- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bende seviyorum.Umarim o da olgunlasir iyiceAllah sabır versin bize canım :) ama onu çok seviyorum hiç bir şeye değişmem
Kpssye hazırlanıyorsanız, yaşınız aklınızı kullanmanıza imkan sağlayacak kadar büyük demektir. E haliyle karşı taraf da aklını kullanabilecek yaştadır. Bu şartları göz önünde bulundurunca 'geceleri facebook a girme' denmesi epey tuhafıma gitti.. Girdiniz diye ayrılması, hatta üstüne küfür etmesi 'pes' dedirtecek türden. Ayrılarak size müthiş bir iyilik yapmış, kafanızı 'haklı mı acabaBen kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
Kimse senin kendini düşündüğünden daha fazla düşünemez ne münasebet ki seni kontrol etme hakkını kendinde görüyor ikincisi girersen de girersin ona ne ki.Üçüncüsü bu adam bence bir şeyler karıştırıyor sanki senin sosyal medyada takılman onun bir şeyler karıştırmasına engel de o yüzden böyle yapıyor gibime geldiBen kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
Yok sanmiyorum karistirdigini.zaten calisiyo kendi de giremiyo kiKimse senin kendini düşündüğünden daha fazla düşünemez ne münasebet ki seni kontrol etme hakkını kendinde görüyor ikincisi girersen de girersin ona ne ki.Üçüncüsü bu adam bence bir şeyler karıştırıyor sanki senin sosyal medyada takılman onun bir şeyler karıştırmasına engel de o yüzden böyle yapıyor gibime geldi
Yani ben istesem sahte hesap acar ordan da biseyler yaparim.Bugub bulusunca konuscam zaten neden bu kadar istemiyo girmemi.Saat 12 den sonra face ye girdiginde sana güvenemeyecegi ne yapmış olabilirsin. Hiçbirsey yapmadım kii diyorsan.. boşver ciddiyim abartıyor şuan sevdigin için anlayamıyorsun
Faceye girme demesi de onun özguven eksikliginden sanirim dimiAdami nerden tutarsan tut elinde kalir.
Kufurbaz, saygisiz, kendine guvensiz- ki facebook a girme diyebiliyor, haddini bilmez... Adam tam bir biyolojik cesitlilik, baska da birsey degil.
Takilmami istemiyo sanalda.Bende artik sinir oldum dondurdum facemiUyumasın sana eşlik etsin o zaman. Osura osura yatmayı iyi biliyo 1ya sevmiyo 2ya da sinir olduğu şeyi yaptığın için böyle.
bu sebepten ayrılmaz insan. ama sktir git başımdan dediği için ayrılınır.Ben kpssye calisiyorum gece gec saatlere kadar.Erkek arkadasimda girme faceye geceleri diyor.Dun o uyudu saat 10da.Bende gece 12bucukta tam faceye girdim.Onada en son yazmistim whatsapdan.Baktim cevap atmamis.Bende aktifsin yazmiyon yazdim.O da sktr gt basimdan falan yazdi.Ben yazdikca git basimdan dedi.Neden dedim.seni kac kez uyariyorum netlerde takiliyon ders caliscam diyon bana dedi.Sabahta wp durumda yildiz tilbeden sevgilim yeminliyimi paylasmis.Aradim mesgule atiyo.Yaa bu sebepten ayrilir mi insan?
Kiskanmis o yuzden.Ben yapsam aynini guvenmiyo olurumBu tip kısıtlamalar ya nisanliniz yada eşiniz koyabilir sevgilinizn bu kadar sizi kismasini anlamadim
Neden sana küfreden adamla buluşuyorsun?Yani ben istesem sahte hesap acar ordan da biseyler yaparim.Bugub bulusunca konuscam zaten neden bu kadar istemiyo girmemi.
Kendine guvenen biri neden karsisindakini kisitlasin ki? Dogru ve yanlisi ayirt edecek yastasin. Baskasinin aklina ihtiyacin yok. Adam kocan degil ki kocan olsa da ondan icazet mi alacaksin. Annen ve baban dururken hayatina bu kadar mudahale etme hakkini nerde buluyor? Sana kufur etmesine izin vermemelisin ki simdi bitirmezdrn kufurlerin dozu ve sIklIgI artar, siddete bile donusebilir cunku saygisi yok adamin, sevgiyi gectim. Cok da bulunmaz biri degil. Hatta hic olmamasi gereken biri. Hayatinizds bos yere yer isgal eden biri gibi. Bence bir temizlik yapma zamaniniz gelmis. Adami evrene salin gitsin.Faceye girme demesi de onun özguven eksikliginden sanirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?