- Konu Sahibi politician
-
Bak seninle başka bir konunda konuşmuştuk hatırlar mısın bilmem, ben de aynı seni,n gibiyim demiştim. Gerçekten de öyle, bizim de aramızda vardır bu içki muhabbeti falan. Ama cidden insanı boğuyor böyle şeyler. Mesela geçen gün arkadaşlar buluşup bi şeyler içmeye gideceklerdi, ben gidemedim duysa sorun çıkarır diye. Oysa gitsem onu aldatmış mı olacaktım? Ama hani bi an dedim ki ayrılsam rahat ederim. Çünkü ne bileyim bi gecelik eğlence bile yasak oluyor, zor bir durum aslında. Ama tabii istediğim halde gitmedim dürüst olmak adına. Sözünü tutmaması kötü olmuş. Ama aldatılmış hissetme çünkü sanmıyorum seni aldattığını. Ha ben de bozulurdum orası ayrı. Bir de kötü biri değil bence, birbirinize uygun değilsiniz sadece. Ama sen de benim gibi fazla kıskançsın, ben bol bol kişisel gelişim kitabı okuyorum çok işe yarıyor sen de dene. Özel mesaj falan da atabilirsin konuşabiliriz canım
Haklısınız kendime uygun bi es secimi yapsam cok daha iyi olacak..yapabiliyorsan tabiki öncelikle kendini değiştir
ama bende kıskanç biriyim evet çaktırmamaya çalışırım başarırırım da
ama bunun bir mizaç olduğuna inanıyorum
bu nedenle eş seçimimi yaparken
uyum sağlayabileceğim bir insanı tercih ettim
kafayı kırmak da var işin ucunda
evden işe işten eve
vakti olduğundada benimle olan bir eşim var
psikopat olmadıktan sonra kıskanmaya lüzüm kalmıyor
Evet herkes bekliyordu bu sonu:)Beklenen son.. Acikcasi bunu bekliyordum ya sen ya sevgilin bir yerde patlayacakti, ayrilalim diyen sen misin o mu? Yalan soylemesi cok yanlis ama yalana iten ne diye dusunmek lazim.. Baska bir kiza meyilini mi yakaladin yoksa sadece eglenmis benim haberim yok diye mi bu kizginligin? Soyleseydi de buyuk olay olacakti diye dusunmus soylememis belliki ortada ayrilmak icin buyuk bir sebep yok ama sevgilin acisindan bilemem cok kisitlandigin her adiminin hesabi sorulan bir iliski istiyor mu? Canim su an cok uzgunsun kizginsin seni anliyorum ama bir de onun acisindan bak ayni seyleri sana yapsaydi sen soyleyebilir miydin? Yaptigi bir aldatma degil hergun gordugu kurstan arkadaslariyla kfa dagitmak istemisler o kizlarin da sevgilileri vardir ayrica ama bunu bile soyleyememis seninle sorun cikmasin belki de sen uzulme diye, seni sevmese niye bu kadar zahmete girsin? Zamana birak en iyisi canim bakalim ne gosterecek ama senin istedigin gibi bir erkek yok yeryuzunde..
Eğer halledilmeyecek bir sorunsa önüne bak derim. Çünkü gerçekten bazı erkekler için üzülüp yıpranmaya değmiyor. Kaybeden sen olursun hep ..
Bunun icin hala gecikmis degilsiniz.
Neticede kaderden oteye gidemez insan..
Ayrıldık kızlar..cok kötüyüm...napcagımı bilmiyorum...
bende eski sevgilimi biraz sıkıordum ve sonuç:aldattı beni..hep yalan söledi her lafında yalan vardı..aynı hataya düşme eğer bi umut varsa iyi kullan o umuuduu...
Nasıl bir umut?
hani hala seviorsun ya geri dönerse kabul edersen diee..
Ha anladım :)
Sabah konustuk ayrılmadık falan dedi..
Dün de ben seni yaptıklarına ragmen seviyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama dedi..
bense kırgınım biraz hem kendime hem de ona..
oldugu gibi kabul edebilecek miyim bilemiyorum...
zamana bırakmak belkide en iyisi tatlımm.sen onu sıkmasan o senle daha cok ilgilenir.bu arada yasın kac merak ettim:))
Umarım dediğiniz gibi olur:)
Essek kadarım 24 yasındayım :)
estağfurullah canım:)))ya sana tavsiyem çok üstüne gitme sen ona şunu yapmayacaksın oraya gitmeyeceksin burda oturmayacaksın dersen o hep sana yalan sölemek zorunda kalacak ona karsı öle ol ki herşeyi rahatca paylaşabilsin senle..bende cok kıskanctım asırıııııı...ama sevgilim sayesinde öle olmusdum kendiside asırı kıskanctı ondan bana bulaştıı
:) dediğiniz seyler su an bana cok uzak geliyor yapabilir miyim emin olamıyorum...
Kızlar kusura bakmayın sürekli yazıyorum ama ben hala kötüyüm..fotograflara baktıkca cıldırıyorum..bi kız var sürekli yanında kesin onla bi şey var arasında..
kızlarla sıkı fıkı olması hiiç iyi deil heleki aranız böyleyken
Sanki sürekli alemlerdeymişim gibi davranıyosun ve geregınden fazla uzatıyosun olayı diyor ya
Samimisiniz fotoda diyorum herkes öyle bi tek ben mi samimiyim diyor..
Napacagımı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?