Ayrıldık terk edildim

seul58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
11
22
3
32
Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .

Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?

Hayat müşterek canım bi tarafın alttan alması gerekiyor malesef..daha adım atmamışsınz değerlendirebilirdz bence..

Önce sende bir araştırsaydın keşke kavga çıkaracak bir durum yok ki. Kim ne yapmak isterse onu yapar. Evlilik bağınız da yok.

Ama benide düsünmesi lazım. Butun kariyerimi cope mı atayım ? Burada da gayet meslegini yapabilirdi.

Özel olmasa ne işi teklifi geldi
Ve dil vs sorunu olmayacakmı onun için ki sizi silecek kadar istiyor bu işi

E orda acardiniz işinizi böyle bir fırsat tepilmezdi bence ama demekki sizin aranızda gerekli yakınlık ve anlaşma eksikmis. Hayirlisi olsun sizin için

yapamam oralarda dil bilmiyorum ingilizcem bile yok. kendi evimi özlerim .

Ama benide düsünmesi lazım. Butun kariyerimi cope mı atayım ? Burada da gayet meslegini yapabilirdi.

Daha eczaneniz yok, açmayı istiyorsunuz. Hangi kariyer oluyor bu çöpe atılan?

Adam Avrupadan teklif almış, burada da yapabilirdi diyorsunuz, vizyonunuz bu mu yani gerçekten?

Bence doğru bir karar vermiş ayrılmakla.

Ikinizde haklısnız siz orda bisey yapamacaksaniz neden gideseniz, o da tr şartlarınin üstünde teklif aldıysa neden gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…