Ayrildik

Bu adam şimdi ortada ciddi bir durum yokken size böyle davranıyorsa, ileride kim bilir neye nasıl tepki verir
Yol yakınken vazgeçin kendi sağlığınız için

Off siz sürekli sevgilisini taciz eden, aşırı takıntılı üyesiniz. Sevgiliniz de aşırı terbiyesiz ve size zerre saygısı yok. Bunda sizin de etkiniz büyük. Tedavi olmadan yeni bir ilişkiye falan başlamayın.

Son düzenleme:
Şimdi ben sana burada "s..tir git" dersem beni KİB lersin değil mi?
Bu adama niye müsade ediyorsun?

Diğer konularınıda okudum. Dürüstçe yazacağım. Senin hiç özgüvenin yok. Aile yaşamında problemli. Bu adama tutunup kurtulmaya çalışıyorsun ama farkında değilsin bu adam seni daha çok boğuyor.
Sen de onu boğuyorsun. Aşırı duygusal bir yapın olduğunu düşünüyorum. Ama arada bir mantğını da devreye sok.
Yazık ediyorsun kendine!

Onemli bi sınava çalışıyorsun
Ve koca sene çalışıp her gün devamlılık isteyen bi sınav
Sen bu sınava çalışırken kafanı yedi yirmi dört dersten kaldırmayacak mısın
Molan olacak kaldı ki bu molayı istediğin gibi değerlendirirsin
Karşılıklı ya fareleri kaparsınız veya kacta girersen girersin
Sana saat koyamaz ebeveynlerin güvenlik uygulaması gibi

Ayrıca iyi yapmıs ayrılmış o küfürü etmekle kalitesini göstermiş

adam sana küfretmiş sen hala bu sebepten ayrılır mı insan diyorsun, asıl senin bu sebepten ayrılman lazım farkında mısın? yani normal insanlar biri kendileri s.tr çektiğinde ama ayrılmaylımmmm demezler
bi de ne bu ergen ergen face i takip etmeler wptan şarkı göndermeler falan, lafım tüm genç kız arkadaşlara gitsin, iq puanı ayakkabı numarasından büyük erkeklerle birlikte olun lütfen

bence sana saygısı olmayan bir insan ve yapmış oldugun hareketde bu kadar sinirlenilecek bir hareket kesinlikle değil.
sürekli ayrıl barış ilişki sürdüyordunuz zaten önceden de yanlış hatırlamıyorsam.
bence ya uzun bir ara verin ,yaşadaığınız saçmalığın bi muhasebesini yapın yada ayrılın.

Aliskanlik falan var kopamiyorum ki

Suan konusuyoruz ama sabah dünün tribini atti bana.Bugun buluscaz bakalim.Ayrilmamisizda küsüyo iste bana

Onunla bir hayat kurmaya calisiyorum.Ileride duzgun ailem olursa etrafimdaki cogu insani hayatimdan cikarmayi dusunuyorum.Yalniz kalmaktan korkuyorum.Kardesim evlencek iki seneye.Simdiden o bile degisti.o zaman iyice yalniz kalicam.Arkadaslarim falan hep menfaatci.Sevdigim bi kac akrabam var onlarda hep uzakta zaten atansam direk bi psikologa gidicem.Ama simdi elim kolum bagli.Aslinda okurken ickisi kufuru olan birini kesinlikle istemiyordum.Nasil oldu bilmiyorum.Tum hayir dediklerimin icindeyim suan

Aliskanlik falan var kopamiyorum ki
1 senelik iliskimi bitirdim. Benimde vardi aliskanligim. Simdi daha mutluyum. Deger gormedigim bir insani hayatimda tutamam. Niye degerimi dusureyim? Deger bilecek insanlar varken deger bilmeyenle omrunu curutme. Yanlis yapiyorsun. Surekli sorunla ugrasmaktan bikmadin mi? Mutlu olmak sevgi saygi gormek seninde hakkin degil mi? Niye burdaki yorumlari gozardi ediyorsun? Sana dogruyu diyoruz. Iyiligini istiyoruz.

Ben mi at gözlükleri ile bakıyorum hayata yoksa ilişki yaşayan bazı insanlar mı anormal anlayamıyorum. Henüz sevgili iken bu kadar küfür, bu kadar laçkalaşmak çok tuhaf değil mi?

Biliyorum ama ona guveniyorum.Guven benim icin hersey zaten.Daha önceki iliskilerimde kandirildim aldatildim bu yuzden karsima tekrar guvenilir birinin cikacagini dusunmuyorum.bu yuzden.Erkeklerin cogunun niyeti de kullanmak.Onun benden boyle bi beklentisi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…