ayrildik. ...

Unutma sen uzuldukce kendisini vazgecilmez hissediyor. ...daha cok uzaklasiyor. .
Haber almazsa egosu tatmin olmazsa 0 pesinden kosucak. ..
Burnu surtsun...
Boyle davranabilicegi biri olmadigimi hayatimin merkezinde bi o olmadigini. ..guclu kendine guvenen yoluna devam eden biri oldugunu bilmesi gerek...

Uzulme sakin guclu olan bizizz kendinle yogunlas bak nasil tipis tipis geliyoolar. ... hem demedigini birakmiyor hemde vazgecmedim sen vazgectin hayallerimle oynadin diyoooo. .... Ben erkek o kiz dogmaliydi surunucek o. ...

Son düzenleme:
Tabii aatarim cok agir seyler soyledi. ..siniri gecince canin acisin diye diyor. ..
suanda onu ilk defa sevmedigimi zaten boyke bi insani sevemeyecegimi yazdim. ..

tartismaliysaniz vazgectiginizi mutlu oldugunuzu onsuzda olunabilicegini hissetmeli

Evet o yuzden konuşmayacağım bır sure cunku o her döndüğü zaman tamam dıyordum artık demeyeceğim benı cok üzdü cunku... Kendımı degersız ve basit hissediyorum onun yuzunden. Gercekten canım acıyor..

Aynen. .. bana soylediklerini bi duysan. .. saka gibi bi durum. . Kendi ezikliklerinden boyle davraniyorlar

Ben surundurmeye bıle kıyamıyorum ama benı cok uzuyor kac kere uyardım bır kere düzelıyor ıkı düzelıyor uc yıne aynı. Cok uzuluyorum bılıyor uzuldugumu br ınsan nedem bıle bıle kasten üzmek ıster kı.. Kac yasında adam. Artık kendıme zarar verdıgımı fark ettıgım ıcın vazgececegım cunku hep ben uzuluyorum o kadar ıyi anladım kı sizi.. Konunuzu okurken sankı kendı hayatımı okudum

Aslinda kendilerine ozguven sorunu olan erkek. .. kendi kendine guvenmiyor karsidakini ezik olsun egosu tatmin olsun. ..

Yazmayalim az once sevmedigimi yazdim
Okumadi

Bunu yapmazsan sen uzulursun (
Her kavgada daha fazlasini yapiyolar

Heralde kadınları nasıl delirtirsin konulu bi tez falan yazıyolar. Yazdıkları maddeleri de tek tek uyguluyorlar. Hatta yakında kitabını falan da çıkarabilir böyleleri. Çok da satar ha.

Vallahi canım, üşenmedim okudum...

Sen ilişkinin getirmiş olduğu psikolojiden kurtulup gerçekleri alenen görmüşsün. Ve inan bana bu şekilde davranmaya devam edersen sen kazanacaksın bundan emin ol. Kılını bile kıpırdatmamaya devam et. Ayrıca güçlü duruşundan dolayı seni tebrik ediyorum.Şu konunu bdv ye sabitlesek ve totosu kalkmış erkek nasıl yere indirilir diye ders olarak okutsak yeri.

Canimm tesekkur ederim. .
Ilk kez sevmedigimi bittigini yazdim geri yazdi
Beni haketmiyorsun beni hakeden biriyle olucam diye. ..

Bende buyur yazdim

Suc bizde gereginden cok deger veriyoruz

Canimm tesekkur ederim. .
Ilk kez sevmedigimi bittigini yazdim geri yazdi
Beni haketmiyorsun beni hakeden biriyle olucam diye. ..

Bende buyur yazdim

Suc bizde gereginden cok deger veriyoruz

Bunu kızlara anlatmaya çalışıyorum ama dinleyen kim... Böyle dengesiz insanlarla evlenip ne yapılır ki? Evlilik gerçekleşse dahi boşanmak garanti iyisi mi en güzeli yolvermek... Tekrar tebrik ederim.

tebrik ediyorum bu şekilde devam edin ne yazık ki erkekliğin onda dokuzu kaçmak ve onlar da bunu sonuna kadar kullanıyor. "evlenmeyi g.tüm yemiyor biraz daha bu şekilde devam edelim sıkılınca biter,sen üstüme düş şimdilik" diyemediğinden kıvırıyor(lar). Halbuki açık ve net olsalar ne sorun kalacak ne birşey :)

Kizlar annesi yazdi. ..annesini araya sokmus bu saatte ... cok tatli bi annesi var konustuk...pismanmis
annesine mesafe koymam gerektigini hatasini anlamasi gerektigini ve keske sizinle karsilikli konusabiksek dedim...

Sonra o yazdi annesi guzel seyler demis beni ovmus. ..basarmissin annem ilk kez bi kiz icin bunlari soyluyor dedi. ..

Yazmadim ona annesine saygimdan dolayi yazmaliydim. .. zaman degisir mi bilmem. ..

Anlamasi gerek yani kucuk cocuk gibi her kavga yi annesini araya sokmakla olmaz ki...

Uyku saatleri gece yarisi kadin aramizi yapmaya calisti. .. oglunun adina ben ozur diledim uyku saati rahatsiz ettigi icin. . (

Son düzenleme:

ilgi bekliyomus. ..
yahuu sen bi saygi gostermeyi ogren dimi? Kizdim gine yazmiyorum boyle daha mutluyum. ..

Bunu kızlara anlatmaya çalışıyorum ama dinleyen kim... Böyle dengesiz insanlarla evlenip ne yapılır ki? Evlilik gerçekleşse dahi boşanmak garanti iyisi mi en güzeli yolvermek... Tekrar tebrik ederim.

Malesef aci cekmeyi seven insanlariz. .
Erkek dovsede kizkansada hep sevgisinden yapar. ..heleki sevgi gormeyen aileden geliyorsak ..zaten herseyi sevgi saniyoruz. ..
Bu sevgi olamaz. .. insanlara sevgi kavrami yanlis ogretilmis. ...onlar napsinlar dimi..

O kizlarin akli basina gelmesi icin hastanelik olmasi gerek. ..
Baksana aldatilmayi bile cocuk diyip affediyorlar. ..
Boyle kadinlar oldukca. .erkeklere cok normal geliyor

Şimdi siz sürünmesini mi istiyorsunuz , ayrıldınız mı net olarak ? Sözlerinizle sanki süründükten sonra affedecekmişsiniz gibi bir his uyanıyor.
Seks objesi falan çok ağır affedilmeyecek şekilde konuşmuş. Hakkınızda hayırlısı.

affetmek icimden gelmiyor ...
Beynimle kalbim savas icinde. ..cok zor soylediklerini kabullenmek. ..

tebrik ediyorum o zaman seni ve bence bu huzurunu bozma çünkü bende aynı şekilde senin gibi saçmasapan ilişkiyle alakası olmayan biriyle uğraşıyordum baktım olacak gibi değildi ve bir anda bitirdim nereye kadar devam edecektin gençtim ve hayatımı bu sorumsuzla mahvedemezdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…