Ayrildik

Canım zaten anne babası dese girme facebook a diye dedigine diyecegine pisman eder kizlarimiz insani....

Ergen. Boş ver gitsin. Eşim de dahil kimse bana gece niye face e giriyorsun falan demez de diyemez de. Ki kontrol de etmez asla.

Sınavınıza odaklanın ciddi söylüyorum. Bütün konularınız bu küfürbaz adamla alakalı yani adam bildiğin ayrılın diye elinden geleni yapmış, baktınız hala ayrılmıyorsunuz sudan bir bahane sallayarak kendi ayrılmış. Kendinize saygınız yok ki başkasının da size saygısı olsun. Üzgünüm ama böyle giderseniz sınavınızdan da istediğiniz puanı alamazsınız, sıkı çalışabildiğinizi hiç sanmıyorum. Hayatınızı başkasına odaklamak yerine kendinize odaklanmanız lazım, yapamıyorsanız da bu konuda psikolojik destek alın.

Sinava bu aralar cidden cok guzel calisiyorum.Ama su iki gundur calisamadim hem aile yuzunden hem onun yuzunden.Zaten atansam direk psikoliga gidicem

Sinava bu aralar cidden cok guzel calisiyorum.Ama su iki gundur calisamadim hem aile yuzunden hem onun yuzunden.Zaten atansam direk psikoliga gidicem

Çalışabildiğinizi şöyle sanmıyorum. Aklınız sürekli bu adamda olduğundan odaklanamazsınız. "Acaba ne yaptı? Acaba ne oldu? Acaba nerede?" diye sürekli kafanız onunla dolu. Şu anda da ayrıldık diye dolu olacak, bir adamın peşinde tüm hayatınız elinizden kayıp gidecek. Her zaman yeni bir ilişkiye adım atma şansınız var ama zamanı geriye sarma şansınız yok. Pişman olacağınız şeyler yapmayın, çok üzülürsünüz.

Acaba atanmis olsam cevrem degisse onu bu kadar takarmiydim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…