olmuyor sürekli onu düşünüyorum birlikteyken yaptığı hatalar gelirdi aklıma şimdi sanki mükemmel bir ilişkimiz varmı gibi hep güzel şeyler geliyor aklımaBazı şeyleri içinde yaşayıp. Dış dünyanı topöasan iyi olur. Böyle yaparsan aala unutaman. Ve acın ilk günki gibi taze olur.
Kalk sirkelen ve hayatına bi yerden başla.
Özleminden öyledirolmuyor sürekli onu düşünüyorum birlikteyken yaptığı hatalar gelirdi aklıma şimdi sanki mükemmel bir ilişkimiz varmı gibi hep güzel şeyler geliyor aklıma
22 yaşındayım çalışıyordum çıktım 1 yıl önce annem rahatsız astım hastası hastanede kalmamız gerekiyor bazen o yüzden şuan çalışamam arkadaş çevrem yok kendime dönük biriyimÖzleminden öyledir
Yaşın kaç meslegin varmı?
İşe girip calışsan iyi gelir. Arkadaşlarınla görüş.gez eglen.
Eve kapatarak kendine büyük eziyet yapıyosun.
Hem iyi bi cift olsaydınız hala beraberdiniz.
Gecmiş olsun. Annene rabbim şifa versin.22 yaşındayım çalışıyordum çıktım 1 yıl önce annem rahatsız astım hastası hastanede kalmamız gerekiyor bazen o yüzden şuan çalışamam arkadaş çevrem yok kendime dönük biriyim
Bitiren siz olduğunuz için sürekli gelgitler yaşamanız doğal, yapmasa mıydım, demese miydim vs.
Siz bitirdiğiniz için onun da yazmaması doğal.
Yeniden başlamalı mı?
Birbirinizi yiyeceğinize bittiği iyi olmuş.
Geçer mi?
Herkesinki geçtiğine göre elbette...
bende sizin gibi düşünüyorum ama 3 sene var ortada biliyorum sonumuzda yoktu ama içim acıyorBitiren siz olduğunuz için sürekli gelgitler yaşamanız doğal, yapmasa mıydım, demese miydim vs.
Siz bitirdiğiniz için onun da yazmaması doğal.
Yeniden başlamalı mı?
Birbirinizi yiyeceğinize bittiği iyi olmuş.
Geçer mi?
Herkesinki geçtiğine göre elbette...
Gecmiş olsun. Annene rabbim şifa versin.
Kendine evde yapabilicen hobiler edin.
Kece var.ondan kişiler cok güzel şeyler yapıyolar.
Yada kitap oku.
Cok gencsinde. Daha iyi anlaşabilicen biri cıkar elbet karşına. Unutmaya calış.
Oda bende yok allah es gecmis beni sabir konusundaSabır. Tek kelime.
Sanirim öyleArayıp sorsa "bitsin demiştim anlaşamıyoruz mesaj atma" , sormazsa "çok özledim, hata mı yaptım". Sanırım gururumuza yediremiyoruz aramamasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?