Ayrıldık.. Ona geri dönmelimiyim bilmiyorum Mantiğim ön plana çıktı :( :(

çok çok yerinde bi karar vermişsin...
üstelik hakaret etmeler,sen karışma fln demeler....
madem ayrıldın 2. şansı vermene bile gerek yok..
kafanda bitir yoluna bak..

ooo bu yasta gıt okulunu bıtır
baska selerle ugras
ıkı sene cıktıgın ıcın ben bıda ole bole bulamam dıye dusunme yasın cok kucuk evde kalmazsında korkma
ıyı bır ısın okulun bılezıgın olsun aılenınde zora sokma kes at

Belki beni maddiyatçılıkla itham edecekler olabilir ama ben sırf aşktan gözü dönüp de anlattığın şartlar altında evlenip mutlu olan kimse görmedim inan bana. Evlilik sevgili olmaya benzemiyor. En fazla bir ay sonra sorunlar çıkmaya başlıyor. İyi düşün taşın kararını öyle ver. Sevgilinin daha askere bile gitmemiş olduğunu düşünürsek eminim sen de daha çok gençsindir. Evlilik büyük sorumluluk isteyen bir iş.

Her gün kavga ettiğin birisiyle evlenmek akıllı bir seçim değil uyumlı değilsiniz hayat zaten zor
evlendiğin kişi sana saygı duymalı
seni aşağlıyorsa asla evlenme
hem acıyorsum diye neden barışmak , acıya acıya acınacak hallere düşen yine kadınlarımız ,dayak yiyen öldürülen , sokak ortasında bıçaklanan hep mağdur edilen yine kadınlarımız
evlilik ağır bir müesse ince elemek gerek o sana layık biri değil şimdi acıların çocuğunu oynuyor seni kandırmak için bir insan 7 slnde neyse 70 odur tekra barıştığında sana iyi davranmıyacaktır eskisindende kötü muameleyle karşılacaksın , hayat bize acımıyor sende bu adama acıma

çok üzüldüm yaşadıklarınıza
benim bunları yaşayacak ne gücüm nede tahammülüm var su an sadece vicdanım sızlıyor
umarım oda alışır bu duruma sürekli mesajlar atıyor..
sizin bu durumunuz bana mantıgın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

çok haklısınız
bu hayatta zaten cok çile çektim.. artık çekmek istemiyorum buda benm en dogal hakkım
Tabi en iyisini Rabbim bilir
Sırf vicdanım sızlıyor diye dönmücem bu kararı aldım oda zamanla alışacaktır diye düşünyorum
inş yalnış bir karar almamışımdır..
sadece pişman olmak korkutuyor beni

bana annenin dolduruşuna gelip birden böyle fevri karar verdin hala seviyorsun ve o yuzden de boyle için rahat değil vicdanın sızlıyor gibi geldi

hakkında hayırlısı olsun

Haklsıınız bu söz cok dogru.. hem ne malum ki askerden gelip
Onun beni bırakmayacağı değil mi?
işni gücünü kuracak oturtacak birşeyleri derken derken ben beklediğim le KALACAĞIM diye düşünüyorum artık
bana mesajda bensiz mutlu olma diyor böyle beddua mı olur
Bedduası tutacak diye korkuyorum

doğru düğşünüyorsun güzelim
diğer yönlerden de 4 4 lük biri değil miş
sana hakaret ettiğinden bahsetmişsin
haklı olduğun halde özürü senin dilemenden bahsetmişsin
bulunmaz hint kumaşı değil yani
ve emin ol yoksulluk aşkı öldürür

Bu ilişki zaten sende bitmiş. Ve herzaman buna inanırım mantıgın kabullenmediği birşey varsa mutlu olunamıyor . Yaşın daha çok ufak . Asla onu üzmemek için barışmalıyım diye birşey düşünme. Hayatın kanunu bu keşke herkez sevdildiği zaman sevse .. ama malesef böyle bi dünya yok kendi hayatına bakmak zorundasın eger gerçekten geleceğini o insanla yaşamak istemiyorsan hayatını bundan sonra ona göre yönlendirmeye başla. Numarasını değiştir mesala

Kesinlikle değil
bıktım artık sinirlenince bana bagırmasından cagırmasından hakaretler etmesiden
kaç sefer yapma dedim.. tamam ben suçlu olabilrim
onu çıldırtıyor olabilirm kabul ediorum.. ama ne olursa olsun insan kz arkadaşına bunları söylemez
Bana diyor ki bu sinirlenme hastalıgımı yenemedim.. bana köpek dedi.. böyle bir hakaret yok olamaz da..
bende bir yere kadar dayandım sabrettm.. eğer hala inancım sevgim olsa bir şans daha verirdim ama yok olmuyor.
gerçekten de öyle yok iki gönül bir olunca samanlık seyran olur.. hikaye bunlar
Tama cok parası olmasn ama böylede olmaz mantıgım uymuyo artık en ufak birşeyinde yine patlıcam diye düşünüyorum.
hala mesajlar atıyor keşke atmasa.

sen ne iş yapıyorsun yada ne okuyorsun?

bana annenin dolduruşuna gelip birden böyle fevri karar verdin hala seviyorsun ve o yuzden de boyle için rahat değil vicdanın sızlıyor gibi geldi

hakkında hayırlısı olsun

Aksine annem bir şans daha vermemi söyledi..
ama ben istemiyorum artık .. ömrüm onu beklemekle geçsin istemiyorum sonumu göremiyorum onunla.

maalesef maddiyat çok önemli, keşke böyle olmasa ama maalesef öyle.

maalesef maddiyat çok önemli, keşke böyle olmasa ama maalesef öyle.

gerçekten cok önemli
ben önceden önemli değil derdim ama kendimi kandırırmısım..
kalıyım savaşıyım diyorum .. sabrediyim işini gücünü kurmasını bekleyeyim diyorum
ama bu kadar sevgiyi kendime görmüyorum artık

Mantigini dinle canim evlilikte maddiyat onemli parasizlik yuzunden bosanan arkadaslarim var onlardan biliyorum.

Ben bu ilişkiye olan güvenimi inancımı kaybettim
onunla yürebileceğimize dair inancımı kaybettm
yoksa sabrederdim beklerdim.. ama o sabrı o beklemeyi göremiyorum artık kendimde
ve inşallah pişman olmam
num. da değiştirmeyi düşünüyorum bayramdan sonra...yinede üzülüyrum işte onu öyle görmek istemzdim.

Hemen tel.no değiştir
asla buluşma konuşma önerilerinide yerine getirme kes at

kızlarımızı başkaların köpek demesi aşağlaması ,dövmesi için dünya'ya getirmiyoruz ,sizde kendinizi sevin kendinize saygı duyun böyle defolu erkeklerde kıymetli zamanınızı ve gençliğinizi heba etmeyin vardır değer bilen saygılı olan bunu istediğinizide belirtin ilk tanıştığınızda ön koşul olarak ,saygısız adam insanı hasta eder olmaz olsun onun aşkıda ,kendiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…