Ayrıldık.. Ona geri dönmelimiyim bilmiyorum Mantiğim ön plana çıktı :( :(

Şu hayatta en sevdigimiz kişiler tarafindan zarar görmedik mi cooookkk o yuzen sevgi tek başına yetmiyor parada bence hem mantigini hemde kalbini dinle ilerde tekrar sevecegin ve seni seven birisi cikacaktir. Yaşin küçük zamanin var daha.. evlilik acelwye gelmez bu düşüncelerini acik ve net belirt.

evet gerçekten sevgi tek başına yetmiyormuş
bunu cok geç anladım.. belki ilerde çok güzel bir iş sahibi olacak işini gücünü kuracak
bilmiyorum olamaz mı olabilr ama benim belkileri bekleyecek kadar gücüm kalmamış
sevgim bitmiş sanırsam sogumuşum ondan yoksa beklerdim.. dayanırdım diye düşünüyorum
ama şimdi o cok üzlüyor acılar cekiyor napacağımda bilmyrm
bana dediki askere gitmeme 3 ay kaldı böyle bırakılır mi insan dedi.
senden 2 yıl boyunca 1 sans istedim onu bile cok gördün dedi

seni cidden üzüp çok yıpratıyorsa evet ayrıl ama sırf işi iyi değil maaşı az diye yapıyorsan bu doğru değil bizde evlenirken eşimle herşeyi kendimiz yaptık oda çalışıyor bende çalışıyorum ve bir şekilde geçinip borç ödüyoruz birbirinize saygınız varsa eğer borcta olsa ödenir durumu iyi diye evlenip sonradan sefillik çeken insanda çok bu gün Allah verir yarın alır

İşin içinde hakaretin olması bile bitmesi için baş sebep.
Ki bende mantığımla hareket etmeye çalışıyorum aşkta bir iş yok.
Dönme derim ben...

Sevmiyorsan eger hic yipratmayin birbirinizi.
Onemli olan sevgidir zaten, o yoksa bitmistir.

maddiyat tabi önemli evlililkte ama en çok karşınızda ki kişinin kişiliği önemli kişiliğini değerlendir önce canım ama eğer size davranışları seni çok üzüyosa ayrılın derim ama sadece maddiyat için yapıyosanız sevgi varsa arada maddiyat için bi ilişkiyi sonlandırmak yanlış bana göre . sonuçta herşeyinizi birlikte çabalayarak almak daha zevkli daha değerli olur ama gerçekten seviyosanız birbirinizi canım. tabi bu benim düşüncem zaten normal hayatımda da duygularımla hareket ederim hep. iyice düşün derim ben hakkında en hayırlısı olsun canım

bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Tabiki onu sadece maddiyat için bırakmak cok kötü olur ben kendimede yakıştıramam böyle birşeyi ama maddiyat değil sadece
Onu eskisi gibi sevmiyorum eskisi gibi aşık değilim ona ve içim atmıyor durum böyle oluncada bunlar gün yüzüne cıktı
ve ne yapacağımı bilmiyorum.. gerçekten bilmiyorum.. cdüşünüyorum derin düşünceler içerisindeyim
sırf yalnış bir karar almamak için

sırf bu nedenle dedğil dedim gibi
onu eskisi gibi sevmediğimin eskisi gibi aşık olmadığmın farkına vardım
önceleri maddiyatı düşünmezdim hiç ama
durum böyle olunca bende böyle oldum
inş yalnış bir karar almam

peki mantığım geri dönme kalbim geri dön diyorsa o zaman hangisi dinlenmeli

anlıyorum seni eğer bişeyler hissetmiyosan bişeyler hissetmediğin bi adamla hayatını birleştirmemen en doğrusu olur çünkü onun küçük bir yanlışı bile batar tahammülün kalmaz bi süreden sonra. ikinizide yıpratma canım zamanla alışıcaktır oda

inş öyle olur çok teşkkür ederim.

Hoşgeldin =)

Belliki sadece maddi anlamda degil sevginizdede azalma olmuş o yuzden de düşünür olmuşsun o sebepten kardi taraf üzülüyor diye vicdan duyup birleşey demeyin soni kötü bitebilir
Ikisinide birleşrcegi nokta vardir nasol biz allahin varligini kabul ediyoruz aklimiz ve kalbimizle inaniyirsak sizde böyle yapabilirdiniz mantiginizin dedigini kalbinizde onayliyorsa yapin vicdan yapmayin kalbinizi kullanirken sevginizi göz önüne alin ve olumlu ve olumsuz taraflarini düşünün elvette bi yere varacaksiniz Allah yardimciniz olsun

bence....
sen alsında çoktan kararını vermişsin.
ve neresinden bakarsan bak yüzde yüz haklı olduğun bir karar.
buraya bunları yazarak bu kararının doğruluğunu teyid eden görüşleri okumak istiyorsun ki senin güzel vicdanın buna razı olsun.
çünkü... seni bu kadar çok sevmiş - seven bir adamı bırakacak olmak vicdanını tırtıklıyor.

bence en iyisi bu. o kişiyi güzel hatırlarsın; hayat şartlarıyla boğuşa boğuşa ona antipati hissetmeye başlamadan, annenin bari kızını mutlu görme hakkını elinden almadan...

Seni cooook iyi anliyorum. Benimde 2 bucuk senelik bi iliskim oldu. O 2 bucuk sene icinde birde nisanlilik süreci yasadim. Cok sorunlar yasadim tatsizliklar oldu ve nisani attim. Simdiki aklim olsaydi hicbir sekilde nisan evlilik gibi seylere kalkismazdim. Seviyorum dedim ve bir sürü seylere göz yumdum. Eski nisanliminda dogru duzgun isi yokdu, o isden o ise giriyordu. Okumamisdida. Nasil olcak böyle olmaz nasil ev gecindireceksin diyordum, oda sen orasini hic düsünme hic merak etme diyordu. Dükkan acma fikri ondada vardi. Hatta gecmisde acmisligi var, ama yapamamis geri kapatmisti. Neyse güvendim seviyorum bi sekilde geciniriz bende destek olurum nasilsa okulum bitiyor diye düsünürdum hep. Biz birbirimizi sevdikten sonra paranin ne önemi var diye bir düsüncedeydim. Ha dogru düzgün isi maasi yoktu ama 3 araba kullanirdi beyfendi, isine geldiginde parayi harcamasini bilirdi. Kisacasi cok sorumsuzdu. Dügüne 3 ay kala hep sorunlar cikti. Yok kira vermek istemiyormus, yok mutfak almak istemiyormus. 5 kurusun hesabini eder oldular ailecek. Nisan tepsideki parayi bile sordular bana ailecek düsün. Kim aldi niye aldi noldu o para diye kac kez isitmisimdir...
Ve yasadiklarimdan anladimki mantik cok önemli. Iki gönül bir olunca samanlik seyran olmuyor malesef. Mantigini kullanarak evlenenleri görünce bunu daha iyi anliyorum. Daha mutlu ve daha huzurlu oluyorlar...

ben mantığına güven derim.. Sevgi zaten bitecek üstelik şimdiden kavga ediyorsunuz, şimdiden parasak sorunlar aklına takılıyorken aynı evde yaşayamazsınız. Yol yakınken yaşın da ilerlememişken vazgeç bu durumdan.. Parası olmasa bile huzuru olan birisiyle ol derim..

Haklısınız sanırım bunları düşünecek kadar çok sevmiyorum artık onu

Çok sevmiyorum diyorsunuz ama kalbiniz geri dön diyor?
Kafam karıştı, sizi çok etkileyen biri mi var,mesela anneniz ya da arkadaşınızın dolduruşuna geliyor olabilir misiniz?
Ya da sırf karşınızdaki insan üzülüyor diye mi kalbiniz dön diyor,yani acıyormusunuz?
Gerçekte anlayamadım,yadırgamak için sorgumuyorum.
Ben olsam sevgimden şüphe ediyorsam o kişiyi düşündüğüm için devam edemezdim,ben de beni sevmeyenle olamazdım çünkü.
Ya da seviyorsam sırf mesleğinden dolayı çevremin dolduruşuna gelmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…