Ayrıldık terk edildim

Hollanda harika bir yer ben olsam giderdim eşimle..hatta şansım olsa hollanda da yaşamak isterim..bence bir düşün orda da açabilirsin eğer olursa..bu yüzden ayrılmak hıç hoş değil

Duruma üzülmüyorsunda tazminat mı düşünüyosun ?? Sanki 5 çocukla kaldın ne tazminatı ?
O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .

Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .

Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .

Okadar derken ne kadar masraf ki bu

Dalga mi geçiyorsunuz?

Vallaha konu sahibi sen bence en iyisi önce bir kafanı topla. Adam avrupadan iş teklifi almış sende gel demis SEN reddetmişsin. Oda bu fırsatı tepmeyince ayrıldınız iki normal insan gibi. Ne tazminatı Allah aşkına. Elalem "nişanı bozulmuş" demesi onun suçu mu? Seni kandırsa neyise, ama öyle bir durum da yok.

düğün bohçan için İngilizce iste, kurs koysunlar içine. Eczacı olup nasıl İngilizce bilinmez? Hollanda’yı fırsata çevirmen için overlokçu ayağına kadar gelmiş. Tükkanı orada açmanın yollarını aramak daha akıl karı.
olmazsa o zaman ayrılırsın, sonraki adaylara bunu açıklamak daha kolay olur hem. Bu arada tazminatı çıkarırsın.
Lütfen bu konu gerçek olmasın

Evet :)
Nişan için tazminat denir mi ya aklınca nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor arkadaş :)

Bunu talep eden var, ama eczacı, eğitimli bir kadından böyle bir talep gelmesi enteresan..
Adam aldatmamış, kadına bir zarar vermemiş.
Hayat karşısına bir fırsat çıkarmış, artık aynı yolda yürüyemeyecekler.
Bunun tazminatı mi olur allah aşkına?

Ee zaten nişanda tazminat isteyen mi var nişanı attık tazminat davası açıcam diyeni hiç duymadım açıkçası.
Arkadaş kendince eğlenmeye gelmiş.
Tazminat nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor aklınca.
Siz eczacı olduğuna da inandınız mı ki gerçekten? :)

Ne mana ? Nişan bozan taraf tazminat verebilir .

Ayrıca kişi kendinden bilir işi diye güzel bir laf vardır . Ben de sizin bu muffettis gadget tarzı dedektif hallerinizden süphelendim . Troll bir üye oldugunuzu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…