Özelden yazayım iş teklifini size ,buraya yazmak istemiyorumBen hollandada yaşıyorum o yüzden merak etmiştim
Ahahah hadi bakalım kapı orada bir dahakine görüşürüz biraz daha çalışman lazım ama :)))))Nisanı o bozdu . Tazminat davası acabilir miyim ona ? Masraflarımı ödemesi icin ?
Olabilir teşekkürlerÖzelden yazayım iş teklifini size ,buraya yazmak istemiyorum
özel mesaj yollayamıyorum size buton yokOlabilir teşekkürler
Olabilir teşekkürler
Nisanı o bozdu . Tazminat davası acabilir miyim ona ? Masraflarımı ödemesi icin ?
O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .Duruma üzülmüyorsunda tazminat mı düşünüyosun ?? Sanki 5 çocukla kaldın ne tazminatı ?
Okadar derken ne kadar masraf ki buO kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Duruma üzülüyorum ama hiç olmazsa bedel ödemeli . Manevi dünyam dağıldı .
Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Psikolojim bozuldu . Nişanı bozullmus biri oldum . Ben bu durumu ileriki adaylara nasıl acıklarım .
düğün bohçan için İngilizce iste, kurs koysunlar içine. Eczacı olup nasıl İngilizce bilinmez? Hollanda’yı fırsata çevirmen için overlokçu ayağına kadar gelmiş. Tükkanı orada açmanın yollarını aramak daha akıl karı.O kadar masraf yaptım . Bu hollanda işini o zaman söylemedi bana . Zararımı tazmin etmeli .
Evet :)Dalga mi geçiyorsunuz?
Nisanı o bozdu . Tazminat davası acabilir miyim ona ? Masraflarımı ödemesi icin ?
Evet :)
Nişan için tazminat denir mi ya aklınca nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor arkadaş :)
Ee zaten nişanda tazminat isteyen mi var nişanı attık tazminat davası açıcam diyeni hiç duymadım açıkçası.Bunu talep eden var, ama eczacı, eğitimli bir kadından böyle bir talep gelmesi enteresan..
Adam aldatmamış, kadına bir zarar vermemiş.
Hayat karşısına bir fırsat çıkarmış, artık aynı yolda yürüyemeyecekler.
Bunun tazminatı mi olur allah aşkına?
Ne mana ? Nişan bozan taraf tazminat verebilir .Ee zaten nişanda tazminat isteyen mi var nişanı attık tazminat davası açıcam diyeni hiç duymadım açıkçası.
Arkadaş kendince eğlenmeye gelmiş.
Tazminat nafaka alan kadınlarla dalga geçiyor aklınca.
Siz eczacı olduğuna da inandınız mı ki gerçekten? :)
tatile çıkmayı düşünüyorumeczane mi açacaksın tazminatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?