ayrıldık...

Biliyorum her sey gececek zamanla...
Peki ben artik hic kimseye guvenmicem onu nasil asicam ?
N asıl basladik ne hale geldik inanamiyorum hala...
Geceden beri her seyi haram ediyorum ona...ben nasil bi insan oldum bilmiyorum...

Biliyorum her sey gececek zamanla...
Peki ben artik hic kimseye guvenmicem onu nasil asicam ?
N asıl basladik ne hale geldik inanamiyorum hala...
Geceden beri her seyi haram ediyorum ona...ben nasil bi insan oldum bilmiyorum...

benimde arkadaşlarım var çıkmıyorum dışarı demişsin ilk başta..
çıkıcaksın kardeşim tak çantanı koluna gez dolaş...
kafanı dağıt kendine hobiler bul..emin ol unutulur...
evet başta kimseye güvenemiyceksin ama hayat bu temkinli yaklaşıcaksın herkese..
bişey haram etmene gerek yok Allah'ından bulur zaten merak etme...
benim bahsettiğim çocuk ben evlenene kadar 2 sene peşimden koştu ama nafile..
merak etme o da senin peşinden koşar ama senin dönüpte ona bakıcak içinde bir kırıntı bile kalmaz..
güzel şeyler düşün..
kendine yeni bir sayfa aç...

Peşimden kosacagı günler bana okadar uzak geliyorki su an ama deli gibi pişman olsun istiyorum..cok canımı yaktı..
Ben acımı dibine kadar yasayıp unutmayı daha cok seviyorum cunku sonra notrlesıyorum biraz yalnız kalırım sonrası da Allaha kalmıs işte..
önce kendimi düşünmem lazımmıs ben hata yaptım.

tabiki önce kendini düşünmen lazım..
ve kiminle olursan ol hep aklının bir köşesinde b planın (ayrılık olursa ne olur) olmalı...
ben böyle düşünüyorum...

tabiki önce kendini düşünmen lazım..
ve kiminle olursan ol hep aklının bir köşesinde b planın (ayrılık olursa ne olur) olmalı...
ben böyle düşünüyorum...

Ben aslında hazırlamıstım kendimi ayrılıga ama böyle olacağını dusunmemiştim..
Kendimi salak yerine konuslmus gibi hissetmek istemiyorum

Ben aslında hazırlamıstım kendimi ayrılıga ama böyle olacağını dusunmemiştim..
Kendimi salak yerine konuslmus gibi hissetmek istemiyorum

valla canım normal medeni iki insan gibi bile ayrılsan öyle hissedersin bunun kaçışı yok...

Sizin hemen hemen her konunuzu okumuştum, zamanında ben de sizin gibiydim. Onu hayatımın merkezinden çıkarttığımda ilişkimiz normale döndü demiştim hatırlarsan.
Sevgilin haklı, arkadaşları gel diye ısrar ediyordur belki ve insanın eğlenmeye kafa dağıtmaya da ihtiyacı vardır.
Onun masum isteklerine de tepki gösterdiğin trip attığın için söylemek istemiyordur.
bu onun masum olduğunu ispatlamaz ama çok da suçlu sayılmaz.
Bu ilişkiyi senin takıntıların kendine olan güvensizliğin bitirdi bence.

Bundan sonra bir ilişkiye başlarken ya güven yada güveniyormuş gibi yap.
İnsanoğlu sıkıya gelmez. İnsan annesinin baskısına dayanamazken el kızının yediğine içtiğine karışması onu boğar

Hayırlıyorum..
Evet haklısınız ben sucumu zayen biliyorum..ama o ben kızacam diye bi şeyleri hep sakladı ya da saklamış..
En basta bana içkiyi bırakmicam deseydi.ne benim zamanım giderdi ne de onun..
ben bunlara sinirleniyorum..yine olsa yine giderim çünkü cok güzel kafamı dağıttım diyor bana... Can sıkıyosun dedi..
Sürekli ilgi bekliyosun diyor bana ilgi göstermek yerine baskalrına göstermeyi bilmiş..canım yanıyor yaa

O gucu kendimde gormuyorum hic...

Valla canim, seni taniyor olsa tutup kolunda disari cikarirdim.
Bekledigine degmedi diye uzuluyorsun ama hic bir seyi sebebsiz yere yasamiyoruz biz.

Bunu yasamis olman bundan sonraki hayatina kabul edecegin kisinin bastan beri icmemesine dikkat edersin.
Benimde son iliskimde dikkatimi ceken seylerden biri insanlarin karsisindaki kisiye hos gozukmesi icin kucuk yalanlar soyleyebilmesine sahit olmam.
Sevecek birini secmek gercekten cok zor..

Su an gercekten karar vermem gereken sey su ki
Ya karsimdaki insani oldugu gibi kabul etmek ya da tamamen hayatimdan cikarmak...
Kendi arkadaslarim bile beni suclu gorduler...
Biz sana hep soyledik falan filan...
Biri bana sunu yapma dese iinadına yapiyorum...karsimdakini de kısıtlıyorum..kendimden de igrendim..

Ben sen olsam akisina birakirdim, onun ne yapacagini gozlemlerdim.
Degecek biriyse baris, ama baristiktan sonra degismesini bekleme..

bazen hayırlısı demek gerekiyor

insanları değiştiremezsin
kendini değiştirmende zor anlaşılan
yapın kıskanç
sana uymayan biri ile hergün için içini kemire kemire huzur bulamazdın zaten

bazen hayırlısı demek gerekiyor

insanları değiştiremezsin
kendini değiştirmende zor anlaşılan
yapın kıskanç
sana uymayan biri ile hergün için içini kemire kemire huzur bulamazdın zaten

Aslında ben de evden hiö çıkmayan dini bütün fakan bi insan değilim
Ben ondan daha fazla gezerim falan..
Her seyine karıstım resmen özeleştiri yaparsam..
akısa bırakmam lazım..artık cogu gebc alkol kullanıyor bundan sonraki kişye de mi böyle yapcam? Kendimi mi değiştirsem bilmiyorum..

yapabiliyorsan tabiki öncelikle kendini değiştir
ama bende kıskanç biriyim evet çaktırmamaya çalışırım başarırırım da
ama bunun bir mizaç olduğuna inanıyorum
bu nedenle eş seçimimi yaparken
uyum sağlayabileceğim bir insanı tercih ettim
kafayı kırmak da var işin ucunda

evden işe işten eve
vakti olduğundada benimle olan bir eşim var
psikopat olmadıktan sonra kıskanmaya lüzüm kalmıyor

Beklenen son.. Acikcasi bunu bekliyordum ya sen ya sevgilin bir yerde patlayacakti, ayrilalim diyen sen misin o mu? Yalan soylemesi cok yanlis ama yalana iten ne diye dusunmek lazim.. Baska bir kiza meyilini mi yakaladin yoksa sadece eglenmis benim haberim yok diye mi bu kizginligin? Soyleseydi de buyuk olay olacakti diye dusunmus soylememis belliki ortada ayrilmak icin buyuk bir sebep yok ama sevgilin acisindan bilemem cok kisitlandigin her adiminin hesabi sorulan bir iliski istiyor mu? Canim su an cok uzgunsun kizginsin seni anliyorum ama bir de onun acisindan bak ayni seyleri sana yapsaydi sen soyleyebilir miydin? Yaptigi bir aldatma degil hergun gordugu kurstan arkadaslariyla kfa dagitmak istemisler o kizlarin da sevgilileri vardir ayrica ama bunu bile soyleyememis seninle sorun cikmasin belki de sen uzulme diye, seni sevmese niye bu kadar zahmete girsin? Zamana birak en iyisi canim bakalim ne gosterecek ama senin istedigin gibi bir erkek yok yeryuzunde..

Bak seninle başka bir konunda konuşmuştuk hatırlar mısın bilmem, ben de aynı seni,n gibiyim demiştim. Gerçekten de öyle, bizim de aramızda vardır bu içki muhabbeti falan. Ama cidden insanı boğuyor böyle şeyler. Mesela geçen gün arkadaşlar buluşup bi şeyler içmeye gideceklerdi, ben gidemedim duysa sorun çıkarır diye. Oysa gitsem onu aldatmış mı olacaktım? Ama hani bi an dedim ki ayrılsam rahat ederim. Çünkü ne bileyim bi gecelik eğlence bile yasak oluyor, zor bir durum aslında. Ama tabii istediğim halde gitmedim dürüst olmak adına. Sözünü tutmaması kötü olmuş. Ama aldatılmış hissetme çünkü sanmıyorum seni aldattığını. Ha ben de bozulurdum orası ayrı. Bir de kötü biri değil bence, birbirinize uygun değilsiniz sadece. Ama sen de benim gibi fazla kıskançsın, ben bol bol kişisel gelişim kitabı okuyorum çok işe yarıyor sen de dene. Özel mesaj falan da atabilirsin konuşabiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…