- Konu Sahibi politician
-
Ben de oyle dusunuyorum yalnizken de mutlu olabilir insan.
Benim zoruma giden sey bunlari haketmedim ben..
Yillarca karsima biri ciksin diye bekledim cika cika bu cikti iste...
Yillarca kendimi her turlu seyden korudum kolladim ama her sey yerle bir oldu...
canım sen gitmiyosun bunu tercih ediyosun fakat o gitmek istiyo ve yanlış bir hareketi yok bence sen büyütmüşsün eğer çok sıkmasaydın yalan söylemezdi yanlış anlama ama her ilişkinde yaşarsın bunu erkekler fazla sıkınca yalan söyler hep.. biraz kafanı dinle ve tekrar gözden geçir ilişkini silip atma
beni anlatmışsın sanki bana da sevgilim 2 yıl önce söz vermişti içmicem demişti dün gece şeytan aklımı çeldi yakın bi arkadaşının fotolarına baktım bir ay öncesine kadar sürekli ellerinde rakı ardakları ile alem yapıyorlardı. ve bana o zamanlar işten geç çıkacağım dediği zamanlardı ):
O hissi cok iyi bilirim ben..
Yasin kac bilmiyorum ama her an her sey olabilir.
bence hayata kusmeye degmez bile.
Sen kendini gelistirmeye, gezip tozmaya hayati yasamaya bak..
ben 3 yıl önce boşandım, annemin yanına döndüm, dünya başıma yıkıldı zannettim, ama zaman herşeyin ilacı, şimdi çok mutluyum, unutulmayacak hiç bir şey yok, sadece zaman diyorum, bu arada hobilerim var, sizede tavsiye ederim. buradan link vermek yasakmı bilmiyorum
serapatabey.blogspot.com
Siz ne yaptiniz peki?
sana diğer konunda onu kendinden kıskançlığınla uzaklaştırırsın o yüzden özgür bırak diyerek bunu kastetmiştim işte. kıskançlık yapacağını bildiğinden yalan söylemiş. insana yasak olan cazip gelir. sen içki içme,bunu yapma dedikçe yapası gelmiş.
yapman gereken hiçbir şeyine karışmayıp sana göre olup olmadığına bakmandı söylediğim gibi. değiştirmeye çalışarak olmuyor bu işler. olduğu gibi kabul edebilir misin buna bakmak lazım. olmamış. siz birbirinize göre değilmişsiniz demek ki poli. bunu kabullenmek gerekir.
bugün arağı zaman sordum tabikide doğal olarak inkar etti tarihleri yanlış onların geçen sene bir hafta küstüümüz zamanlarda falan die geçiştirmeye çalıştı ama tabikide inanmadımçünkü her fotoda sakal şekli farklı bi haftalık zamanda o kadar değişmez sakalları ): şuan birşey yapmıyorum zamana bıraktım ):
İcki içmeyi haram diye mi onaylamayan birimisiniz?
yoksa ilerde alkollüyken kötü bi durum olur falan die mi onaylamayan birisinz?
Uzun ve güzel yorumunuz için cok teşekkürlerMerhaba. Diğer konularını okudum. Sendeki güvensizlik ve kıskançlık had safhadaymış. Şu an o konuda nasılsın bilmiyorum ama psikolojik destek alabilirsin. Belli ki zamanında birine çok güvenmiş ve kalbiniz fena halde kırılmış. Bunun ceremesini şimdi daha farklı şekillerde yaşıyorsunuz. Erkek arkadaşınızı bu kadar kısıtlamanız ne yazık ki yanlış. Onu istemeden farklı yollara itmişsiniz. Kimse kendisine yalan söylenilmesini istemez ama maalesef bu şekilde kısıtlamarla bunlarla karşılaşmanız mümkün. Tekrar barışacağınızı düşünüyorum. Biraz kendinizi rahatlatın ve ya gerçekten ilişkiyi btirin. Farkındsysanız uzaktan ilişki sizi çok yıpratıyor. Erich Fromm' un bir sözü vardır. Sevgiyi özgür bırakın. Kişi kendini ne kadar rahat ve özgür hissederse size o kadar bağlanacaktır diye düşünüyorum. Dozunuzu ayarlayın derim. ( Bu arada ikili ilişkiler konusunda sizinle aynı modelim. Kafada kurma, güvenmeme, eski sevgiliyi takip vsBubyüzden çok sorun yaşadık. Hala da yer yer sıkıntılarımız oluyor. Ki bunları yaparken hepsinin geçerli sebepleri vardı ne yazık ki. Her neyse ben bundan sonra hiç bir konuda sorgulamayı düşünmüyorum)
çok üzgünsün hiç seni üzmek istemem ama, barışsanız bile erkek arkadaşın bu sınav zamanı sürekli çıkardığın sorunları asla unutmayacak,
bir şekilde de önüne çıkaracak hayırlısı
Hic uyuyamadim ya..ruh gibiyim.
Surekli bana soylediklerini ve fotograflari dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?