Allah kimsenin yanına bırakmıyor ondan hiç ahın olmasın sakın..ben hiç yüzüne bile kötü bişey demedim varya..ağladı pişman olduğunu sevdiğini bile dedi ama ben bitirdim işte..aradan onca zaman geçmiş affet demek kolayda o yaşattıklarını unutmak kolay değil işte..biz birde aynı üniversitedeydik,hergün beraberdik hafta sonları yine buluşuyorduk ondan mesajla olması hala üzüyor beni işte..o naptı bir kelimeyle gitti aradan sene geçmiş ben seviyom diye çıktı piyasaya..bencillik işte başka değil..inşallah sen benden daha çok güçlü olursunda yaşadığın bu günler bile aklına gelince üzülmezsin..en fazla 6 en az 3 ay sonra üzüntün hafiflicek ama çğunlukla herkeste öle oluyor sanırım..
bizde aynı üniversitede, üstelik aynı bölümdeydik derslerde bile birlikte otururduk amma da benziyormuş kaderimiz.yok ya ah etmeyide bilmem zaten..arkadaşı bana öyle dedikten sonra içimden msj yazmak bile gelmedi ona.. hiç bi tepki vermedim..hemde nasıl benciller sonuna kadar katılıyorum turistik bölgede yaşıyor ama adamın aklına bile gelmem ben herhalde..senin ki pişman olmuş tabii iş işten geçmiş doğal olarak inş bende pişman olacağı günleri görürüm...
zor valla kader arkadaşım:))merak etme onun kafasına dank eder bigün..belki senin haberin bile olmucak çok mutlu sancan haber alcan belki çok mutlu diye ama inan çıkar ondan..Allahın adaleti büyüktür sonuçta..kendini düşün,alışverişe ver kendini almasanda bişey çık dolaş..arkadaşlarınla buluş..bak benim 1 2 tane arkadaşım vardı arkadaş fakiriydim o dahada zor olmuştu..tek başıma atlattım yani hepsini..konuşacak tek insan yoktu arkadaş olarak..sn şimdiden toparlanmak için uğraş..salma kendini hiç..toparlanki oda ne kaybettiğini daha çok anlasın..
sanki işin içinde ihanet var gibi bilmiyorum da dönmez zaten eminim buna ama dönse de asla kabul etmeyin kandırmasın sizi kendinizi düşünün bundan bir yıl sonrasını mesela sınavı kazanamazsanız seneye oturdum onun için çalışmadım kendimi harap ettim diye çok pişman olacaksınız o zaman açılacağına gözünüz şimdi açılsın oturun ders çalışın istikbalinizi düşünün önce kendinizi mutluluğunuzu düşünürseniz ilişkilerde zaten bağlanma hatası yapmazsınız lütfen önce kendiniz önce sizin geleceğiniz
doğru söylüyorsun canım ama şöyle bir durum var çok uzağız birbirimize ..sen erkek arkadaşınla aynı şehirde mi yaşıyordun..benim facem bile yok düşün beni görmiyceği için unutma olasılığı çok yüksek zaten unutmuşta pişman olmama olasılığı diyim
insan kendi ilişkisinde yapamıyor hakketten kalbim acıyor..aramıycağım kesinde onun beni arıycağından şüpheliyim işte.. ben öyle düşünmüyorum ama tersi olsun istiyorum..unutacağım zaman dilimi çabucak geçse keşke..
ama sana zerre değer vermeyen biri için kendini yıpratmaya, üzmeye inan hiç ama hiç değmiyor
canım çabucak geçer gider dert etme zaten seni seviyorsa arar ozamanda sen ona bi kazık atarsın
sen çok yaşa emi valla güldürdün beniii ...İNŞALLAH
çok haklısın canım herkes birkere yaşamış bunu anladığım kadarıyla..benimde yaşamam gerekiyormuş demekki..bana zerre değer vermemiş dediğin gibi...benim ona verdiğim değeri vaktii zamanı gelince anlıycak büyük konuşmıyım ama zor yani benim kadar sevenini bulucağını sanmıyorum. herhalde zamanı gelince de bu duyguları arıycaktır
hayatım bak ben 24 yaşındayım evliyim bitanede kızım var 3 yaşında ama benim eşim senden ayrılcam dese inan kapıyı gösteririm hiçte dert etmem erkek milletine bağlansan bile belli etmiyeceksin ne zaman anlarlarsa bu benden vazgeçemez ozaman işkenceler başlar çünkü bilirler seven kadın zor vazgeçer
erkek milletine bağlansan bile belli etmiyeceksin ne zaman anlarlarsa bu benden vazgeçemez ozaman işkenceler başlar
Hazal;
inan canım bende bana layık olmadığını ilk defa dün anladım şimdi ne kadar üzülsemde herşey çok yeni zamanla aşıcağım inşallah hepsini..birde varya msj attım dedim bittiyse lütfen söyle bunu diye ..ben arkadaşını devreye sokmasam demek aylarca bekliycektim öyle saf saf hiç inancım kalmadı erkeklere genelleme yapmak istemiyorum ama şuan hissettiğim bu..
çocuk olan kendsiymiş..hiç üzülme tatlım...
eger pişman etmek ıstıyorsan bunun tek yolu; asla ne O'nu ne de herhangı bır arkadasını aramayacaksın..Asla hem de..Kendını saklayacaksın..senden bihaber olmalı ki yusuf yusuf olsun..
emin ol bu dedıgımı yaparsan sen kazanırsın o da kaybeder..
yazın bana iyi geldi biliyormusun çünkü bende bunu yapıyorum dün asla msj atmadım tepkimi yazmadım ona.zaten içimden yazmakta gelmedi..eskiden olsa ne derse desin arardıım..bu defer içimden gelmedi..ben bir süre sonra şaşırcağını düşünüyorum aramasa bile kendi kendine..ilk defa bırakmış olacağım onu..inşallah dediğin olur canım çok istiyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?