- Konu Sahibi eSmerimSin
-
mario arkasına bakmadan kaçmıştır yurtdışınasen bulursun birini nolcak yapmadığın şey değil hani yanlız kalmazsın o yüzden dert etme
tesekkür ederim sordugun icin..
dengesizim..bir an oluyo cok güclü hissediyorum kendimi, sonra cok yalniz hissediyorum.. kalbimi acitti..
ama sanki bu beni daha cok güclü yapti.. bilmiyorum..
dün gece aradi, biraz tersleyince, konustuklarina dikkat et, elimde Ciplak resimlerin var deyince dondum
ic camasirli resimlerim var benim, onlari diyormus.. yagmur damlasi gibi düstün iyice gözümden artik kesinlikle geri dönüs yok dedim.. askimm agzimdan sinirle cikti, sizin kültürünüzde böyle resimler Kabul edilemez, seni kaybetmek istemdigim icin öyle birsey söyledim diyor.. yoksa birsey yapacagimdan degil diyor.. ama bunun düsüncesi bile yeter.. haksiz miyim??
mario arkasına bakmadan kaçmıştır yurtdışınasen bulursun birini nolcak yapmadığın şey değil hani yanlız kalmazsın o yüzden dert etme
Konularınızı okumadım ama bir kaç arkadaşın yorumu dikkatimi çekti..Ben sizi sevgili sanmışım siz evliymişsiniz evlilik böyle basit bir şey degil sırf yanlız kalmamak için başkalarıyla soluklanmak başkalarına sıgınmak ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun
tatlım yaşadığın bu duygu karmaşası çok normal.. evet için acıyacak, kanayacak.. kendini çok çok kötü hissettiğin zamanlar olacak belki yalnızlık batacak kalbine.. sıfırı tükettiğini bile hissedeceksin ancak sonunda öyle yada böyle çıkacaksın bu işin içinden.. Çıkmalısın!Kendini yalnız hissetme. Allah her kuluna yeter. O'na sığın.. Dua edeceğim senin için.. ve lütfen bir uzmandan yardım almaya çalış. belkide alıyorsun bilemiyorum dikkatimden kaçmış olabilir yazdıysanda.
Bende 2 uzmandan yardım aldım sonraki gittiğimden çok memnun kaldım. Çok zor bir süreç
Allah yardımcın olsun
Mario Türkiye'ye kacti. Seri katil oldu. İlk hedefinde Türk kızları var.. Ülkeyi terk edelim.
Ne bicim bir insan hala nasil durabiliyorsun anlamiyorum geri git annenlere zaten ana baba rizasi olmadan yapilan evlilikten hayir gelmez, onu gectim esin sana kotu davraniyor.
Bide seni ciplak fotolarla tehdit ediyor, ver nereye istiyosan deseydin sen sonucunda o fotolarida evliyken cekildin gidip kendini satmadin ya tovbee
Allah yardimcin olsun cok uzuldum
boşver takma herkes kendi yoluna
Ee ailen de kabul etmiyormus seni, ne yapmayi dusunuyorsun?1haftayi bir kac gün gecti ayriligimiz.. bir kac defa görüstük ama ona geri dönmedim.. sizce bundan sonrada dönmem degilmi :26:
1haftayi bir kac gün gecti ayriligimiz.. bir kac defa görüstük ama ona geri dönmedim.. sizce bundan sonrada dönmem degilmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?