ayrildik

Canım erkeklerin burnunu sürtmek gerekiyor çünkü şımarıyorlar ve en kötüsü devemı inanki geliyor
Bence hobile edin ben mesela kitap okurum hep ne bilim spor yap yeni bir kursa yazıl falan yani

Diğer konularını okumadım ama ilk yazdıklarını okuduğumda sizi sevgili sanmıştım, oysa evliymişsiniz. Sanırım siz evliliğin ne olduğunu daha anlayamamışsınız, her ikiniz de. Kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama evlilik sorumluluğunu taşıyamacaksanız evlenmeden sevgili olarak kalmak daha mantıklıydı. Evlilik flörte benzemez çünkü.

mario arkasına bakmadan kaçmıştır yurtdışına sen bulursun birini nolcak yapmadığın şey değil hani yanlız kalmazsın o yüzden dert etme

tatlım yaşadığın bu duygu karmaşası çok normal.. evet için acıyacak, kanayacak.. kendini çok çok kötü hissettiğin zamanlar olacak belki yalnızlık batacak kalbine.. sıfırı tükettiğini bile hissedeceksin ancak sonunda öyle yada böyle çıkacaksın bu işin içinden.. Çıkmalısın!Kendini yalnız hissetme. Allah her kuluna yeter. O'na sığın.. Dua edeceğim senin için.. ve lütfen bir uzmandan yardım almaya çalış. belkide alıyorsun bilemiyorum dikkatimden kaçmış olabilir yazdıysanda.

Konularınızı okumadım ama bir kaç arkadaşın yorumu dikkatimi çekti..Ben sizi sevgili sanmışım siz evliymişsiniz evlilik böyle basit bir şey degil sırf yanlız kalmamak için başkalarıyla soluklanmak başkalarına sıgınmak ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun

mario arkasına bakmadan kaçmıştır yurtdışına sen bulursun birini nolcak yapmadığın şey değil hani yanlız kalmazsın o yüzden dert etme

biz zaten Yurt disinda yasiyoruz, türkiyede degil..

yaptigim veya yapmadigim sey seni ilgilendirmez.. ben burda canim yaniyor diyorum, derdimi paylasiyorum sen gülüyorsun..

senin canin yanarsada umarim Boyle Tatli Tatli gülebilirsin

Son düzenleme:

evet hata yaptigimizi biliyorum, sonunu düsünmeden bir yola girdik biz.. cocuk oynacagi degilmis..

bir uzmandan yardim almayi denedim bir kac defa, sinir olmakla kaldim.. yardim gelmiyor bana bir uzman malesef..

bedenimde bir agri olsun solugu doktorda alan bir insanim ama ruhum icin yardimlari yok..

Bende 2 uzmandan yardım aldım sonraki gittiğimden çok memnun kaldım. Çok zor bir süreç
Allah yardımcın olsun

Bende 2 uzmandan yardım aldım sonraki gittiğimden çok memnun kaldım. Çok zor bir süreç
Allah yardımcın olsun

ben bir kac tane denedim, sonuc sifir.. zaten bir defa degil belirli bir süre gitmen gerekiyor ama sabrim yok benim, sinir ediyolar beni.. tuzu kuru tabi, oturdugun yerden kafa sallamak kolay..

Ne bicim bir insan hala nasil durabiliyorsun anlamiyorum geri git annenlere zaten ana baba rizasi olmadan yapilan evlilikten hayir gelmez, onu gectim esin sana kotu davraniyor.

Bide seni ciplak fotolarla tehdit ediyor, ver nereye istiyosan deseydin sen sonucunda o fotolarida evliyken cekildin gidip kendini satmadin ya tovbee

Allah yardimcin olsun cok uzuldum

Kabul etmiyolar denedim son sansimida..

1haftayi bir kac gün gecti ayriligimiz.. bir kac defa görüstük ama ona geri dönmedim.. sizce bundan sonrada dönmem degilmi :26:

Umarim dönersin canim, ben üzüldüm bu kadar ugrastiktan sonra
Evliliginizin yürümemesine.
Insanlar hata yapabilirler, ama hatalardanda cok seyler ögrenirler,
Belkide bundan sonra barisirsaniz hersey degisir iliskinizde.
Denemeye degmezmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…