Hiç duymadım nişan bozanın tazminat verdiğini. Takılar filan olduysa törende onlar alınıp verilir, nasıl olsa evleneceğiz diye düşünüp ortak ev araba aldıysanız satılır bölüştürülür benim bildiğim. Yoksa kimse kimseye nafaka vermez kusura bakmayın.Ne mana ? Nişan bozan taraf tazminat verir .
Ayrıca kişi kendinden bilir işi diye güzel bir laf vardır . Ben de sizin bu muffettis gadget tarzı dedektif hallerinizden süphelendim . Troll bir üye oldugunuzu dusunuyorum
O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .
Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
Hollandada hayat danki cok kolay mesleginiz varmis. Kendi isinizi kurun. Sakin hollandaya gelmeyinNişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
Benzeri bende vardı, nisan attım dava açacam dugun salonunun parasını verin diyoEe zaten nişanda tazminat isteyen mi var nişanı attık tazminat davası açıcam diyeni hiç duymadım açıkçası.
Arkadaş kendince eğlenmeye gelmiş.
Tazminat nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor aklınca.
Siz eczacı olduğuna da inandınız mı ki gerçekten? :)
Yüzüğü parmağınızda taşıdınız o kadar,nafaka da isteyinNisanı o bozdu . Tazminat davası acabilir miyim ona ? Masraflarımı ödemesi icin ?
Hollandaya gitme imkaniniz var ve siz bunu reddettiniz? Biraz sabirla dili ogrenip, diploma denkligi ile is bulabilme imkanini elinizin tersiyle neden itiyorsunuz ki?Nişanlım hollandadan iş teklifi aldı . Evlenip oraya yerleşelim dedi. Ben karşı çıktım kavga ettik ve ayrıldık daha dogrusu terk etti .
Eczacıyım, 26 yaşındayım . Kendi yerimi açmayı istiyorum istanbulda . O kadar okudum . Ne yaparım Hollanda da ben ? Haksız mıyım ?
tatile çıkmayı düşünüyorum
Şeyma Subaşı Miami dehollandaya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?