ah canım.. seni oyle iyi anlıyorum kii
cok sey soylemek isterdim, ama hepsi kıfayetsiz kalacak..
sana tek soyleyebilcegim bu ruh halininin icine gomulup kalma.. seni sadece sen oldugun icin, içinde tasıdıgun ruh ve sadece seni gercekten seven birinin gorebilecegi o guzel kalbin icin secen ve bunun icin seven biri karsına cıkana kadar da kapılma kimselere... o kişi eninde sonunda geliyor.. sadece gelecegine inanmak lazım
dinlersen bir hikaye var bildigim..
insanların ruhlarının ciftleriyle yaratıldıgına inanılrmıs.. herkesin ama herkesin.. iki ruh biribirne yapısık sekilde varolurmus ama sonra insanoglunun gazabı uzerine ruhlar da biribirinden ayrılıp dunya icinde bedenlere savrulmus..
o gun bu gun.. her ruh kaybettigi diger yarısını ararmıs.. kimileri bulurmus.. gercekten bulmaya kararlı ve istekli olup sabredenler onu gordugu an gozlerinden tanır ve bir omur mutlu olurmus
ama sabırsızlar... aslında gercek bir askı degil de gonul tatmini peşinde kosanlar benzettikleri ilk ruhu kendilerinden kopan parca sanıp sımsıkı sarılırlarmıs..
baska bir ruhla yamalanır.. buna ask derlermiş...
oysa ask sandıgımız o yamalar kopmaya... yada ruhumuza uymayan dikiş yerlerinden canımızı hayat boyu yakmaya mahkumdurlar...
sen egreti dikilmiş bir yama icin artık bos yere uzulme...
diger yarın oralarda biyerlerde..
dilerim kaderin onu bulmak olsun ...
sevgiliniz açık sözlülükte çok kırıcı olmuş ben olsam çok kırılırım cnm malesef hayatta böyle acı gerçekler var güvenirsin çok seversin ama olmaz malesef diycek bir şey bulamıyorum inşallahn en kısa zamanda atlatırsın
sağol esracım.sürekli dua ediyorum.dün gece çok garip bir rüya gördüm.yanımda sevdiğim bir abla var.çamurlu yokuş bir yol çıkıyoruz.çıkarken bir araba frenini tutamıyor ve yokuş yoldan üzerime çok süratlibir şekilde geliyor ben o anda aman Allah ım bu araba bana çarparsa ölürüm sonum geldi dememe kalmadan araba başka bir yere çarpıyor ve bacağımın kenarına dokunup aşağğı iniyor.bacağıma bakıyorum azıcık bi kızarma var hiç ağrı bile yok.sonra yokuşun sonunda bir kapı görüyorum aralıklı bir kapı.kapı kapanıyor üzerine kilitleniyor arkasına birsürü engel konuyor..kapının açılmasını imkansız olarak görüyorum fakat yanımdaki abla dua ediyor kapı yavaş yavaş açılıyor...ben şok oluyorum gördüklerime ve kapının içinde ışık nur gibi ışıktan hiçbirşey görünmüyor içeri giriyoruz..Allahım uyandığımda mutluydum çünkü dua ile imkansız herşey okadar basitleşiyor ki...ben bunu anladım...onunla tekrar birlikte olmak istemiyorım.onu sevdim fakat yok onu tanıdım ben.mutlu olamam ben onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?