ama ben hazmedemiyorum hiç pişman olsun istiyorum hala
Burda onun hakkinda konusmamiz bile Fazla ona !! inan bana.
yeni bi sayfa ac.. bosver.. sosyalles bisiler yap unut onu ..
canım o istemiyor bu ilişkiyi bence..yani ağlar şimdi diyerek bunu söyletmesi ondandır diye düşünüyorum..yani ayrılığı kafaya yerleştirmiş olurda ağladığını duyarsa duygusal düşünüp vazgeçebileceğini düşünmüştür..bencillik yapıyor ama o da isemediğinden işte..yani başkasına söyletmesi kötü sonuçta ilişkiye başlanırken nasıl anlaşılıp ikiniz anlaşıyorsanız ayrılıkta öyle olmalıydı..saygıyla bitmeliydi..ihanette yok sonuçta..kendine bunu yakıştırabilmiş demekki..sen ondan vazgeçmek için elinden geleni yap bence..herşeyin hayırlısı diyerek ondan uzaklaştır kendini..zamanla geçeçek arkadaşım..karşına alıp yüzüne ayrılmak istediğini demeliydi ama toparlanmaya çalış sen..üzgünsün şimdi ondan yediremiyon ama inan bunu yaptığı sana zaman sonra çok itici gelecek .bencilliğini anlayıp soğucan ama zman..bak ben sene sonra pat diye mesajla bırakıldım bi daha ulaşamadım sonra üstelik bigün öncesi çok mutluyduk yani ben öylemişim yani insan haketmediğini düşündüğünden zaten üzgün oluyr..ama kendini düşn..
anlamadım valla yapmadığım şey kalmadı onun mutluluğu için .yaa başta nasılda istemişti beni..hakketten şu kaçan kovalanır dedikleri tabir doğruymuş..ne kadar safmışım ben ya..durup durup aklıma geliyor 3 yıl oldu ben bitek onunla yaşamıştım herşeyi..kendimi daha önce yaptığım gibi harap etmek istemiyorum inanın çok istiyorum huzurlu olabilmeyii tamamen çıkarabilmeyi içimden..dışarı çıkayım diyorum halim yok hiçbirşey yapcak halim yok şu satırları bile zor yazıyorum bütün vucudum ağrıyor,istemiyorum engel olmaya çalışıyorum ağlamadan duramıyorum..bu kadar çok fedakarlık yaptığım için mi sıkılan kız modeliyim ben şimdi.geriye baktığında ayrıldığını söylemeye bile curet edemeyen insan beni bi hiç olarak mı görecek..telefonda öyle bir konuşma tarzı varmış ki duyman lazımdı diyor arkadaşı..nasıl sinirlendim o an bilemezsin dedi..aşk falan umurumda değil yani kendimi toplasam tek isteğim deli gibi çalışmak şu kpss sınavını kazanmak olucak.
anlamadım valla yapmadığım şey kalmadı onun mutluluğu için .yaa başta nasılda istemişti beni..hakketten şu kaçan kovalanır dedikleri tabir doğruymuş..ne kadar safmışım ben ya..durup durup aklıma geliyor 3 yıl oldu ben bitek onunla yaşamıştım herşeyi..kendimi daha önce yaptığım gibi harap etmek istemiyorum inanın çok istiyorum huzurlu olabilmeyii tamamen çıkarabilmeyi içimden..dışarı çıkayım diyorum halim yok hiçbirşey yapcak halim yok şu satırları bile zor yazıyorum bütün vucudum ağrıyor,istemiyorum engel olmaya çalışıyorum ağlamadan duramıyorum..bu kadar çok fedakarlık yaptığım için mi sıkılan kız modeliyim ben şimdi.geriye baktığında ayrıldığını söylemeye bile curet edemeyen insan beni bi hiç olarak mı görecek..telefonda öyle bir konuşma tarzı varmış ki duyman lazımdı diyor arkadaşı..nasıl sinirlendim o an bilemezsin dedi..aşk falan umurumda değil yani kendimi toplasam tek isteğim deli gibi çalışmak şu kpss sınavını kazanmak olucak.
İlk günler zordur..Ama bir bir buçuk hafta sonra bu kadar kötü hissetmeyeceksiniz emin olun.
Konuyu tekrar okudum,arkadaşı ''her zaman yanındayım vs.vs..'' demiş.Bilemiyorum ama o kişiyle de çok samimi olmayın.Yalnız,korunmaya muhtaç(!) görünüşünüzden faydalanmaya çalışabilir.
hedefte koymuşsun onun için çabala canım artık..dedim ya ben pat diye messajla bırakıldım ulaşamadım bidahada..çok üzüyor insanı anlatılamaz bi duygu..dediklerin bendede oldu..uykuları kaçar ağlarsın,sabah uyanır falaket gelir..odaya kapanır kalısın resmen..anlıyorum ama inan geçecek..zaman sonra bugünler için buz gibi olcan..onu hatırlatacak en ufak birşeye bakma ilgilenme bi süre sen..ondan haberde alma..aklında hedefleiklerin olsun tek..ağla istediğin kadar yeterki içine kapanma..
aynen varya aynı şeyleri yaşıyorum şuan ..tarif edilmez bu acı yani...ne kadar sürede atlatabildin peki sen..
pamko;
ah canım yabiz kızlar niye böyleyiz hemen inanıveriyoruz,bağlanıveriyoruz..onlarsa elde edince takmıyorla bile..inşallah benimde onu hatırlamıycağım günler çabuk gelir...bende hiç hazmedemiyorum hiçbirşekilde barışmak istemediğim halde o da pişmanlık duysun değerimi anlasın bigün mutlaka arasın istiyorum..geri döneceğimden değil o anı sadece görmek istiyorum zaten onun bana yaptığı gibi asla konuşmaya niyetim yok sadece istek yani bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?