- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Merhaba hepinize iyi geceler. Bu saat oldu hala deli gibi agliyorum. 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim cok iui kalpli guvenilir biri. Maddi manevi bi ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Fakat bazi konularda asiri sorumsuz ve umursamaz. Herseyi benden bekler cunku oyle yetismis. Aramizda cok buyuk sorunlar olmadi hic. Bugum bi kac kiz arkadasimla bulustum. Iste surekli senin sevgilin senin icin ne yapiyor gelecek planiniz yok seni oyaliyor falan kanima girdiler. Eve geldim asiri gergindim. O gerginlikle tartisma cikti. Ben de saymaya basladim benim icin napiyosun falan diye. Sonra ayrilmak istiyorum dedim. Nasil oldu bilmiyorum. Ve tartismada haksiz oldugu konularda bile uste cikti. Hep buyutuyosun falan dedi. Sonra yeter istedigin olsun dddi ve cikti gitti. Su anda ne yapmam gerektigini bilmiyorum. O kadar tuhafim ki. Cok fazla seviyorum o kadar emegimiz var ama adam aramadi bu saate kadar. Konusmak icin aradim acmadi. Bana deger verse gitmezdi diye dusundum.Dogru mu yaptim gercekten neden boyle yaptim bilmiyorum. Birikmislik diyorum ama oyle buyuk sorunlar da degildi. Ya da ben oyle diger kizlar gibi sevgilim surekli pesimde dolassin bana tapsin havasinda degilim ama doldurusa geldim. Ne yapmaliyim gercekten bilmiyorum lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.
Uzgunum ama adam beni tasimiyor. Birlikte yasiyoruz.Ayrilalim dedigin adami niye ariyosun ki? Bi de maddi ihtiyacim oldugunda elinden geleni yapar diyosun da kendi kendine yetmeyi beceremiyosan ailenden destek al bence belli ki adam da bunalmis seni tasimaktan
Bilmiyorum su anda bisey dusunemiyorum bundan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum.Gaza gelip sevgilinize patlamışsınız . Oda hemen resti cekmiş . Bence oda bunalmış sanki sizden bi hamle mi bekliyordu acaba .
Kizlar o kadar kafama isledi ki. Ondan sana koca olmaz evde yardim bile etmiyor. Ayril ondan sana da yazik senin icin ne yapiyor ki falan muhabbeti. Ya yardimci degildi belki ama mutluydum.Aferin sana o arkadaşların cok mu biliyo iliskonizi de laflarina uyuyosun öyle yapmak yerine biraz konusabilir miyiz deyip kafandakileri sakince paylasaydin yaa
Bana maddi destek oluyo diye sen yazmissin ben uydurmadim. Madem ayni evde yasiyosunuz evin ihtiyaclarinda uzerine duseni yapar yazsaydin. Maddi destege girmiyor oUzgunum ama adam beni tasimiyor. Birlikte yasiyoruz.
Evet rahatsiz oldugum seyler tabi ki vardi. Kizlar da evimize girip cikan kizlar. Ama ayrilacak kadar buyuk seyler degildi.Kiz grubuna sevgilini anlatirsan olacagi budur. Adami gomduler tabi :)) ama sadece onlarada baglamamak lazim demekki seninde rahatsiz oldugun, huzursuz oldugun seylerde varmis demekki.
Maddi manevi yazdim yani her turlu ihtiyacimda yanimda olur anlaminda. Adamin parasini yiyorum demedim.Bana maddi destek oluyo diye sen yazmissin ben uydurmadim. Madem ayni evde yasiyosunuz evin ihtiyaclarinda uzerine duseni yapar yazsaydin. Maddi destege girmiyor o
Dolduruşa gelmissin, iliskinizin bir başkasının iliskisi ile aynı olma zorunlulugu yok. Her aşk, her sevgi, her iliski kendine özeldir. Gösterdiğin kadar ilgi göreceğini hic unutma ve sevgilin sen öyle yaptığın icin hem kırgın hem sinirlidir sakinlesmesini toparlanmasini bekle yarin akşam uzeri konusmak icin ara yaptığının yanlis olduğunu anladığını soyle ve özür dile, tabi seviyorsan..Merhaba hepinize iyi geceler. Bu saat oldu hala deli gibi agliyorum. 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim cok iui kalpli guvenilir biri. Maddi manevi bi ihtiyacim varsa elinden geleni yapar. Fakat bazi konularda asiri sorumsuz ve umursamaz. Herseyi benden bekler cunku oyle yetismis. Aramizda cok buyuk sorunlar olmadi hic. Bugum bi kac kiz arkadasimla bulustum. Iste surekli senin sevgilin senin icin ne yapiyor gelecek planiniz yok seni oyaliyor falan kanima girdiler. Eve geldim asiri gergindim. O gerginlikle tartisma cikti. Ben de saymaya basladim benim icin napiyosun falan diye. Sonra ayrilmak istiyorum dedim. Nasil oldu bilmiyorum. Ve tartismada haksiz oldugu konularda bile uste cikti. Hep buyutuyosun falan dedi. Sonra yeter istedigin olsun dddi ve cikti gitti. Su anda ne yapmam gerektigini bilmiyorum. O kadar tuhafim ki. Cok fazla seviyorum o kadar emegimiz var ama adam aramadi bu saate kadar. Konusmak icin aradim acmadi. Bana deger verse gitmezdi diye dusundum.Dogru mu yaptim gercekten neden boyle yaptim bilmiyorum. Birikmislik diyorum ama oyle buyuk sorunlar da degildi. Ya da ben oyle diger kizlar gibi sevgilim surekli pesimde dolassin bana tapsin havasinda degilim ama doldurusa geldim. Ne yapmaliyim gercekten bilmiyorum lutfen fikirlerinize ihtiyacim var.
Kizlar o kadar kafama isledi ki. Ondan sana koca olmaz evde yardim bile etmiyor. Ayril ondan sana da yazik senin icin ne yapiyor ki falan muhabbeti. Ya yardimci degildi belki ama mutluydum.
Tabi ki seviyorum. Onunda hatalari var sadece anlamasini istedim o da kabullenmeyince tartisma buyudu ve buraya geldi.Dolduruşa gelmissin, iliskinizin bir başkasının iliskisi ile aynı olma zorunlulugu yok. Her aşk, her sevgi, her iliski kendine özeldir. Gösterdiğin kadar ilgi göreceğini hic unutma ve sevgilin sen öyle yaptığın icin hem kırgın hem sinirlidir sakinlesmesini toparlanmasini bekle yarin akşam uzeri konusmak icin ara yaptığının yanlis olduğunu anladığını soyle ve özür dile, tabi seviyorsan..
Keşke kizarak değilde yuz yuze sakince anlatsaydiniz o zaman anlardi hemde hiçbir sorun olmadan. Büyüklerimizin bir lafi vardı akil veren çok olurda ekmek veren olmaz diye buda o misal herkes akıl veriyor ama sonucunda kimse elinizden tutmaz. Hakkınız da hayırlısı olsun. Yarın sakinlestikten sonra konusmayi deneyin zaten 3 yılı bir kelimeyle silemez muhakkak oda sizinle konusmak isteyecektir.Tabi ki seviyorum. Onunda hatalari var sadece anlamasini istedim o da kabullenmeyince tartisma buyudu ve buraya geldi.
O zaman ona gore tepki verseydin. Zaten ayni evde yasiyormussunuz gelir illaki uslubuyla gerginim bidi bidi anlat birseyler. Toparlarsiniz. Bir dahaki sefere evine giren cikan insanlar dahi olsa, tavsiyelerini gozden gecirip hareket etEvet rahatsiz oldugum seyler tabi ki vardi. Kizlar da evimize girip cikan kizlar. Ama ayrilacak kadar buyuk seyler degildi.
Ne diyim ki simdi onu da bilmiyorum. Beni kizlar doldurusa getirdi sen de boyle bi adamsin ondan sinirlendim denmez. Nasil konusmam gerekir?Keşke kizarak değilde yuz yuze sakince anlatsaydiniz o zaman anlardi hemde hiçbir sorun olmadan. Büyüklerimizin bir lafi vardı akil veren çok olurda ekmek veren olmaz diye buda o misal herkes akıl veriyor ama sonucunda kimse elinizden tutmaz. Hakkınız da hayırlısı olsun. Yarın sakinlestikten sonra konusmayi deneyin zaten 3 yılı bir kelimeyle silemez muhakkak oda sizinle konusmak isteyecektir.
Kendinizi sevgilinizin yerine koyun empati kurun ve onun size boyle bir durumda nasil davranmasıni isterseniz sizde ona oyle davranın sorunlar azalacaktir.Cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Umarim gelir ve ozur dilerim. Ben sadece duzelsin istiyorum biseyler ve o anlamamakta israrci. Baskalarinda bunu bana soyleyince asiri tepki verdim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?