Bir gün neşelisin bir gün üzgün.. Geçer geçer bunlarda geçer ... Aklından çıkmayacak tabi ki..
Bu yazdıklarını okuyunca kendimden birşeyler buldum. Aynen umursanmamak çok kötü hissettiriyor. Hayatımda yapmadığın şeyleri bile yapıyorsun ve sonra kendine kızıyorsun.
TAvsiyelerim;
1-Bir gün o karşınızda gibi yüksek sesle onunla konuşun ... Ona yaptıklarını anlatın ... onun size yaptıklarını unutmayın. Hata kimde ise bırakın öyle kalsın Oluruna Bırakın. KEsinlikle düzeleltmek istemek gibi özür yada farklı yönteme başvurmayın.
Ne kadar çaba safedersin o kadar olmuyor. O yüzden sal ipini gitsin ...
2-Netten oyun oynamak belli süre kafanı dağıtıyor ...okey pis yedi- amiral battı- Aslında Burda da var oyun odaları ...
3-Kitap okumak -Sİze farklı şeyler anlatan kitaplar..Kişisel gelişim kitapları yada KOrku gerilim
4-Gözlerim nemlenince yanaklarımı sıkıştırıyorum yada iki tokat atıyoru kendime süper oluyor tek damla yaş gelmiyor. Tavsiye ederim
Ben kitap okuyorum beynim dinleniyor. Mehmet Çoşkundeniz-Aşk yakalar seni. "aşk doktoru" YAzarı bilmeyen yoktur gidip o kitabı alıp okumanızı tavsiye ederim.
ona çok kızgınım bi o kadarda özledim..
bir tarafımm bulsa öldürecek onu.. diğer tarafım kıyamaz..
aşk öfke sevgi özlem hepsi birbirine girdi içimde..
olmayacaksa bile insan bi arar sorar ya nasılsın demek için
ya biz severek ayrıldık nasıl dayanabiliyor nasıl içi elveriyor şaşıyorum..
anlatamıyorum içimdekileri..

evet bende kitaba başlayacağım
tavsiye ettiğiniz kitabıda okuyacağım mutlaka..
ben normalde de oyun oynamazdım sevmiyorum oyunu..
film izlemeye çalışıyorum..abartıp 2 günde 12 film izledim..