Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

Sizin birlikteliğinizin bitiş şeklinden ve sevdiğinizin davranışlarından çıkan sonuç ne yazık ki ailesiyle aynı fikirde olduğu.Durumuna çok üzülüyorum.Düşüncelerine çok güvendiğim bir erkek arkadaşıma bir erkek neden böyle davranır?diye sorduğumda şu cevabı verdi."AİLESİYLE AYNI FİKİRDEYSE UNUTMAYI VE ONLARIN TERCİH EDECEĞİ BİRİYLE EVLENMEYİ SEÇER.HER NE KADAR UMURSAMAMIŞ GİBİ DAVRANMIŞSA DA DAHA ÖNCEDEN KUZENİYLE ÇIKMIŞ OLMASI ONUN İÇİN DE SORUN TEŞKİL EDİYOR.BÖYLE BİR ADAM İÇİN DE ÜZÜLMEYE DEĞMEZ.ERKEK DEDİĞİN SEVDİĞİNİN YANINDA OLUR.KİMSELERE YAR ETMEZ.BOŞUNA GÖZYAŞI DÖKMESİN"dedi.

Hala onu bekliyorsun :26:
Bunu yapma desek de şu an için faydası yok farkındayım ama bu durum saplantıya dönüşmeden,ciddi sinir krizleri geçirmeye başlamadan SENİ SEVMEDİĞİNİ düşünsen iyi olacak.
Seni hala sevdiğini ve ailesine rest çekip seninle evleneceği günü bekliyorsun.
İçindeki umut bitmeden bu acı da bitmez.
takan taraf ben olmayım demişsin ama takan taraf sadece sensin farkındaysan.adam seni takmıyor !

acı oldu belki biraz cümlelerim ama görünen köy bu başka türlü anlatılmazdı.

yok canım sorman iyi olmuş..
arkadaşının dediği laflar doğru olabilir erkekce bir bakış..
ama eğer kuzeni ile çıkmam yüzünden bu hale geldiysem..
eğer bunu yüzüme gülüp sorun değil deyipte asılsorun buysa..
ona burdan diyorum ki..

HARAM OLSUN SENİNLE YAŞADIĞIM HER AN, HAKKIM HELAL DEĞİL...

içimdeki bütün duyguları dökeceğim sana
rahatlar mıyım bilmem ama geçenler bunlar..

sana ilk başta güvenmemiştim biliyor musun.. sende farkındaydın..
ama ne çok uğraşmıştın.. ne kadar yorulmuştun güven oluşabilmesi için..
işte o yorulmalar boşunaymiş..
elde etmek istediğin bir kız mıydım sadece diyorum bazen..
bu kadar aileni karıştıracak bir kız seçmezdin o zaman..
o zaman neydim ben senin için..
heves miydim acaba..
bana hep bunu diyordun.. aşkım senin sevgini tatdıktan sonra, sensizlik ölüm olur bana..
evet ölüyorsun görüyorum.. ama mutluluktan ölüyorsun..
sana, saf duyguların olduğuna inanmıştım.. inanmıştım ben..
ne kadar temiz kalmış demiştim.. ne kadar aşka aç sevgimin her zerresine mutlu oluyor..
ben üzemem ki seni demiştim.. hem sevdiğim hem de masum birini nasıl üzeymim..

senin gece nöbetinden geldiğin sabahlar gece 4de 5 de yatmış olsam bile kalkıyordum 8 de süsleniyordum..
sen mesaj atmadan uyanıyordum ben aslında..
uyuyp kalmaktan korktuğum için..seni üzmekten korktuğum için.. sabahları işten gelince uykulu halimi görmen hoşuma gidiyor diye uyanıyordum..

sabahları günaydın diye mesaj atmama kızıyordun ama ben kıyamadığım için atmıyordum..
uykusunu alsın diye atmıyordum..sen uyanana kadar gözüm telefonda oluyordu sen bilmesende..

hani aramıştın bi kere gecenin 2 sinde aşkım kabus gördüm sana bişi oldu rüyamda iyi misin doğru söyle demiştin.. o zaman iyiydim şimdi değilim be sevgilim.. şimdi neden sormuyorsun halimi..

ilk görüştüğümüzde ayrılırken bineceğim dolmuş gelirken bu gitsin diğerine binerim demiştim..tam 5 tane dolmuş geçirmiştik.. dolmuşa bindiğim an inip sarılmayı istemiştim..inseydin götürürdüm seni aşkım demiştin.. Keşke inseymişim senin bu yönünü görmeseymişim.. bunları görmeseymişim...

diğer buluşmamızda beni eve bırakırken.. istemeye geldiğimizde bizimkiler daha çok gidecek miyiz diye soracaklar aşkım demiştin ev merkeze uzak old için..

köpek deyişimi sevdiğin için gün içinde yüz kere köpek dedirtirdin.. sonra da senin köpeğinim deyip mutlu eden sen miydin sevgili.. şimdi sen değil misin.. sen kimsin tanıyamıyorum artık seni..

küserek dudak büküp gözlüklerimin üstünden bakmama bayılan bu yüzden günde 3 4 kere bu hareketi yaptırcak şeyler söyleyen sen değil miydin..

mesajda şakayla korkutmak için msn aç aşkım yerine msni aç yazdım diye 1 gün boyunca korkan sen değil miydin aşkım..
bende sana bir şaka yapacağım göreceksin diyordun..
yaptın şakanı..
bu kadar güzel günlerin ardından yaptığın gerçekten şaka gibi..
beni yakmadın sadece.. hayallerimide heveslerimide ilk defa içim evlilik hevesiyke kıpır kıpır olmuştu...
Dünya yerinden oynasa da ben yanındayım demiştin..
senin damadın ben olacağım demiştin..
seninle yaşlanacağım demiştin..

söyle şimdi bunların altından nasıl kalkacağım..
nasıl yapacağım..
yazıklar olsun sadece sana..
içim rahat çok rahat hatta
ne birşey gizledim ne birşey sakladım..
sevgiminde arkasında durdum aşkımın da ..
sen ikili oynadın.. sen göz boyadın..

Allahım yaa bu çocuk dengesiz ha..
bugünde birlikte dinlediğimiz şarkıları paylaşmış..

esra kahraman ex love ve haluk levent beni biraz anlasana..
ben dinletmiştim ikisini ardı arkasına bak aşkım şarkılar ne güzel diye..
birde ex love şarkısını paylaşırken üst kısma

ex love................

yazmış..dengesizlikte son noktaya doğru gidiyoruz ruh halinde:44:..

kızlar gittikçe dayanılmaz oluyor bu acı..
napıcam bilmiyorum ama ilk günki acıdan kat be kat zor olmaya başladı..
eskiden dayanabiliyodum şimdi daha kötü olmaya başladım ne zaman azalır bu acı:14:

Son düzenleme:
canım yazdıklarını gördum bak bende terk edıldım ama ınankı ıcındekılerı bı arkadaşına saatlerce anlat rahatla sonra o hayatında olmadan once neler yapıodun onu dusun cık gez dolaş hareketlı şarkılar dınle emın ol atlatıosn aramada hıc o senı svıosa arar bak bnn cok yalvrdm noldu donmedı smdı aramıorm bıle o bı sklde agzmı arıo cevap vrıorm okdr emın ol gun glr senın gıbısını bulamadıgı ıcın donucek ama o zaman sakın yenılme dönme ona cunku terk eden terk etmeye alısmıstır gıden yıne gıder yıne aynı acılar dejavu gıbı yaşanır kendıne yazık edersın önüne bak arkanda kalanlara degıl sen hayata sımsıkı tutun yeter bole olman ona bile koyucak suan dıokı o bensız yapamaz vs ama onu tanımadan once omu vrdı hayatında yoktu smdı yıne o yokms gıbı dvrn gun glr dönucek ...

canım yazdıklarını gördum bak bende terk edıldım ama ınankı ıcındekılerı bı arkadaşına saatlerce anlat rahatla sonra o hayatında olmadan once neler yapıodun onu dusun cık gez dolaş hareketlı şarkılar dınle emın ol atlatıosn aramada hıc o senı svıosa arar bak bnn cok yalvrdm noldu donmedı smdı aramıorm bıle o bı sklde agzmı arıo cevap vrıorm okdr emın ol gun glr senın gıbısını bulamadıgı ıcın donucek ama o zaman sakın yenılme dönme ona cunku terk eden terk etmeye alısmıstır gıden yıne gıder yıne aynı acılar dejavu gıbı yaşanır kendıne yazık edersın önüne bak arkanda kalanlara degıl sen hayata sımsıkı tutun yeter bole olman ona bile koyucak suan dıokı o bensız yapamaz vs ama onu tanımadan once omu vrdı hayatında yoktu smdı yıne o yokms gıbı dvrn gun glr dönucek ...

aramadım canım 2 haftadır hiç görüşmüyoruz hiç haberleşmiyoruz..
daha iyiydim hatta ağlayamıyordum ama artık ağlıyorum gün geçtikçe içime oturuyor yavaş yavaş çöküyor içime..
birde onu daha fazla görüyorum rüyamda iyice kötü etkiliyor beni...
çok özledim çoook.. nasıl gidicek bu acı yaa Allahım artık o arasın bi sesini duyayım en azından..

Son düzenleme:
aramadım canım 2 haftadır hiç görüşmüyoruz hiç haberleşmiyoruz..
daha iyiydim hatta ağlayamıyordum ama artık ağlıyorum gün geçtikçe içime oturuyor yavaş yavaş çöküyor içime..
birde onu daha fazla görüyorum rüyamda iyice kötü etkiliyor beni...
çok özledim çoook.. nasıl gidicek bu acı yaa Allahım artık o arasın bi sesini duyayım en azından..

sakın arama hem aramadıkca emın ol uzaklaşıcaksın ondan bak sen aslında beyınen hep onu dusunmek ıstedıgınden böle oluyo aklın hep onda ya 2hafta aramamıs bekleme onu emın ol zaten degerlı olsa arardı ama bırak smdı bugun dönmuyomu o senın degerını anlyck donucek ama sen sımsıkı hayata tuttun ve unutma ne dostların ne cevrendkı erkek sana en ıyı ılac aılen bak bu depresyon donemınde annem olmasaydı ben anlatamazdım onun sayesınde atlattım emın ol aılen hersyden daha etkılı

aramadım canım aramıyorum ama artık çok özlüyorum..
sesini duymak istiyorum..
çok özledim artık kaldıramıyorum..
nasıl toplıcam kendimi bilmiyorum ama artık 7 24 aklımda çok yoruldumm.. çok özledim çünkü öyle böyle değil..
nasıl geçicek bu özlem yaa nasıl.
korkuyorum artık ondan kötü haber almaya...
için için korkuyorum..
onu gün geçtikçe özlüyorum..:5::5:

Offfff gayet iyiydim ben,son 1 haftadır ise ilk 15 günkü halime geri dönüş yaşadım.Acı çöreklendi içime ne yapsam gitmiyor.Beddua etmeden duramıyorum.Çok sinirliyim.İçimdeki öfkeden kudurmuş haldeyim.Onu dövmek istiyorum.Üstünde tepinmek istiyorum.Agzını burnunu kırmak istiyorum.Bana onca yalan söylediği dilini koparmak istiyorum.Piskopat oldum başka şeyler düşünemiyorum.Akıl sağlığım falan kalmadı.Yapmam gereken herşeyi Allah canımı ala ala yapıyorum.Zorla uyuyorum zorla uyanıyorum zorla giyiniyorum.Saçlarımı bile tarayasım yok.Kafama bir şapka takıp gün boyu onla dolaşıyorum.Giydigim hiç bir şeyin rengi diğerine uymuyor,umursamıyorum.Sokakta kendi kendime konuşmadıgım eksik.Ben bu haldeyken o keyfinde.Umrunda bile değilim.Bunu düşündükce iyice sinirlerim bozuluyor.Hiç neşem yok.Hayat aşkı vs.hiç bir şeyim yok.Suratımdan düşen bin parça.Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu halim.Artık ömür boyu ben böyle mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum.Kimseyi sevemeyecekmişim,kimse beni sevmeyecekmiş,son şansım oymuş ve onunla birlikte aşk defterim kapanmış gibi hissediyorum.Kendime çok üzülüyorum.Üzüldükçe sinirleniyorum.Kendimi evde odama kapattım.Dışarı çıkmak zorunda olduğum zamanlarda eve dönmeyi iple çekiyorum.Kimseyle konuşasım,gezesim tozasım yok.Kendimi çok çirkin hissediyorum.Berbat hissediyorum.Kendimden nefret ediyorum.Depresyona girdim kısacası.O ise yaptığı herşey yanına kar kalmış şekilde keyifli keyifli nette yeni birileriyle tanışma umuduyla dolanıyor.Bunu gördüm iyice delirdim.Sevmekten başka ne suçum vardı benim yaaaa,ne suçummmmmmmmmmmmmmmm???delireceğim galiba ben :43:

canım aynı bende o haldeyim.. bilmiyorum ama kendimi yapayalnız hissediyorum..
onu dövesim var.. böyle kafasını vurasım var..
bende evden çıkmak istemiyorum.. yorgun hissediyorum kendimi hep çok feci...
delirdim bile ben bence..

kızlar bende bundan 2.5 yıl önce baya ağır bir depresyon yaşadım..terk edildim..evden çıkmak istemiyodum 5 günde 5 kilo verdim..içten içe eridim gören noldu sana diyodu..4 ay mecbur kalmadıkça odamdan dahi çıkmamaya çalıştım.mutlu insanlara sinir oluyodum...hayat nasıl devam eder insanlar nasıl mutlu ben neden hayattan zevk alamıyorum diye kafayı yicektim..çok zor atlattım çünkü ayrıldığım kişiyle meslektaş oldumdan ondan ya haber duyardım yada görürdüm bi yerde..neyse zor oldu ama atlattım..o evi şuan.eskidenonu hep görürdüm içim acırdı..şimdi ise oda herkez gibi.bazen bi yerde bi an onu görüyorum karsıdan o geçiyo aa diyorum eskiden olsa içim acırdı bütün günüm mahfolurdu şimdiyse kendi kendime gülüyorum vay be neydi o günler diyorum ve 3-5 saniye sonra aklımdan uçup gidiyo..o zmanalar böle olcam aklımın ucuna gelmezdi..

sizi çok ii anlıyorum..ama şu var acınızı doya doya yaşayın ama gercekten olan size oluyo..ben zor da olsa geçte olsa toparlandım..kızlar inanın hem manevi hem fiziksel olarak çöküyosunuz..inşallah bu durumdan Allah sizleri bir an önce kurtarır..şuan mı? 6 ay önce ayrıldım..olmayacak biriyle tanıştım..ilk başlar arkadastık oda çok aradığı için..ölesine konuşuyodum..ayıp olmasın diye yani arkadaşça arıyo diye..derken içini gördüm onun..ve maalesef yine aşık oldum..:)) ve olmayacak bişey olduğundan bitti..gitti...hala aklım onda ve gercekten erkkeler dengesiz.nerde beni görse sataşıyo..sataşma derken arabası var benim arabanın önünü kesiyo sözde trafikten dolayı gibi yapıyo gülüyo bana bakıp..beni yolda zorda bırakmaya çalışıyo..ama asla aramıyo..bende aramıyorum..

şuan anlıycanız bende aşk acısı cekiyorum ama bu sefer söz verdim artık kendimi yıpratmıcam..giden gidiyo kızlar..dönse nolcak?? dönünce ne olacak biliyo muusnuz o eski o değil sizde onun bıraktığı kişi olmadığınızın farkına varcaksınız..gercek ama acı '' denenmişin denemesi olmuyo''

Vallaha hayatımın en dengesiz ruh durumunu yaşıyorum.Geçen hafta ilk 15 günkü psikolojime dönüş yapmıştım.Bu hafta hem neşem yerinde hem de o umrumda bile değil.Artık netteki adreslerine girip ona bakmıyorum.Facebook'a döndü mü dönmedi mi diye merak etmiyorum.Fakat bir ara yine iyi olup sonra yeniden kötüleştiğimden kendime güvenemez oldum.o yüzden hiç bir şey diyemiyorum.Geri dönmesi diye bir şey söz konusu bile olamaz.Zaten azıcık bile değerim olsa telefon acar bitiş sebebini anlatırdı.Şu saatten sonra da gelmesin zaten.Anlamı yok ki.Seni seviyorum senin icin ölüyorum dese kaç yazar.

canım öncelikle çok üzüldüm,Allah sabır versin..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sebebini yazmışsındır eğer yazdıysan birkere benim için yazar mısın ayrılık sebebibiniz neki kardeşim dönülmesi çok mu imkansız bir mevzu,zamana bırakırsan belki hallolur ha..konuyuda bilemediğim için..

kimse sevdiğinden ayrılmasın,çok üzülüyorum hepimiz ucundan kıyısından muhakkak tatmışızdır o acıyı ama ben senelerimi heder etmiş biri olarak içim öyle yanıyorki,diyorumki gidip bulsam elimden bişey gelse yaparım yani o kadar üzülüyorum ayrılık acısı çekenlere..

zaman hiç ilaç değil kardeşim ya..bana hiç ilaç olmadı en iyi ilaç dua Allaha sığınmak o en iyisini bilir ve hakkında onu yazar hazırlar..ona sığın..umarım geçici bi dönemdir..hakkında hayırlısı olsun..

çokda arayıp yalvarmayın şu hödük heriflere daha çok tepemize çıkıyorlar..

canım öncelikle çok üzüldüm,Allah sabır versin..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sebebini yazmışsındır eğer yazdıysan birkere benim için yazar mısın ayrılık sebebibiniz neki kardeşim dönülmesi çok mu imkansız bir mevzu,zamana bırakırsan belki hallolur ha..konuyuda bilemediğim için..

kimse sevdiğinden ayrılmasın,çok üzülüyorum hepimiz ucundan kıyısından muhakkak tatmışızdır o acıyı ama ben senelerimi heder etmiş biri olarak içim öyle yanıyorki,diyorumki gidip bulsam elimden bişey gelse yaparım yani o kadar üzülüyorum ayrılık acısı çekenlere..

zaman hiç ilaç değil kardeşim ya..bana hiç ilaç olmadı en iyi ilaç dua Allaha sığınmak o en iyisini bilir ve hakkında onu yazar hazırlar..ona sığın..umarım geçici bi dönemdir..hakkında hayırlısı olsun..

çokda arayıp yalvarmayın şu hödük heriflere daha çok tepemize çıkıyorlar..

canım 2 sene önce kuzeni ile çıkmıştım..
bundan annesinin kızkardeşinin ve kendisininde haberi vardı..
bi sorun yoktu babası öğrenmiş hiç dinlemedi seviyo musunuz biribirnizi demeden bitecek dedi..
benim korkak sevgilimde bitirdi canım..
görsen benim için ölüyordu bitiyordu el üstünde tutyordu hep ama babası bitsin deyince çok üstüne bile gitmeden bitirdi...

hmmm sakıncalı olmuş cidden..babasıda yüz yüze gelinecek sonuçda belki aile içi sorun çıkar ilerde diyemi düşündü acaba..

babasının karşısına çıkıp bişey diyecek olsan hataydı vs gibilerinden ayıp olur,ters bişeyde diyebilir daha çok üzülürsün o zaman..

kafa yoruyorum başıma gelse napardım diye..zor bir durum kötü olmuş..kuzeniyle konuşurdum,çok ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse masumane bi arkadaşlıktıysa tabii..

iyi bir insansa yardımcı olur konuşur aile ile ama haset biriyse belki yapmadığınız şeyleri bile sıralayabilir arkanızdan..erkekler ayrıldıkları kızlar hakkında atıp tutmayı pek bi severler çünkü helede kişiliği birazda müsaitse..

arkadaşım Allah yardımcın olsun..bence ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse kuzeniyle konuş kardeşim..

hmmm sakıncalı olmuş cidden..babasıda yüz yüze gelinecek sonuçda belki aile içi sorun çıkar ilerde diyemi düşündü acaba..

babasının karşısına çıkıp bişey diyecek olsan hataydı vs gibilerinden ayıp olur,ters bişeyde diyebilir daha çok üzülürsün o zaman..

kafa yoruyorum başıma gelse napardım diye..zor bir durum kötü olmuş..kuzeniyle konuşurdum,çok ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse masumane bi arkadaşlıktıysa tabii..

iyi bir insansa yardımcı olur konuşur aile ile ama haset biriyse belki yapmadığınız şeyleri bile sıralayabilir arkanızdan..erkekler ayrıldıkları kızlar hakkında atıp tutmayı pek bi severler çünkü helede kişiliği birazda müsaitse..

arkadaşım Allah yardımcın olsun..bence ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse kuzeniyle konuş kardeşim..

canım pek sağlam pabuç değil kuzeni zaten...
o yüzden kuzeni ile konuşmam iyice sarpa sarar işler ki zaten 1 ayı geçti tek ses çıkmadı..
hiçbir ses çıkmadı..

Ölünmüyor inan bana, geçiyor...sadece zaman... ağla , bağır, yık ortalığı içinden geldiği gibi davran, zamanla acı külleniyor, hayatın akışına kapılıyorsun yeniden, yeniden ayağa kalkıyorsun...Geçecek!

bugün 2 ay oldu ayrılalı..
bundan sonrası olmaz zaten... gelsede ben kabul etmem artık..
ama anladım ki erkekler aşklarından ölüyorum deselerde inanılmayacakmış..
bende artık alıştım onsuz olmaya..
düşünmüyorum.. ben ondan daha güçlüyüm öyle de olacağım..

Zararın neresinden dönülse kardır..Malesef erkekler böyle.Umut verirler,sözler verirler bir de baakrsın yarı yolda kalmışsın.
Unutulur elbet.Kaç senelik evli insanlar boşanıyor,en yakınlarımızı kaybediyoruz bir süre sonra eskisi kadar acı vermiyor.Yani ölenle bile ölünmüyor siz niye acıdan ölesiniz ki?
Unutma meselesinden daha önemli olan konu ise,bütün bunlardan ders çıkarıp önümüze bakmamız.

Yavrum ağustos ayında ben de ayrıldım. Ve anladım ki evet. Erkeklere kesinlikle ve kesinlikle güven olmuyor.

Elde edene kadar ölüp bitiyorlar elde ettikten sonra ise umurlarında bile olmuyoruz.

Bu erkek milleti çok ama çok bencil.

Bundan sonra aşk yok. İnanan bizde kabahat
:58:

Back
X