ayrildik

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
dün gece ayrildik.

..ufak bir tartisma yasadik..bana hakaret etti..bitti dedimm..artik ölsem seninle olmam..yalvardi ozurler diledi aglamakliydi..

sabah sakince konusalim dedi..
tukurdugumu yalamam, buyuk konustum bitti dedim yine sabah..hakareti duydugum an bitti..yetti cunku..

bosluktayim simidi.. o gitti..ben yalnizim..napicamm?? zaman durdu...

Yaşanılanlar ikinizin arasında çok yanınızı yaktığı belli büyük konuşmakta kötü o an onu söylemeden insan rahatta edemiyor geri adım atamıyor geri dönsen dert dönmesen dert bilemedim:26: eğer gerçekten bittiyse ZAMAN zamanla acıda hafifler inşallah

Barışacaksın esmer.Yaz boz tahtası gibisiniz zaten.
Siz evliliği çok yanlıs anladınız zaten sevgili olmanız gerekıyordu sizin evli değil zaten.Çünkü yaşadığınız baştan aşağı evlilik kurumuyla uzaktan yakından alakası yok.

hayir geri donus yok, el kol haraketleri baslamisti ittirme kolumdan tutma..bir tokat eksik.. hakaretde edince artkk daha fzla asaglik olamazdim

hayir geri donus yok, el kol haraketleri baslamisti ittirme kolumdan tutma..bir tokat eksik.. hakaretde edince artkk daha fzla asaglik olamazdim

Eğer bu denli kararlıysan ki ben yine kırılacagını dusunuyorum bu kararlılığının ozaman hayatına yenı bır yol cızmeye başla.
Kimbilir ne saçma bir sebeple delirttiniz birbirinizi.O ilk başlarda anlattığın don juan marıo gitti günümüz kaba basa erkeği beliriverdi.O da ilginç.

Çoluk çocuk evlenmesin diye bundan diyorum işte (hayır yaştan bahsetmiyorum).

Evliliğe baştan beri "ayy ne güzel aynı evde olcaz" mantığıyla baktığınız için bocalayıp durdunuz.

İkinizin daha aile yanında büyüyüp, olgunlaşması gereken çooook sene vardı.

Ailen şimdi daha çok üzülecek, zira "ben demiştim" lafını evlada söylemek yine onları üzecektir.

iste delirttim coocugu dedi zaten hayattan soguttun beni diye

Sizin evliliği görünce 17 yaşında evlenen yeğenim bir hüzünle aklıma geldi....
Eğer bittiyse ailenin yanına dön...Tek başına durma..Bir süre bekle,mario döner mi diye..Dönmezse ailene dön..Mario ya da belirt..Ailemin yanına gidersem asla dönüşü olmaz..Onları tekrar karşıma alamam..

baştan beri takip ediyorum konularınızı, işin özü bu forumda en üzüldüğüm 2-3 kişiden birisiniz.. peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? kesinlikle psikolojik bir destek almanız gerekiyor, keşke boşanmadan önce bir de bunu deneseniz..

Birbirinizi fazlasiyla yiprattiniz. Barisir misiniz bilmiyorum ama bir sure ayrilik iyi fikir gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman canım olur öyle şeyler ya insan bazen sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyo...Bende çok yaptım hakaret falan ama benim yapım bu sinirlenince dayanamıyorum.O huyunu düzeltmesi konusunda uyarabilirsin mesela hakaret etmemesi gerektiğini söyle o da anlar bence yaptığını.Seni istiyosa birdaha öyle davranmaz.Ama hakaret nasıl bi hakaret onu da bilmiyorum gerçi

öncelikle size şunu söylemeliyimki niyetim sizi rencide etmek yada üzmek değil..fakat bu açtıgınız konuyu görünce profilinize bakmak istedim ve açtıgınız konuları gördüm ve ilginç bir şeklde çoğunu okudum objektif bakıncada sizin psikolojinizin pek düzgün olmadıgı kanısına vardım yanlış anlamayın açtıgınız konular düşünceleriniz bana eski halimi hatırlattı(psikolojik yardım almıştım) çok fazla gel gitleriniz var aslında sizde yaptıgınız şeyi farkında olmadan yapıp sonrasında düşünenlerdensiniz..önce ruh halinizdeki fırtınalı durumu normale çevirin olaylara daha net bakın.aslında herşey sizin adımlarınızla bağlantılı şekilde ilerliyor ( bu yorumu kesinlikle birtek bu konuyla alakalı yapmıyorum açmış oldugunuz konuları okuyup genel düşüncemi söyledim)

Canın yansa da doğru olan buydu inan
Destek alıp kendini normale döndürmelisin
Bu işin nasıl bu hale geldiğini sen hepimizden iyi biliyorsun
Umarım çabuk toparlanırsın

Sizin yazdıklarınızı okuyunca bende inceleme ihtiyacı hissettim ve aynı kanıya bende kapıldım... Gerekirse çift terapisine gidip sorunlar düzeltebilir.ortada gözle görülür bişey yok. Bence öz eleştiri yapmalısınız... Ben ona ne yaptımda o bana bunu yaptı demelisiniz..her evlilikte sorunlar olur ve bazıları çözülebilirde...yeterki sorunları düzeltmek isteyin... Boşanmadan önce psikolojik destekle herşey çok farklı olabilir..
Ayrıca boşanmak öyle çocuk oyuncağı degil yaşadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…