• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık

çok kaba davranmış sana. belliki kendinden soğutmaya çalışıyor.insan sevdiğine böyle konuşurmu.

arkadaşın yüzündenmi senden ayrılmak istiyor onun arkadaşları nasıl peki...
desene senden ayrılmak için bahane aramaya başlamış...
bırak güzelim ya sana sevgilimi yok...
erkekleri fazla nazlandırmıcaksın onun dediği değil senin dediğin olacak bak bakalım o zaman nasıl bağlanıyo sana..

arkadaşımla görüşmeye devam ediyorum beni kabul edeceksen bu şekilde kabul et de bu kadar resti çek....

canım erkekler ilklerini hiç unutamazmış,seninkinde de sanırım ilk aşk sendromu varmış,işin zor görünüyo ama seviyosan mücadele et tabii ki.gerçek sevgi mücadele ister emek ister gurur yaparsan sen kaybedersin unutma...

bence neden kizdiigini bilmeli,
ya sen ona bi sekilde soyle/belirt
yada o seni sen aramadin diye aradiginda deki; bakiorum hattini daha kirmamissin, kiz icin hattindan vazgecmeyen insan benim icin 2 sniyede vazgecebilio.. yakinda kirdiginda nede olsa gorusemeyiz gibi bsiey der laf atarsin. enazindan neye bozuldgunu anlar.

hem kimsee sevmez kavga filan rezil olmiyalim diye der, ama sen deseydinya neden mudahale etmiosun hosuna gidio herhalde dersin, yada istersen ben gideyim siz karsilikli oturun de nede olsa ona guzel guzel laflar eder(senle samimi ya onla degil ya hani) bence tabiki sen muhattab olma onun mudahale etmesini soyle aksi taktirde memnun oldugunu duusnucem ve onla ol diyecem dersin. sonucta o bisey yapmadikca kimse o kiza mudahale etmedikce o kis dururmu, tabi devam eder, yuz buluyoya yakinda astarinida ister...

bencede bi senin arkadas icinn bahane etmis gibi ama kizginlgindanda demis gibi, hani o kizla gorusceksen bitsin gibisine.
o yuzden belkide senin aramani bekliyor.
aramazsan evet der simdi demekki onunda isine geldi ayrilik diye,

bu yuzden sen gercekte neye kirldigini bellli eden bi sms veya telefon veya bi mail at. ki oda buseklde senin de neye kizdgini ogrenir, hani belki hatasini ogrenir..
ona gorede kendini savusun veya bazi seyler gun yuzune ciksin..

kızlar uzun süre giremedim kusura bakmayın,

sevgilim aradı beni ayrıldıktan bir hafta sonra,sen neden aramadın sevmiyormusun dedi,hattını kırdığını düşündüm hem arama dedin aramadım ben de dedim.

ben onu sinirden söyledim saçmalama,hep aramanı bekledim ama yazıkki sende bişeyler bitmiş eskisi gibi bağlı değilsin bana dedi,

bende artık senin duygularından emin olamıyorum uzaklaştım o yüzden dedim,bu lafı dedikten sonra uzun uzun herşeyi açıkladı bana ileri gitmiş olabilirm ama sen çok başına buyruksun beni dinlemezsin de gider kızla uğraşırsın başına bela alırsın diye o kadar sert davrandım,sana sevmediğimi düşündürmüşsem benim hatam özür dilerim dedi.

o kızla ilgili bir durum yok artık unuttuk sayılır,ama yinede söyledim eğerki sana bişey yazarsa yanlışlıkla olsa bile ve sen geri dönersen biter dedim,artık istediğim gibi davranıyor

yorumlarınız için teşekkürler hepinizin sözlerinden dersler çıkardım kendime

bu arada bilgilerime ulaşan kişiler oldu ve bütün mesajlarımı silmem gerekti,banlandım uzun süre giremedim of...

Back
X