- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.
kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.
bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.
itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.
neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim
çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.
benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce
Baya abartmışsınız.. Önce bir sorsaydınız kim ne bu mail diye.. zaten maili karıştırmanız bile yanlışken üstüne cevap vermişsiniz...Öğrenmemesi mümkün değil...

Anlamadığım neden milletin ödevlerini yapıyor!? :26: Ne alaka herkes kendi başının çaresine baksın! Hadi bir kere yardım etti diyelim her ödev olduğunda senin sevgilin mi yapacak....