ayrıldık...

Hatırladım sizi :)
Yalan ittiğimi biliyorum yani kendi arkadaslarım bile aynı seyi söyleyince bi durup dusundum..
Annemle bi yere gitmeme bile mırın kırın ediyosun neden söyleyimki sana günümü mahvedeceğini bile bile dedi..tamam burda haklı izin versem bile gitmesine kendi kendimi yerdim evde...
2 haftadır canım cok içmek istiyodu ortamı da bulunca içtim diyor..burda egom devreye giriyor..içkiyi bana tercih etti diye düşünüyorum..
Ben sigara içmesine de kızıyordum,babasını kanserden kaybetti büyük nedeni sigaraydı,bak babam gözümün önünde öldü bırakamıyorum daha napim dedi rahat bıraktım..

Haklısınız kendime uygun bi es secimi yapsam cok daha iyi olacak..
Bi şeyi zorla oldurmaya calısmaktan vazgecmem lazım.

İşin garip tarafı ben ondan önce hiç de kıskanc biri değildim ama su an beni psikopat sanıyor..bana ben bu kadar oldugunu düşünmemiştim dedi..

Evet herkes bekliyordu bu sonu:)
Ya brn cok inve düşünüyodum ama o benim kadar ince düşünmemiş ona uzuldum ve kırıldım ben aman babasını kaybetti amn sınava calısıyor diue kendim eğlenmeye gidemedim bile vicdanım el vermedi ama kendi gitmiş tamam 1 kere gitti ama..o fotograflar hep gözümün önünde..hep beraber fotograflar cekilmişler bi tane kız sürekli bunun yanında..
Aldatıp aldatmadıgını öğrenmeye calıstım,sen beni hiç tanıyamamışsın dedi.
belki de o kızkar daha caziptir..sonucta yanlarında beraber içebiliyolar falan flan...

Bunları dusundukce vazgecıyorum ondan..

hani hala seviorsun ya geri dönerse kabul edersen diee..

Ha anladım :)
Sabah konustuk ayrılmadık falan dedi..
Dün de ben seni yaptıklarına ragmen seviyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama dedi..
bense kırgınım biraz hem kendime hem de ona..
oldugu gibi kabul edebilecek miyim bilemiyorum...

zamana bırakmak belkide en iyisi tatlımm.sen onu sıkmasan o senle daha cok ilgilenir.bu arada yasın kac merak ettim:))

Umarım dediğiniz gibi olur:)
Essek kadarım 24 yasındayım :)

estağfurullah canım:)))ya sana tavsiyem çok üstüne gitme sen ona şunu yapmayacaksın oraya gitmeyeceksin burda oturmayacaksın dersen o hep sana yalan sölemek zorunda kalacak ona karsı öle ol ki herşeyi rahatca paylaşabilsin senle..bende cok kıskanctım asırıııııı...ama sevgilim sayesinde öle olmusdum kendiside asırı kıskanctı ondan bana bulaştıı

:) dediğiniz seyler su an bana cok uzak geliyor yapabilir miyim emin olamıyorum...

Konustuk ayrılmadık diyor..
Dürüst bi şekilde söyle lütfen sigarayı ve alkolü hiçbi zaman bırakmicak misin dedim
irademe tam anlamıyla sahip cıkabildiğim zaman ikisini de bırakcam dedi...
benim gözümün önünde hep fotograflar var...

Kızlar kusura bakmayın sürekli yazıyorum ama ben hala kötüyüm..fotograflara baktıkca cıldırıyorum..bi kız var sürekli yanında kesin onla bi şey var arasında..

Sanki sürekli alemlerdeymişim gibi davranıyosun ve geregınden fazla uzatıyosun olayı diyor ya
Samimisiniz fotoda diyorum herkes öyle bi tek ben mi samimiyim diyor..
Napacagımı bilmiyorum...

Sanki sürekli alemlerdeymişim gibi davranıyosun ve geregınden fazla uzatıyosun olayı diyor ya
Samimisiniz fotoda diyorum herkes öyle bi tek ben mi samimiyim diyor..
Napacagımı bilmiyorum...

Yaptığı hoş değil,yalanı da.
O zaman bi anlaşma yapın ben seni sıkmıycam ama sende yalan söylemiceksin diyin seviyorsan bu bi çözüm olabilir.

LG-P710 Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…