- Konu Sahibi eSmerimSin
-
dün gece ayrildik.
..ufak bir tartisma yasadik..bana hakaret etti..bitti dedimm..artik ölsem seninle olmam..yalvardi ozurler diledi aglamakliydi..
sabah sakince konusalim dedi..
tukurdugumu yalamam, buyuk konustum bitti dedim yine sabah..hakareti duydugum an bitti..yetti cunku..
bosluktayim simidi.. o gitti..ben yalnizim..napicamm?? zaman durdu...
Barışacaksın esmer.Yaz boz tahtası gibisiniz zaten.
Siz evliliği çok yanlıs anladınız zaten sevgili olmanız gerekıyordu sizin evli değil zaten.Çünkü yaşadığınız baştan aşağı evlilik kurumuyla uzaktan yakından alakası yok.
hayir geri donus yok, el kol haraketleri baslamisti ittirme kolumdan tutma..bir tokat eksik.. hakaretde edince artkk daha fzla asaglik olamazdim
Eğer bu denli kararlıysan ki ben yine kırılacagını dusunuyorum bu kararlılığının ozaman hayatına yenı bır yol cızmeye başla.
Kimbilir ne saçma bir sebeple delirttiniz birbirinizi.O ilk başlarda anlattığın don juan marıo gitti günümüz kaba basa erkeği beliriverdi.O da ilginç.
aman kendını başkasının kollarına salıvermede yıne..
dün gece ayrildik.
..ufak bir tartisma yasadik..bana hakaret etti..bitti dedimm..artik ölsem seninle olmam..yalvardi ozurler diledi aglamakliydi..
sabah sakince konusalim dedi..
tukurdugumu yalamam, buyuk konustum bitti dedim yine sabah..hakareti duydugum an bitti..yetti cunku..
bosluktayim simidi.. o gitti..ben yalnizim..napicamm?? zaman durdu...
öncelikle size şunu söylemeliyimki niyetim sizi rencide etmek yada üzmek değil..fakat bu açtıgınız konuyu görünce profilinize bakmak istedim ve açtıgınız konuları gördüm ve ilginç bir şeklde çoğunu okudum objektif bakıncada sizin psikolojinizin pek düzgün olmadıgı kanısına vardım yanlış anlamayın açtıgınız konular düşünceleriniz bana eski halimi hatırlattı(psikolojik yardım almıştım) çok fazla gel gitleriniz var aslında sizde yaptıgınız şeyi farkında olmadan yapıp sonrasında düşünenlerdensiniz..önce ruh halinizdeki fırtınalı durumu normale çevirin olaylara daha net bakın.aslında herşey sizin adımlarınızla bağlantılı şekilde ilerliyor ( bu yorumu kesinlikle birtek bu konuyla alakalı yapmıyorum açmış oldugunuz konuları okuyup genel düşüncemi söyledim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?