ayrıldık

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
evet ayrıldık nerden baksanız 1,5 aydır ayrıyız ara ara konuşmalarımız oldu ama 1 haftadır hiç konuşmadık gecinemezdik kedi köpek gibiydik yoruldugum için ben bitirdim ama şimdi içim acıyor sürekli onun sosyal aglarına bakıyorum merak ediyorum takipliyorum onu bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi onu bu kadar sevdiğimi bilmezdim içim acıyor kafam kazan gibi yazdığı mektuparı okudum benden ayrılmaya en kadar korkutugu yazan adam bensiz nefes alamadığı söyleyen adam yazmıyor son konuşmamızda oda çok yorulduğunu yazdı ama unutamadığını söyledi hatta özlediğini söyledi ama geri başlamak istemiyor yardım edin nasıl gelcem ben bu acının üstünden nasıl başa cıkcam eve kapattım kendimi sürekli yatıyorum evin içnde sesi susmayan ben konuşmaz oldum kimseyi görmek istemiyorum biliyorum geçecek neler geçmedi zaman lazım oda geçmiyor zamanla gecermi bu acı bitermi herşey hiç tanışmamışım gibi 3 yıl önceki halime dönermiyim yardım edin ne yapacağım bilmiyorum

Bazı şeyleri içinde yaşayıp. Dış dünyanı topöasan iyi olur. Böyle yaparsan aala unutaman. Ve acın ilk günki gibi taze olur.
Kalk sirkelen ve hayatına bi yerden başla.

Bazı şeyleri içinde yaşayıp. Dış dünyanı topöasan iyi olur. Böyle yaparsan aala unutaman. Ve acın ilk günki gibi taze olur.
Kalk sirkelen ve hayatına bi yerden başla.
olmuyor sürekli onu düşünüyorum birlikteyken yaptığı hatalar gelirdi aklıma şimdi sanki mükemmel bir ilişkimiz varmı gibi hep güzel şeyler geliyor aklıma

Bitiren siz olduğunuz için sürekli gelgitler yaşamanız doğal, yapmasa mıydım, demese miydim vs.

Siz bitirdiğiniz için onun da yazmaması doğal.

Yeniden başlamalı mı?

Birbirinizi yiyeceğinize bittiği iyi olmuş.

Geçer mi?

Herkesinki geçtiğine göre elbette...

olmuyor sürekli onu düşünüyorum birlikteyken yaptığı hatalar gelirdi aklıma şimdi sanki mükemmel bir ilişkimiz varmı gibi hep güzel şeyler geliyor aklıma
Özleminden öyledir
Yaşın kaç meslegin varmı?
İşe girip calışsan iyi gelir. Arkadaşlarınla görüş.gez eglen.
Eve kapatarak kendine büyük eziyet yapıyosun.
Hem iyi bi cift olsaydınız hala beraberdiniz.

Özleminden öyledir
Yaşın kaç meslegin varmı?
İşe girip calışsan iyi gelir. Arkadaşlarınla görüş.gez eglen.
Eve kapatarak kendine büyük eziyet yapıyosun.
Hem iyi bi cift olsaydınız hala beraberdiniz.
22 yaşındayım çalışıyordum çıktım 1 yıl önce annem rahatsız astım hastası hastanede kalmamız gerekiyor bazen o yüzden şuan çalışamam arkadaş çevrem yok kendime dönük biriyim

22 yaşındayım çalışıyordum çıktım 1 yıl önce annem rahatsız astım hastası hastanede kalmamız gerekiyor bazen o yüzden şuan çalışamam arkadaş çevrem yok kendime dönük biriyim
Gecmiş olsun. Annene rabbim şifa versin.
Kendine evde yapabilicen hobiler edin.
Kece var.ondan kişiler cok güzel şeyler yapıyolar.
Yada kitap oku.
Cok gencsinde. Daha iyi anlaşabilicen biri cıkar elbet karşına. Unutmaya calış.

Bitiren siz olduğunuz için sürekli gelgitler yaşamanız doğal, yapmasa mıydım, demese miydim vs.

Yeniden başlamalı mı?

Geçer mi?

Yeniden başlamalı mı?

Geçer mi?

bende sizin gibi düşünüyorum ama 3 sene var ortada biliyorum sonumuzda yoktu ama içim acıyor

Sevgi anlaşmak değildir , nedensiz de sevilir.
Bazen küçük bir an için , ömür bile verilir.

İçe dönük biri olduğunuzdan dolayı tüm ilginizi sevgilinize vermiştiniz galiba. Ama bu tür ilişkiler devam etse de sonu iyi bitmiyor malesef.
Beraberken üzülmektense, üzülerek unutmak daha hayırlı bence...

Kendini odaya kapatmakla grcmezki , kendini dinlemis oluyorsun devamli kafamda kuruyosun ve gecmez ..
kendine bir iyilik yap , kalk dusunu al giyin suslen ve dik dur herzaman hayata karsi.
bununda ustesinden gelebilecegini kendini inandir.
inanki geciyor , sabirli olman gerekiyor sadece ...

Gecmiş olsun. Annene rabbim şifa versin.
Kendine evde yapabilicen hobiler edin.
Kece var.ondan kişiler cok güzel şeyler yapıyolar.
Yada kitap oku.
Cok gencsinde. Daha iyi anlaşabilicen biri cıkar elbet karşına. Unutmaya calış.

Cok tesekkur ederim yorumlariniz için dua edin bir an once gecsin

Arayıp sorsa "bitsin demiştim anlaşamıyoruz mesaj atma" , sormazsa "çok özledim, hata mı yaptım". Sanırım gururumuza yediremiyoruz aramamasını.

Disari cikmaya, insani iliskiler kurmaya kendinizi zorlayin derim. Boylece.daha kolay gececektir.

Back
X