- Konu Sahibi politician
-
Ben başlarda güvenmezdim.
Sonra kendim kadar güvendim ardından beyfendi bişeyler yaptı olan güvenide yıktı attı.
Ben güvenmeye uğraşmıcam o isterse eğer benim ona güvenmemi sağlamalı.
Ben keyfime güvensizlik hissetmiyorum çünkü.
Onun hatası.
O bana davranışlarımdan dolayı güveniyor bende ona davranışlarında dolayı güvenmiyorum bu bu kadar basit.
Bu güvenmiyorum sözüm ona dokunuyorsa bile bu benim hatam değil onun hatası.
Benimkisi futbolcu olduğu için halısaha muhabbetlerine bişey demiyorum hatta rahatımda gece 12-1 de halısaha yaptıklarıda oluyor bişey diyemiyorum.
O çünkü benden önceki 9 yıl boyunca zaten halısahalarda maçlarda takımlardaydı benim onun o derece hayatına karışma lüksüm yok çünküileride belki ordan para kazanıcak.
Şimdide başka şehirde mesela ve durmadan kavga içindeyiz.
Onun hatası...
Halısahada bi sorun yok o konuda rahatlat kendini.
Herşeyin hayırlısı cidden ikimiz içinde herkes içinde
sana diğer konunda onu kendinden kıskançlığınla uzaklaştırırsın o yüzden özgür bırak diyerek bunu kastetmiştim işte. kıskançlık yapacağını bildiğinden yalan söylemiş. insana yasak olan cazip gelir. sen içki içme,bunu yapma dedikçe yapası gelmiş.
yapman gereken hiçbir şeyine karışmayıp sana göre olup olmadığına bakmandı söylediğim gibi. değiştirmeye çalışarak olmuyor bu işler. olduğu gibi kabul edebilir misin buna bakmak lazım. olmamış. siz birbirinize göre değilmişsiniz demek ki poli. bunu kabullenmek gerekir.
Ovvv futbolcu olması da zormus...
Eğer güvenini kıracak ciddi bi şey varsa haklısın ozaman güvenmemekte
ama birilerine de güvenmezsek olmuyor işte ben mesela sürekli paranoya içindeydim lanet bi şey bu...
İnşallah ikimiz için de en güzeli en hayırlıaı olur. ..
Bize süre verdim hem kendime hem de ona bakacamdiğer konularını bilmiyorum ama takip eden arkadaş güzel yazmış. Ne olursa, kim olursa olsun elbet unutacaksın, sonra başka biri girecek hayatına. O zamanda şimdiki hatalarını yapma. Karşındakini değil, yapabiliyorsan kendini değiştirmeye çalış.
Zor tabii.
Kırıcak bişeyler yapmasa benim güvenim sarsılmazdı.
Yaptı ki bu hale geldik.
Güvenimi geri kazandırmazsan evlilik hayalin çöpe gider dedim.
Sağlıcam dedi bakalım artık
İnşALLAH canım
Biraz uzun olacak...
Ben sevgilimin eskilerini falan takip etmek icin sahte bi face hesabi acmistim..arada girip bakiyodum...az once de seytan durttu baktim...sevgilimin gittigi kpss kursunun adresine baktim.bir suru foto yuklemisler..bi baktim sevgilim de var.bana siz vermisti icki icmemek icin bi baktim onunde bira var...kizlar var...oynamislar falan...gecende canimi sıkmisti ben de konusmamistim falan bunla o ara gitmisler...hocalar falan da var...
Kendimi salak gibi hissediyorum kandirilmis bi gerizekali gibi...
o kadarda abartılıcak bı durum göremedım
:)Sevgilim de oyle oldugunu iddia ediyor ama ben fotolara bakinca soguyorum ondan...
tamam belkı ıckı ıcmıs olabılır sıze soz vermıs oysakı ama kızlarlada cokmu samımı kı fotolarda
Ya yanyanalar iste masada otururken falan..
Selfie cekilmisler onda hepsi dipdibe....
bence fazla buyutme ama tepkını bellı etmen ıyı olmus en azından bıdaha boyle bısey olmaz umarım
Umarim olmaz,bi dahakinde ayrilma gucumu kendimde tamamen gorurum cunku..
Tesekkur ederim :)
baktın degısmıyor senı uzuyor restı cekersın o zaman
Aslinda biri bana guvenmese uzulurdum ya da sinirlenirdim ve senle mi ugrascam derdim kendimi biliyorum...
Bence ben de siz de guvenmeyi ogrenmeliyiz..sadece bu sevgilimicin degil ilerdeki sevgilime kocama da mi guvenmicem cehennem gibi bi sey siz de biliyosunuzdur...
Beni aldatmayacagni biliyorum daha once bu konukari konusmustuk cunku düşüncelerini biliyorum..
Benim zoruma giden sey baskalariyla eglenip gulebilmesiydi galiba...kizlarin yaninda durmasi ( sanki seriat ulkesiyiz)
Falan bunlara kirildim..benden saklamasini anlayabiliyorumcunku hali sahaya gittigi icin bile cani sıkılan biriyim...
Kisacasi su an kirgin olsam da ilk defa zamana birakcam galiba...
öncede senin gibiydim neden buraya gittin sen kimlesin nerdesin dozumu bi türlü ayarlıyamıyodum sürekli sorgulardım baskı kurardım tabi noldu mutszluk ayrılık şimdi görsen bizi inanmazsn ben varya bi rahatm yani rhtlıktan kastım tabi yeri geliyo eve gec klma canım diyorum ama sen nerdesn napıcksnn diye artık asla sorgulamıyorum niye bu kdr sorgluyodum blmiyorum ama hayat smdi bize o kadar kolaylstıki biraz serbest bırak bence senin yanında huzur bulsun saklıyck seyler degl sana bnları söyliyblsn ama sınırını bilsin anltbldmii erkekler sıkıdan kaçar
Ben de oyle olmak istiyorum iste ama nasil yapicam tam bilemiyorum..siz nasil degistiniz bi anda:)
aynııı benim gibisin aynıııııııben değiştiysem sana yemn ederm herkes değişir buna eminm bak Allah sana yaşatmsn ama benden bi ayrıldı biz 7 8 ay ayrı kaldık resmen hasret özlem derken ben olgunlştım kafamı topladım ona güvenmem gerektgini zaten hata yapıyosa beni zerre haketmdgni düşünerek rahat brkmya karar verdm ilşkiyi ben hatlıyorum bundan 1 sene önce 1 sn bna msj atmasın 50 kere aramşlgm vardr sen nerdesn diye şimdi 5 6 saatte haberlşyoruz napıyosun canım diye müsait oldgmzda brbrmze dönüyoruz Allah sanada bunu böyle büyük bi ayrılıkla yasatpta aklını basına getrmesn cünkü daha kötü
Bu konuyu kap a tiyorum dedim ona ama cok sogudum...o halleri aklıma geliyor...
Guzel bi sekilde terk etmek istiyorum :)
Sogumam da iyi oldu galiba...
Bitirmek isttediğine kesin eminsen bitirirsin ama aklında soru işareteri varsa yapamazsın yapsanda dönmek istersn hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?