geçmiş olsun tipik türk erkeği işte fazla takmayın unutun gitsin geçmişte umarım başka hata yapmamışssınıdır onunla beraber... onun haricinde hepsi unutulurr.... ne kasttetiğimi umarım anlamışssınıdr canımm
yok canım o kadar değil yapmadım tabiiki..
hani demıs ya aglar sızlar sımdı dıye; gorsun sımdı aglıyor musun sızlıoyor musun...onun o yücelttiğin egosunu bence indirme zamanı... bu da tepkisizlik ,ilgisizlik ve umursamamazlıgınla olur...
ağlasamda sızlasamda haberi olmıycak :) üstelik iyi geldi burda konuyu açmamda çünkü kimseyle paylaşamıyordum içimde kalıyordu herşey.. hemde nasıl bir ego oluşmuş adamda.aynen bunu yapıcam bende canım teşekkür ederim tavsiyen için..zaten zamanlada tamamen unuturum..
sonuna kadar katılıyorum aynen böyle oldu 1 kere belli ettim bunu..sonra herşey tepe taklak oldu...1yıl boyunca hem herşeyine katlandım hemde anlamsızca terkedildim..keşke bu sözün anlamını şimdi değil de o zaman anlasaydım.
hey yavrumm zamanı bekleme unuttum seni bi s.. tir çekkk zaman bırakma birden şap die unut sihirli değnek değimiş gibi kafana bi şaplak at bitti giitti de onu zamana bırakmaya bile değmezzz
canım belki moral bulsun diye şaka amaçlı dedin ama birde o dediğin yapılabilse:)şimdi o tüm yorumlardan umutta bulacak moralde kendine güveni gelecek ama tek kalıp düşündüğünde içi acıyacak bu kesin bence.boşverilmiyor malesef..şimdi bir umut ama düşündükçe ağlıyası bile gelir...dediğim gibi dediklerin keşke yapılabilse ama işte pat diye unutulacak konu değilki..zamanında değer verilen adamdan bahsediyor sonuçta..bi tepik ama gönderilmiyor unutulmuyor
aynen dediğin gibi oluyor canım okuyunca umut da arıyorum moralde buluyorum..rahatlıyorum kendime güvenim geliyor.ama demin uzanayım dedim..nasıl ağlıyorum birden acıyor kalbim tekrardeğmez belki ama nasıl canım yanıyor kendimi bırakmak istemiyorum çünkü daha önce beni bıraktığında da kaldıramamıştım aylarca ağlamıştım..44 kilodan 36 ya düşmüştüm ben zaten kendimi zor toparladım şimdi yine alt üst oldum.çok içime kapanıyorum birde kimseye birşey anlatmak gelmiyor içimden..evdekilere bile.. ağlıyorum görüyorlar..söyleyemiyorum söylesem daha çok kalbim acıyacak
son durum..ortak facemiz vardıı ama güya ortak ben hiç kullanmıyordum ona aitti aslında..ayrıldığını söylediğinin ertesi günü yeni bir face açmış kendine..birsürü de kişi eklemiş .. insan 1 ay bekler ...ama facene bakasım gelio kız eklemişmi ne yapmış paranoyak gibi olucam baktıkça bakasım gelecek biliyorum dün baktım henüz 1 kız vardı ama tabi bu açılış bunun arkası gelecek tabii ki.. güzel günlerin hatrına insan biraz çekilir kenara sessiz kalır..hemen başlamış faalyetlere..benim face falan da yok .. güçlüyüm aslında bu sefer o kadar kötü değilim aklıma geliyor tabiiki..beni bu kadar çabuk unutmasına üzülüyorum sadece..belkide çoktan unuttu.. ama yinede benim için erken şuan..bütün gece istemsizce düşündüm..niye aklına gelmiyorum hiç diye..niye bu kadar çabuk unutuldum diye..
son durum..ortak facemiz vardıı ama güya ortak ben hiç kullanmıyordum ona aitti aslında..ayrıldığını söylediğinin ertesi günü yeni bir face açmış kendine..birsürü de kişi eklemiş .. insan 1 ay bekler ...ama facene bakasım gelio kız eklemişmi ne yapmış paranoyak gibi olucam baktıkça bakasım gelecek biliyorum dün baktım henüz 1 kız vardı ama tabi bu açılış bunun arkası gelecek tabii ki.. güzel günlerin hatrına insan biraz çekilir kenara sessiz kalır..hemen başlamış faalyetlere..benim face falan da yok .. güçlüyüm aslında bu sefer o kadar kötü değilim aklıma geliyor tabiiki..beni bu kadar çabuk unutmasına üzülüyorum sadece..belkide çoktan unuttu.. ama yinede benim için erken şuan..bütün gece istemsizce düşündüm..niye aklına gelmiyorum hiç diye..niye bu kadar çabuk unutuldum diye..
canım aynı durumlar valla..yani anlatmıştım ya başıma gelenleri..yani bende onun birden beni silip mutlu mesut devam etmesine şaşırıyordum..yani bende senin gibi insan bekler azıcık derdim..face değilde bende msnini biliyordum onun.çok değildi istediğim ama işte saygıdan bi haberdi...arkadaşım toparlanman için kendini yine şanslı hisset belki işe yarar..bana göre bile benden daha şanslısın bak..en azından seni insan yerine koymuşta bittiğini demiş ya ben konuşamadım tek kelime edememiştim.bi mesaj okudum "bitti" diye tamam.sene bekle sonra pat çekip gitsin..üstelik bi neden bile yok bende..sene geçti yalnızım çevremde hala neden ayrıldınız diyorlar susuyorum cevabımı bende bilmiyorum çünkü..o kadar zorduki bu ama o rahattı işte..ondan ben bile bak toparlanıp sana burada toparlanman için bişeyler anlatabiliyorsam inan sen belki daha ii olcan zamanla..bırak saygısıda olmasın en azından yüzünü şimdi gördün işte geç değil..kendine zaman ayır sen artık..ben kimseye güvenemiyorum ama sakın insanlara sen güvenii yitirme..
İyisi mi onun o hesabını engelleyin siz.Gözden ırak gönülden ırak.
Sanki facebook'ta hesabı hiç yokmuş gibi oluyor o güzelliğine bayılıyorum.
cnm benim durumumuda biliyorsun face olayı zaten inanılmaz cnmı sıkıyo bakmıcam diyorum bende ekli değil ama arkadŞmdan girip bakıyorum arkadaşlarıda gizli adamın belki böylesi daha iyi yoksa hepten deliricem en iyi bakmamak ama olmuyo işte ne yazık ki bugünlerde geçicek umarım:97:
yeni okuum tüm yazılanları neler olmuş ya senin durumunu merak ediyordum çok üzüldüm bitmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?