- 31 Ekim 2016
- 553
- 202
- 23
- 26
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Onun hesabı da donuk mu benimki de öyle kapattırdı ama küfür yanlış olmuş bana söyledi kendi dondurdu hesabımıTakilmami istemiyo sanalda.Bende artik sinir oldum dondurdum facemi
Onu değil de önce kendinizi sevin, adam daha sevgiliyken başlamış hakarete ama onu çok seviyormussunuz bırakın böyle sevgiyi size saygısı olmayan insanı sevseniz ne olur sevmeseniz ne olurBende seviyorum.Umarim o da olgunlasir iyice
Yoo o dondurmadiOnun hesabı da donuk mu benimki de öyle kapattırdı ama küfür yanlış olmuş bana söyledi kendi dondurdu hesabımı
Eşitlik iste karşı çık bence çünkü bu oldukça katı bir kuralYoo o dondurmadi
O zaten bana dondur demedi.Ben geri acicam.Sadece face yuzunden cok kavga cikiyo diye kapattimbenEşitlik iste karşı çık bence çünkü bu oldukça katı bir kural
Hı bir süreliğine yatıştırmak için yaniO zaten bana dondur demedi.Ben geri acicam.Sadece face yuzunden cok kavga cikiyo diye kapattimben
Canım zaten anne babası dese girme facebook a diye dedigine diyecegine pisman eder kizlarimiz insani....Ya farketmezki kim oluyorda senin sosyal medyana karışıyor acaba??
Annen değil baban değil kocan hiç değil!! Bu adamlar için kendinizi feda etmeyin rica ediyorum..
Dışarıda miss gibi düzgün terbiyeli bir sürü insan bulursunuz..
Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.
Yani tabiki :)Hı bir süreliğine yatıştırmak için yani
Uyanıksın ben denedim ama yutmadı :)Yani tabiki :)
Ergen. Boş ver gitsin. Eşim de dahil kimse bana gece niye face e giriyorsun falan demez de diyemez de. Ki kontrol de etmez asla.Ben kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
Yok az takilirim artik bendeUyanıksın ben denedim ama yutmadı :)
Sinava bu aralar cidden cok guzel calisiyorum.Ama su iki gundur calisamadim hem aile yuzunden hem onun yuzunden.Zaten atansam direk psikoliga gidicemSınavınıza odaklanın ciddi söylüyorum. Bütün konularınız bu küfürbaz adamla alakalı yani adam bildiğin ayrılın diye elinden geleni yapmış, baktınız hala ayrılmıyorsunuz sudan bir bahane sallayarak kendi ayrılmış. Kendinize saygınız yok ki başkasının da size saygısı olsun. Üzgünüm ama böyle giderseniz sınavınızdan da istediğiniz puanı alamazsınız, sıkı çalışabildiğinizi hiç sanmıyorum. Hayatınızı başkasına odaklamak yerine kendinize odaklanmanız lazım, yapamıyorsanız da bu konuda psikolojik destek alın.
Sinava bu aralar cidden cok guzel calisiyorum.Ama su iki gundur calisamadim hem aile yuzunden hem onun yuzunden.Zaten atansam direk psikoliga gidicem
Acaba atanmis olsam cevrem degisse onu bu kadar takarmiydim?Çalışabildiğinizi şöyle sanmıyorum. Aklınız sürekli bu adamda olduğundan odaklanamazsınız. "Acaba ne yaptı? Acaba ne oldu? Acaba nerede?" diye sürekli kafanız onunla dolu. Şu anda da ayrıldık diye dolu olacak, bir adamın peşinde tüm hayatınız elinizden kayıp gidecek. Her zaman yeni bir ilişkiye adım atma şansınız var ama zamanı geriye sarma şansınız yok. Pişman olacağınız şeyler yapmayın, çok üzülürsünüz.
Acaba atanmis olsam cevrem degisse onu bu kadar takarmiydim?
Yani bu da bir çözümYok az takilirim artik bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?