Ayrıldık,Şu An Tek İstediğim Şey Ölmek.

kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.

kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.

bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.

itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.

neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim

çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.

benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce

Baya abartmışsınız.. Önce bir sorsaydınız kim ne bu mail diye.. zaten maili karıştırmanız bile yanlışken üstüne cevap vermişsiniz...Öğrenmemesi mümkün değil... :ssz:

Anlamadığım neden milletin ödevlerini yapıyor!? :26: Ne alaka herkes kendi başının çaresine baksın! Hadi bir kere yardım etti diyelim her ödev olduğunda senin sevgilin mi yapacak....

Malesef adam haklı bu konuda.
Maile onun ağzından cevap yazman doğru değil.
Bir de bu kadın arkadaşının "eşi" demişsiniz.
Kıskanmanızı anlıyorum ama bu hisle yaptığın davranış kötü olmuş.

Yaptığın hareket yanlış olmuş fakat sende haklısın o an belki herkes aynı şeyi yapardı. Sadece bunun karşılığının ayrılık olması üzücü.

Tek haksız yanınız sevgilinizin ağzından konuşmak.Kıskançlık doğal bir duygudur.Sizi suçlamayacağım, duygularınızın yoğunluğundan dolayı size hak veriyorum.Belki ben de olsam böyle bir tepki verebilirdim.

Bir ilişkiyi bitirmek içinse gecerli bir neden değil bu yaşananlar.Sevgiliniz sadece sizi cezalandırmak istiyor.Canınızı sıkmayın, üstünden birkaç gün geçsin,her şey sakinleşsin gidin konuşun.Biraz tavır yapıp sonra sizi affedecektir.Gercekten ayrılmak istediğine inanmıyorum.Siz sınavlarınıza bakın, geçici bir küslük olduğunu düşünün ki öyledir zaten.

Özür dilemek konusundaysa sevgiliniz sizden özür dilemeli size yalan söylediği için...

bence de................

canim demek ki bir güven problemi var ortada

kiskanclik ve güveni ayirt etmek gerek,

sonucta adam bir ödev yapacak ya da baska birsey bunda ne var

evlilik demek her iki tarafinda bazi haklarini karsilikli devir teslimi mi demek..

adam sonucta evli degil ve görmüs gelecekte nasil olur diye

Bence arkadasimiz kiskandigi kadar, o adama guvenmemeside dogru. Konu sayibi bence abartili bir şey yapmamiş, tamam dogru degil ama ben bu konuya farkli bakiyorum nedense. Mesjlasdigi kışının bir baskası olduğunu söylüyor yalancı, öyle olsada canım benim, zaten konu sayibinin sorun çıkarttığını biliyordu, neden bir baskasına tekrar yardım etmek hisini bulmuş? Biliyordu konu sayısıbınin sınır olduguna :27:

Yani bir tuhaflık yok gibimi?

yanlış yapmışsın ama neden biliyor musun ? o maili okuduktan sonra o kadınla hiç muhattap olmayıp sevgilinden sen ayrılacaktın çünkü sana verdiği sözü tutmadığı gibi neyi idüğü belirsiz dış kapının dış mandalı bir hatundan özür dilemeni bekliyor. yani o kadına da mailleri atanın sen olduğunu söylemiş, hatunun da kıçını kaldırmış. sen haklısın öyle mail deyip geçilecek bir konu değil bu sadece yöntemin yanlış olmuş.

seni kırmak başkalarını kırmaktan daha kolay geliyor ona. bu tipler etraflarındakilerden -özellikle de kadınlardan- çok pis tırsarlar hatunlara kibarlıktan kırılırlar ama sevgililerine aslan kesilirler. bu adamın hayatında hep listenin sonlarında olacaksın verdiğin emeğe harcadığın zamana değmez.yarın birgün evlenirseniz tutup seni aldatsa aldatığı kadından da özür diletmeye çalışır sana.

fırsat bu fırsat yolver gitsin arama da sorma da elalem için ilişkisini bitiren adamdan hayır gelmez

ama son bir mail olarak '' gülücüğe odaklan '' karikatürünü gönderebilirsin :) şaka yaptım yapma öyle birşey :) kadının mailindeki gülücük işaretini okuyunca aklıma direkt o karikatür geldi.

kısacası boşver canım keyfine bak.

ellerine sağlık canım çok doğru şeyler söylemişsin. cidden öyle
ben hep ikinci plandayın başkaları ön planda onlara karşı hep kibar hep yardımsever böyle bi insan işte..
bu son olayla ben ne kadar karakterzi biriyle beraber olduğumu anladım ama buna rağmen kendimde değilim kimbilir ne kadar acı çekicem onun umurunda bile olmycak.çok fedakarlık yaptım ben çok şey yaptım içim acıyo ben nasıl kendimi toparlarım bilmiyorum

Seni kaybetmeye göze almış adam.Aynen dediğin gibi böyle bir insanın sana bir faydası dokunmaz aksine zararı dokunur.

Bak varlığıda zararmış yokluğuda..

Boşuna üzülüyorsun.

Azıcık yerine kendisini koysun. Sana bir iş için evli bir adam gelsin.Ama böyle hareketleri rahat olsun.O da bunu görsün. Sana birdaha bu adamın işini yapmayacaksın yoksa kötü olur desin.Sende tamam de.

Sonra ondan gizli yine o adamın işini yap.
Sende kendini haklı çıkart ve arkadaşlarını savun.

Sana sevdiğin adam derki ''sen beni bir iş için bir insan için tanımadığın biri için kalbimi kırdın ettin ''der birdaha da birlikte olmaz seninle..

Sende aynısını yap şekerim ! Acıma üzülme ! Bugun yanlarında olur o insanlar yarın işleri bitincede tanımamazlığa vururlar..

Seninkide anlayacak.

Ölüyorum ağlıyorumları bırak sen

Ben seni haklı buluyorum! Yok adamın işine karışmışsın etmişsin diye seni asla suçlamıyorum.

O tamam demeyecekti dediği için sen haklısın
:34:

saol cnm aynen dedğin gibi kadının işi bitince belkide tanımıycak artık onu ama o kadını tercih etti bana
okadar yüzsüz ki msj atmış özür dilemezsen eskisi gibi olamayız diye.bende yazdım ki sana mutluluklar o kadınla, bittin benim için yazma artık.

hem ondan nefret ediyorum hem de üzülüyorum ,çok kötüyüm galiba toparlıyamıycam kendimi

Baya abartmışsınız.. Önce bir sorsaydınız kim ne bu mail diye.. zaten maili karıştırmanız bile yanlışken üstüne cevap vermişsiniz...Öğrenmemesi mümkün değil... :ssz:

Anlamadığım neden milletin ödevlerini yapıyor!? :26: Ne alaka herkes kendi başının çaresine baksın! Hadi bir kere yardım etti diyelim her ödev olduğunda senin sevgilin mi yapacak....

istese yapmaz ama yapıyo geri çevirmiyo

beni rezil ettin yazmış şimdide yüzsüz

diğer konularınıza da baktım da hep kıskançlık üzerine , bunu kendinize yapmayın , adam asistan ödev de yapıcak öğrencileriyle muhattapta olucak maksadım sizi üzmek değil ama napsın işimi bıraksın, hayatınıza başkası da girse illaki bayanlarla muhattap olucak , sevgilinizin ayrılma sebebi bu mail gibi gözüksede sürekli kıskançlık üzerine olan tartışmalardan bunalmış,dolmuş gibi geldi bana...

Kusura bakmayın ama ben olsam bende ayrılırdım sizden
Gereksiz kıskançlığa ve iznim olmadan mailime girilmesi üstüne üstlük benim adıma cevap verilmesine tahammül edemem
Daha sevgiliyken kendinde bu hakkı bulan evlenince ohooo der ardıma bile bakmam

Bu da size ders olsun , herkesin işine karışmayı marifet sanmazsınız artık..
Ölüme gelince de millet eşinden ayrılıyo bişey olmuyo, siz sevgilinizden ayrıldınız diye hiç bişey olmaz merak etmeyin

kız konuştuğumuz mailleri kopyalayıp buna göndermiş.
özür dilemezsen benim yüzümü göremezsin yazmış
bende hiç cvp vermedim

kız konuştuğumuz mailleri kopyalayıp buna göndermiş.
özür dilemezsen benim yüzümü göremezsin yazmış
bende hiç cvp vermedim

ya canım muhattap olma şu adamla bittiyse bitti beni rahatsız etme hadi güle güle diye cevap ver afallasın biraz o kim o kadından özür diletmek kim ?

ezdirmeyin kendinizi bu tiplere bitti de bitir sen de bakalım ne olacak ? şimdi üzülürsün ileride şükredersin kurtulmaya bak bu adamdan.

ya canım muhattap olma şu adamla bittiyse bitti beni rahatsız etme hadi güle güle diye cevap ver afallasın biraz o kim o kadından özür diletmek kim ?

ezdirmeyin kendinizi bu tiplere bitti de bitir sen de bakalım ne olacak ? şimdi üzülürsün ileride şükredersin kurtulmaya bak bu adamdan.

hiç cevap vermedim,bu kadar alçak olduğunu bilmiyodum yazmış duyanda kadına kötü bşy yazdım sanıcak
bi daha yazarsa rahatsız etme artık diycem
içim parçalanıyo ama midem de bulanıyo aynı zamanda..

Yaptığınız hareket hiç hoş olmamış.

Keşke maili görünce sevgiliniz adına cevap yazmak yerine, bi zahmet sevgilinizi arayıp konuşsaydınız iş bu haddeye gelmezdi.

Kıskançlıklarla , gereksiz hareketlerle hem kendinizi üzüp, hemde ilişkinizi mahfediyorsunuz.
Mail , facebook gibi şifrelerin birbirinize neden verildiğini ben kendi adıma anlayamıyorum.
Ne eşim benimkini bilir ne de ben eşimin şifrelerini.
Gerek duymadım hiç bugüne kadar sormaya bile.
Baştan oluşan bir güven olmalı.
Sevgilinizin adına cevap yazmak yerine durumu izah etmesini istemek daha doğru olurdu.
Tabiki bu konuda da olaya farklı bakanlar olacaktır , buda tarz ve hayata bakışın farklılığındandır.
Yanlış yaptığınızı kabul edin bence ve özür dileyin.
Ama o kızdan özür dilemek kararı size kalmış.

Son düzenleme:
Sadece kız arkadaşısınız eşi bile değilsiniz ama şimdiden böyle bir şeye müdahale ederek zaten onun gözünde değerinizi düşürmüşsünüz bence ki ayrılmak istemiş.Özür dileyerek sizi affetmesini beklemelisiniz yapacak başka bir şeyiniz yok

kzlar mbr o kadar kötüyüm ki yazı yazmaya ble halim yok
hemen konuya gircem sabah sevgilimle ayrıldık,terkedildim daha doğrusu..dün akşam beni sevdiğini söyleyen insan sabah beni terketti nedenine gelince.

kızlar bi kaç ay önce bunun samimi olmadığı bi arkadaşının eşinin bi ödevi vardı.kız yanina gelmişti bende rahatsız olmuştum çünkü çok rahat bi insandı ve hareketlerinden rahatsız olmuştum.bi daha bu kadının ödevini yapma dedim oda tmam dedi.

bir hafta önce sevgilimin mail adresine bi bayandan mail geldi(mail adresi okula ait,şifresi vardı bende)kadının bi konuda yardıma ihtiyacı varmış ödev gibi birşey yani.bunları göndermiş mrb demiş gülücük koymuş altınada vaktin olunca bunlara bakar mısın yazmış.bende sevgilimin adına cevap yazdım yardımcı olamıycam kusura bakmayın yazdım.neden yanlış bişey mi dedim yazdı kadın bende hayır çok yoğunum ve yardımcı olamıycam yazdım.kadın bozuldu tabi iyi anladım tşkler yazdı.sonra bütün mesajları sildim.bugün öğrenmiş nasıl öğrendi bilmiyorum aradı beni bağırdı çağırdı kızın hocası rica etmişti dedi rezil ettin beni dedi.
bende dedimki araya hocayı niye sokuyo çocuk mu o dedim cvp veremedi.

itiraf etmedi ama bu yukarda bahsettiğim kadından gelmişti o mail galiba.yani bana yalan söyledi okuldan bi hoca rica etti o yüzden yapıyorum ödevini dedi.ama kız yukarda bahsettiğim arkadaşının eşiymiş.

neyse işte tartıştık kötü şeyler söyledik birbirimize o kızı bana yönlendirenler benim için çok değerliydi dedi.bitti bu ilişki dedi hiç bşy yazmadım snra ya kızdan özür dilersin yada biter dedi asla özür dilemem dedim yazdım gönderdim

çok kötüyüm yarın sınavım var ve ben sadece ölmek istiyorum.3.şahışlar yüzünden herşeyi bitiren biri için üzülüyorum hala aptal gibi.

benim yaptığım yanlıştı onun adına cevap vermemeliydim ama bu yüzden benden ayrılması normal mi sizce

ben sanada hak veriyorum aslında çünkü insan şüphelince ve sevince hep birşeyler yapmk istiyor.. bende nişanlımın kız arkdaslarını sileridm hep iş arkdaslarını ertesi sabah rezil ettin derdi :) sonra baktım oda bnm mailimden silmiş ve cvplar yazmış iş ortaklarımıza yerin dibine girdim adamlara açıklama yapamadım :( yanii şöyleki o kişiye cevap vermeseydin ve bu şekilde davranmasaydın değerin daha yüksek olurdu hatta sevgilin seninle gurur duyardı ama bu şekilde sen diğer kadını yücelttin... Ama yinede buyüzden ilişki bitirilmez bağır çağır kız bi süre konuşma ama ilşki bitmez yanii hemde o kıza özür diletcek.. boşver bence üüzlme bile ne ölümünden bahsediyorsun Allahaskına boşversene ...

istese yapmaz ama yapıyo geri çevirmiyo

beni rezil ettin yazmış şimdide yüzsüz

Cincikk çok doğru söylemiş :40:

Benim eşim milletin ödevini, işini falan yapacak hem de kadın!! yıkarım ortalığı sen milletin uşağı mısın diye :41: bir daha düşünemezler bile!!

Bir de yalan söylüyor.... O kendini rezil ediyor farkında değil...
Bence hiç üzülme,zaten birkaç güne arar seni ama bence de barışma... bu adamdan hayır gelmez... :19:
Daha kişiliği gelişmemiş,başkalarından takdir görmek peşinde (bu nedenle milletin işine koşturmak çok önemli)... bu arada seni kırmaktan ezmekten de geri kalmıyor... :20:

Adam nasıl suçlu konumuna geldi anlamadım. KK olarak on numarayız valla, masumdan günahkar yaratmakta üstümüze yok.

Bir iş arkadaşım erkek arkadaşı için yardım istesin, sevgilisine de mail adresimi versin, erkek de bana mail atsın, sevimli görünmek icin de :) yapsın. Eşim/Sevgilim de girip onu terslesin var mı böyle birşey yahu?

Çocuk bahcesimi burası kreş mi, herkesin bir çizigisi var, sevgilinin çizgisini kaldıramıyorsan ayrılacaksın, cocukca hareketler yapmayacaksın.

Adam yerden göğe kadar haklı, kızdan özür dilemelisin.

Cincikk çok doğru söylemiş :40:

Benim eşim milletin ödevini, işini falan yapacak hem de kadın!! yıkarım ortalığı sen milletin uşağı mısın diye :41: bir daha düşünemezler bile!!

Bir de yalan söylüyor.... O kendini rezil ediyor farkında değil...
Bence hiç üzülme,zaten birkaç güne arar seni ama bence de barışma... bu adamdan hayır gelmez... :19:
Daha kişiliği gelişmemiş,başkalarından takdir görmek peşinde (bu nedenle milletin işine koşturmak çok önemli)... bu arada seni kırmaktan ezmekten de geri kalmıyor... :20:

nokta
gerçekten öyle karaktersiz elalemin kızından takdir görme peşinde,bazı şeyler dank etti kafama biraz geç olsada..
millettin hizmetini yapmaktan asla geri kalmaz ,asla düşünmez beni bi kerede sevgilim takdirini alayım diye hep başkaları..

Back
X