ayrıldık üstelik bunu arkadaşıyla söyletti.. :( ??

belur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
147
0
46
İstanbul
arkadaşlar daha önce ben sevgilimi çok sıkıyorum kontrolsüzüm demiştim hatırlarsanız.orada kendimi pek ifade edemedim bu sıkma konusu aslında onun bana söylediği sözdü.o kadar aramam da nadir olan birşey hekketten çıldırtınca.kendimi kötü hissediyorum şuan haketmediğimi düşünüyorum. o kadar çok fedakarlıkta bulundum ki maddi manevi,üstelik ailem hepsi biliodu..tanışcaklar diye bakarken herşey mahvoldu.haddi hesabı yok yaptıklarımın eskiden çok seviodu emindim ama ben ona aşık olduktan sonra çekti kendini.son 1 yıldır ne yaparsa yapsın ağladım sızladım affettim.demiştim yazın'da sessizce çıktı hayatımdan ağla sızla yalvar aylar sonra döndü bana.ama hep eski halini aradım hep incitti beni kötü şeyler hatırlıyorum düzelcek geçecek dedim olmadı.daha geçen hafta bile ne sürprizler yaptım ama uzaklık var 12 saat tam..o gün ben onu çok aradıktan sonra aramadı beni bende onu.ama bugün en iyi arkadaşını aradım ünv. ortak arkadaşımız olan.ben konuşurum onla dedi.sonra beni aradı sıkılmış benden,istemiyorum bana göre değil demiş .ayrıldığını da ona söyletmiş..aramıycak mış beni çocuk gibi ağlar şimdi falan demiş.tamam dedim kapadım telefonu.arkadaşı msj atmış sonra tamam o benim en iyi arkadaşım ama sen bunu haketmedin yazmış sana her zaman destek olucam yanındayım 2.yi affettin sen o pişman olacak arıycak seni ama sakın affetme o sen bu kadar çabalarken umursamadı ,ağlamalarını kayle almadı .. o gün geldiğinde sende onun ağlamalarını umursama ne çekerse çeksin dedi..o senin sevginden o kadar emin ki seni kaybetme korkusu yaşamıyor yazmış

ama ben hazmedemiyorum hiç.. pişman olsun istiyorum hala

Son düzenleme:
Kendisi çocuk gibi olan.Arkadaşıyla haber yollatmış ,ben olsam bu konuda okkalı bir mesaj yazar,telefon numaramı da değiştirirdim hemen.

ama ben hazmedemiyorum hiç pişman olsun istiyorum hala

Asıl siz, sizi "çocuk gibi, bana uygun değil" diye niteleyen üstelik bunu sizinle paylaşmak yerine başkalarından duymanıza sebep olan biriyle beraber olduğunuza pişman olmalısınız...

"Ağlar şimdi" diyerek ayrıldığını bile söyleme gereği duymayan biri neden bu kararından pişman olsun? Pişman olsa ne fark edecek? O zaman yaptıklarını hazmedebilecek misiniz sanki... Elbette hayır...

Siz ondan ayrıldığınıza değil, ona sarf ettiğiniz özveriye, fedakarlığa acıyorsunuz; bu yüzden onun hiçbir hareketi bu halinizin acısını hafifletemez... Ancak kendiniz, kendi değerinizi fark edip onu yük etmekten kurtulduğunuzda daha iyi hissedeceksiniz... Bu da... Epey zaman alacak...

çok güzel söylemişler geçmişe mazi derler diye..bence eskiyi unutun,önünüze bakın mutlu olmaya çalışın.başkasına söletecek kadar adilik yapan biri için bence üzülmeye değil hatırlamaya bile değmez.gençliğinizi hiç çürütmeyin aileniz de sizi üzen mutsuz eden biri ile beraber olmanızı istemez nitekim.hiç geri dönüş yapmayın konuyu kapatın ne hali varsa görsün..

bu sefer hiçbirşey yazmak gelmiyor içimden çok kırıldım ya.. arkadaşı zaten illaki tepkini merak edip sorcak bana birgün dedi. o zaman ona gayet olgunlukla karşıladığını söylicem yazmış.turistik mekan da yaşıyor aklına bile gelmiceğimi düşünüyorum..böyle unutulmak çok kötü ya cidden..ben hattımı yeni değiştirdim o değiştirtti beni seven biri vardı arıyor diye.madem sıkılmış hattımı niye değiştirttiiki.. üzülüyorum ama aramam artık..

bende öyle düşünüyorum ama buna engel olamıyorum haksızlık bu..istek yani o pişman olmasa da ben istiyorum olmasını..ne kadar kolay bitirebiliyormuş ben ondan daha olgun olduğumu düşünüyorum nezakettir bu ya söyleyebilirdi bunu. benim vaktimden çalmaya hakkı yoktu hep sınav zamanı alt üst ediyor beni

Son düzenleme:
canımm senın yapıcagan en guzell seyy onu hıc bısekılde aramamktrr o aradıgındadaaa onu tepe taklak etmelısın hareketlerınleee kaele almıomus gıbı davranmalısın elınd esonnda arıcaktr emın olabılrsınn sennn sımdıı sadece kendını dusunn zamanı guzel gecrr odak noktanda cıkarr dusunemeye cals ozen goster zaman gelıcekk hırsını alıcaksın fazlasıylaa ama ozaman zaten sen onu ıstemıceksınn gercek yuzu ınsanların snradan cıkıo degerını bılememıs neyazıkkı

insan kendi ilişkisinde yapamıyor hakketten kalbim acıyor..aramıycağım kesinde onun beni arıycağından şüpheliyim işte.. ben öyle düşünmüyorum ama tersi olsun istiyorum..unutacağım zaman dilimi çabucak geçse keşke..

Burda onun hakkinda konusmamiz bile Fazla ona !! inan bana.

yeni bi sayfa ac.. bosver.. sosyalles bisiler yap unut onu ..

Burda onun hakkinda konusmamiz bile Fazla ona !! inan bana.

yeni bi sayfa ac.. bosver.. sosyalles bisiler yap unut onu ..

hep derlerdi kafanda bitireceksin diye.anlam veremezdim nasıl olacak o.. kalbim onun için atarken diye..anlamsız saçma geliyordu..ilk defa dün kafamda bitirmem gerektiğini anladım.o kadar çok şey varki içimde kalan paylaşamadığım sizinle.gece de hiç uyuyamadım.o kadar çok acıyor canım şiddetini tahmin edemezsiniz.ama şu var asla asla hayatıma girmesine izin vermiyceğim..ama şu atlatma denilen şeyi yapabilmek istiyorum..kimseyle paylaşamıyorumda bu durumu.. olanları...herşey içimde

Son düzenleme:
canım o istemiyor bu ilişkiyi bence..yani ağlar şimdi diyerek bunu söyletmesi ondandır diye düşünüyorum..yani ayrılığı kafaya yerleştirmiş olurda ağladığını duyarsa duygusal düşünüp vazgeçebileceğini düşünmüştür..bencillik yapıyor ama o da isemediğinden işte..yani başkasına söyletmesi kötü sonuçta ilişkiye başlanırken nasıl anlaşılıp ikiniz anlaşıyorsanız ayrılıkta öyle olmalıydı..saygıyla bitmeliydi..ihanette yok sonuçta..kendine bunu yakıştırabilmiş demekki..sen ondan vazgeçmek için elinden geleni yap bence..herşeyin hayırlısı diyerek ondan uzaklaştır kendini..zamanla geçeçek arkadaşım..karşına alıp yüzüne ayrılmak istediğini demeliydi ama toparlanmaya çalış sen..üzgünsün şimdi ondan yediremiyon ama inan bunu yaptığı sana zaman sonra çok itici gelecek .bencilliğini anlayıp soğucan ama zman..bak ben sene sonra pat diye mesajla bırakıldım bi daha ulaşamadım sonra üstelik bigün öncesi çok mutluyduk yani ben öylemişim yani insan haketmediğini düşündüğünden zaten üzgün oluyr..ama kendini düşn..

Dışarı çıkın kafa dağıtın.Yeni insanlar tanıyın.Yarın öbür gün size dönse bile yedekte tutmak istediği için dönecek.
Onunla iletişiminizi de tamamen koparın.Arayacağından şüphe ediyorsanız hat değiştirin.

anlamadım valla yapmadığım şey kalmadı onun mutluluğu için .yaa başta nasılda istemişti beni..hakketten şu kaçan kovalanır dedikleri tabir doğruymuş..ne kadar safmışım ben ya..durup durup aklıma geliyor 3 yıl oldu ben bitek onunla yaşamıştım herşeyi..kendimi daha önce yaptığım gibi harap etmek istemiyorum inanın çok istiyorum huzurlu olabilmeyii tamamen çıkarabilmeyi içimden..dışarı çıkayım diyorum halim yok hiçbirşey yapcak halim yok şu satırları bile zor yazıyorum bütün vucudum ağrıyor,istemiyorum engel olmaya çalışıyorum ağlamadan duramıyorum..bu kadar çok fedakarlık yaptığım için mi sıkılınan kız modeliyim ben şimdi.geriye baktığında ayrıldığını söylemeye bile curet edemeyen insan beni bi hiç olarak mı görecek..telefonda öyle bir konuşma tarzı varmış ki duyman lazımdı diyor arkadaşı..nasıl sinirlendim o an bilemezsin dedi..aşk falan umurumda değil yani kendimi toplasam tek isteğim deli gibi çalışmak şu kpss sınavını kazanmak olucak.

Son düzenleme:

İlk günler zordur..Ama bir bir buçuk hafta sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksiniz emin olun.
Konuyu tekrar okudum,arkadaşı ''her zaman yanındayım vs.vs..'' demiş.Bilemiyorum ama o kişiyle de çok samimi olmayın.Yalnız,korunmaya muhtaç(!) görünüşünüzden faydalanmaya çalışabilir.

agla icini dök, bagir cagir..
günlük yaz mesala, icinden gelen ona söylemek istediklerini felan...
hergün biraz daha iyilestigini göreceksin...
ama bunu fazla uzatma...
dedigin gibi kpss'ye calis, arkadaslarinla bulus, bir kursa yazil...
ama sakin kendini odana kapatip, günlerce aglayip sizlanip aramasini bekleme...

hedefte koymuşsun onun için çabala canım artık..dedim ya ben pat diye messajla bırakıldım ulaşamadım bidahada..çok üzüyor insanı anlatılamaz bi duygu..dediklerin bendede oldu..uykuları kaçar ağlarsın,sabah uyanır falaket gelir..odaya kapanır kalısın resmen..anlıyorum ama inan geçecek..zaman sonra bugünler için buz gibi olcan..onu hatırlatacak en ufak birşeye bakma ilgilenme bi süre sen..ondan haberde alma..aklında hedefleiklerin olsun tek..ağla istediğin kadar yeterki içine kapanma..

inşallah canım tek isteğim o..aslında sanmıyorum yaklaşımını bir arkadaşımla birlikte çünkü ..ben artık güvenmiyorum erkeklere o yüzden telkinli olmakta yarar var..kendimden uzak tutmaya çalışacağım onu mesafeyi de koruycağım..yanlış harekette bulunsun istemiyorum zaten

Son düzenleme:

aynen varya aynı şeyleri yaşıyorum şuan ..tarif edilmez bu acı yani...ne kadar sürede atlatabildin peki sen..

aynen varya aynı şeyleri yaşıyorum şuan ..tarif edilmez bu acı yani...ne kadar sürede atlatabildin peki sen..

2009da bıraktı öyle işte hala aklıma geldikçe moral gidiyor,ona inandım güvendim diye kendime kızıyorum hala..hala yediremiyorum gün geliyor yaptığnı..o kişi böyle mesajla bıraktı gitti işte bu sene geçen aylarda aradı var ya nasıl kötü olum..yaptığı berbat koymuştu çünkü..ama nefret bile edemiyorum artık o kadar ufaldı bende..ondan sanada buz gibi olcan derken ondan demiştim..pişman olacak oda belki..ama affetme sakın..üzülcen çok işte ama zaman..onu unuttum ama yaşadığımı asla..

pamko;

ah canım ya biz kızlar niye böyleyiz hemen inanıveriyoruz,bağlanıveriyoruz..onlarsa elde edince takmıyorlar bile..inşallah benimde onu hatırlamıycağım günler çabuk gelir...bende hiç hazmedemiyorum hiçbirşekilde barışmak istemediğim halde o da pişmanlık duysun, değerimi anlasın birgün mutlaka arasın istiyorum..geri döneceğimden değil o anı sadece görmek istiyorum..Onun bana yaptığı gibi ,asla konuşmaya niyetim yok sadece istek yani bu..

Son düzenleme:

Allah kimsenin yanına bırakmıyor ondan hiç ahın olmasın sakın..ben hiç yüzüne bile kötü bişey demedim varya..ağladı pişman olduğunu sevdiğini bile dedi ama ben bitirdim işte..aradan onca zaman geçmiş affet demek kolayda o yaşattıklarını unutmak kolay değil işte..biz birde aynı üniversitedeydik,hergün beraberdik hafta sonları yine buluşuyorduk ondan mesajla olması hala üzüyor beni işte..o naptı bir kelimeyle gitti aradan sene geçmiş ben seviyom diye çıktı piyasaya..bencillik işte başka değil..inşallah sen benden daha çok güçlü olursunda yaşadığın bu günler bile aklına gelince üzülmezsin..en fazla 6 en az 3 ay sonra üzüntün hafiflicek ama çğunlukla herkeste öle oluyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…