ayrildik

Olum mu var ucunda ? O da senin gibi boguluyor mu ya da ? En yakinini mesela kaybettin mi hayatinda ? Hayatta olabilecek en buyuk aci nedir dusundun mu ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağlıklı bi evliliğin yoktu zaten, isabet olmuş ayrılmanız diyeceğim yanlış anlama ikinizin de ruh sağlığı için...

kizlar cok kotuyum yardim edinn boguluyorum

Bazen olmayınca olmuyor be esmerim
Konularini bastan beri biliyorum bend de
Oyleydi boyleydi oyle oldu boyle oldu artik bunlari konusmak yersiz
Sonuc olarak olmadi iste yurutemediniz
Nice cilginlar gibi asik olup evlenen ve ayrilanlar var
Olmuyor iste bazen
Size mahsus degil ki bu
Eminim ki evlilik cok farklidir sevgili olmaktan..

Bundan sonra daha dikkatli ol hayatinda
Daha emin adimlar at insallah

esmerimsin mario ya daha çok üzülüyorum ben malesef.
tamam karşılıklı hatalar var ama senin de tutumların çok keskin. davranışların çok sert.
bence de ayrılın, çünkü geçinemeyeceksiniz belli ki..

bence çok erken bir evlilik yapmıştınız yeterince birlikte vakit geçirmeden, ve ailenizi de karşınıza alarak yapmıştınız. açıkçası böyle olacağı en başından belliydi... kesin olarak ayrılmak istiyor musunuz, yoksa düzelebileceğinizi düşünüyor musunuz, net bir karar verin. bir uzmandan, aile terapistinden falan yardım alın derim. çünkü diğer arkadaşların da dediği gibi çok sağlıklı bir psikolojiye sahip değilsiniz: alkol, başka birinden hoşlanmak.... en ufak bir sorunda başka şeylerden medet umdunuz. aslında herşeyden önce kendi ayaklarınızın üstünde, kimseye ihtiyaç duymadan durabilmeyi öğrenmeniz lazım. evlili, hatta sevgililik bundan sonra gelmeli... naçizane düşüncem budur.

kizlar cok canimm yaniyor.. nasil gececek..

mesaj cekmis macara gidiyormus hafta sonunu orda gecirexekmis..ben napicam

Belki böylesi daha iyidir sakin olmaya çalış
Ama kesinlikle destek alman lazım burda bu kadar insan bir şey söylüyorsa bi bildikleri vardır
Destek alın beraber kendine yazık ediyosun gerçekten
Mario olmadan da yaşanır da önce senin iyileşmen lazım
Napıcam diye sormayı geç kendin için savaş biraz bu kadar çabuk pes etme hayata karşı

Hem yalnizliktan nabicagini soruyorsun hemde gurur yapiyorsun. Kendin de ne istedigini bilmiyorsun bence.

nasıl oldun esmerimsin?

tesekkür ederim sordugun icin..

dengesizim..bir an oluyo cok güclü hissediyorum kendimi, sonra cok yalniz hissediyorum.. kalbimi acitti..

ama sanki bu beni daha cok güclü yapti.. bilmiyorum..

dün gece aradi, biraz tersleyince, konustuklarina dikkat et, elimde Ciplak resimlerin var deyince dondum
ic camasirli resimlerim var benim, onlari diyormus.. yagmur damlasi gibi düstün iyice gözümden artik kesinlikle geri dönüs yok dedim.. askimm agzimdan sinirle cikti, sizin kültürünüzde böyle resimler Kabul edilemez, seni kaybetmek istemdigim icin öyle birsey söyledim diyor.. yoksa birsey yapacagimdan degil diyor.. ama bunun düsüncesi bile yeter.. haksiz miyim??

hangi kültür olursa olsun, sen onun karısısın yahu. iyice sapıttı, tehdit ediyor. hangi kültürde karısını çıplak resimleriyle tehdit etmek kabul edilir.
haklısın tabiki. kurtar kendini bu adamdan.

Bir bıçak gibi kessen kurtarsan kendini, ikiniz de daha mutlu olacaksınız. Kangrenli parmak gibi hayatında... Son yaptığından sonra zordu artık daha da zor. Daha fazla eziyet etme kendine.

Sevgili Esmerimsin,

maalesef hayat yanlışları yaşatarak öğretiyor insana, herkes başkalarının yaşadığı hatalardan ders almayı öğrenebilse bu kadar üzülmeye gerek kalmaz belkide. Sende peş peşe sürüklendin gidiyorsun be arkadaşım.

Eşin çok iğrenç bi tavır sergilemiş sana karşı. Tamam aşkta gurur yoktur belki, her şeyi didiklememek lazım, ama bu kabul edilebilir gibi değil. Özrü de kabahatinden beter, kültürüne uymuyormuş bak sen akıllıya , seni böyle mi kazanacak yani ?? Keşke senin ile evlenmek de benim kültürüme uymuyo ama yaptım bi hata deseydin ona karşı soğuk kanlı ol bu saatten sonra ne yapacağı belli olmaz. Sana dayan, uğruna aileni sildiğin adam için savaş demek isterdim ama maalesef sen de o da çok yıprandınız gibime geliyor.

Bi evlat ne yaparsa yapsın, aile en büyük sığınaktır. Hayatını rayına sok, çalış çabala, dim dik ol, eşine değil ailene dön derim ben

hangi kültür olursa olsun, sen onun karısısın yahu. iyice sapıttı, tehdit ediyor. hangi kültürde karısını çıplak resimleriyle tehdit etmek kabul edilir.
haklısın tabiki. kurtar kendini bu adamdan.

evet..

benim ic camasirli resimlerim beni alakadar eder, istersem gider Ciplak resim cektiririm, kime ne..

bununla tehdit etmesi beni cok sasirtti.. bunu düsünmesi, aklindan gecirmesi bile cok yaralayici..

Daha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum ama karısını çıplak resimleriyle tehdit eden adamdan bi halt olmaz, bence güçlü olun ve diğer arkadaşlarında dediği gibi ailenize dönüp normal hayatınıza devam edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…