- 2 Mayıs 2017
- 152
- 1.262
- 28
- 28
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sana saygı duymayan insanın sevgisi De olmazInsaallah canim bu laf her seyin gostergesi iste biraz da gurur diyorum askta gurur olmayinca sonuclar husran oluyor..
Onemli bi sınava çalışıyorsunBen kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
Aliskanlik falan var kopamiyorum kiHala sen bunu cekiyormusun? Ay kufrediyor bu resmen! Kuzum senin kendine hic saygin sevgin yok mu? Niye kendini degersizlestiriyorsun? Dunya uzerinde tek erkek bu olsa yine donup bakma. Bitmis sizin iliskiniz zoraki yuruyor bildigin. Yeter ustunde durma artik.
Böyle bir adamla ilişkiniz bitse ne bitmese ne..
Size küfür etmiş farkındasınız di mi?
Suan konusuyoruz ama sabah dünün tribini atti bana.Bugun buluscaz bakalim.Ayrilmamisizda küsüyo iste banabence sana saygısı olmayan bir insan ve yapmış oldugun hareketde bu kadar sinirlenilecek bir hareket kesinlikle değil.
sürekli ayrıl barış ilişki sürdüyordunuz zaten önceden de yanlış hatırlamıyorsam.
bence ya uzun bir ara verin ,yaşadaığınız saçmalığın bi muhasebesini yapın yada ayrılın.
Onunla bir hayat kurmaya calisiyorum.Ileride duzgun ailem olursa etrafimdaki cogu insani hayatimdan cikarmayi dusunuyorum.Yalniz kalmaktan korkuyorum.Kardesim evlencek iki seneye.Simdiden o bile degisti.o zaman iyice yalniz kalicam.Arkadaslarim falan hep menfaatci.Sevdigim bi kac akrabam var onlarda hep uzaktaŞimdi ben sana burada "s..tir git" dersem beni KİB lersin değil mi?
Bu adama niye müsade ediyorsun?
Diğer konularınıda okudum. Dürüstçe yazacağım. Senin hiç özgüvenin yok. Aile yaşamında problemli. Bu adama tutunup kurtulmaya çalışıyorsun ama farkında değilsin bu adam seni daha çok boğuyor.
Sen de onu boğuyorsun. Aşırı duygusal bir yapın olduğunu düşünüyorum. Ama arada bir mantğını da devreye sok.
Yazık ediyorsun kendine!
Suan konusuyoruz ama sabah dünün tribini atti bana.Bugun buluscaz bakalim.Ayrilmamisizda küsüyo iste bana
Bu gene iyi hali.Eskiden iki uc gun konusmazdi benle :)küsen erkekte hiç çekilmiyor ya benimkide öyle maalesef.
ben hep konusup iletişim kurmaktan yanayım o hemen küsüp trip atar. çok çekilmez bişey:)
1 senelik iliskimi bitirdim. Benimde vardi aliskanligim. Simdi daha mutluyum. Deger gormedigim bir insani hayatimda tutamam. Niye degerimi dusureyim? Deger bilecek insanlar varken deger bilmeyenle omrunu curutme. Yanlis yapiyorsun. Surekli sorunla ugrasmaktan bikmadin mi? Mutlu olmak sevgi saygi gormek seninde hakkin degil mi? Niye burdaki yorumlari gozardi ediyorsun? Sana dogruyu diyoruz. Iyiligini istiyoruz.Aliskanlik falan var kopamiyorum ki
Biliyorum ama ona guveniyorum.Guven benim icin hersey zaten.Daha önceki iliskilerimde kandirildim aldatildim bu yuzden karsima tekrar guvenilir birinin cikacagini dusunmuyorum.bu yuzden.Erkeklerin cogunun niyeti de kullanmak.Onun benden boyle bi beklentisi bile yok1 senelik iliskimi bitirdim. Benimde vardi aliskanligim. Simdi daha mutluyum. Deger gormedigim bir insani hayatimda tutamam. Niye degerimi dusureyim? Deger bilecek insanlar varken deger bilmeyenle omrunu curutme. Yanlis yapiyorsun. Surekli sorunla ugrasmaktan bikmadin mi? Mutlu olmak sevgi saygi gormek seninde hakkin degil mi? Niye burdaki yorumlari gozardi ediyorsun? Sana dogruyu diyoruz. Iyiligini istiyoruz.
Bu gene iyi hali.Eskiden iki uc gun konusmazdi benle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?