum yapılmış olarak bakmayın,herkesin fikirlerine ihtiyacım var. Ben olsam diye bakın olaya lütfen...
NOT:KULLANDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM NUMARAYI BİLİYORUM. O NUMARAYI ARAYIP BİRŞEYLER SÖYLESEM Mİ? BOŞUNA GİZLEMEKLE UĞRAŞMA BEN ARTIK YOKUM GİBİ...
Not: Lütfen yorum yapılmış olarak bakmayın,herkesin fikirlerine ihtiyacım var. Ben olsam diye bakın olaya lütfen...
NOT:KULLANDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM NUMARAYI BİLİYORUM. O NUMARAYI ARAYIP BİRŞEYLER SÖYLESEM Mİ? BOŞUNA GİZLEMEKLE UĞRAŞMA BEN ARTIK YOKUM GİBİ...
Son düzenleme: