- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
- Konu Sahibi rettungsdienst
-
Yalan ya ne intarı böyle bencil bir adamın canıda kıymetlidir.Kizlar cok acil yardim intihar mektubu yazmis gercek degildir dimi nolur napicagimi sasirdim
Yalan ya ne intarı böyle bencil bir adamın canıda kıymetlidir.
Aynen öyle .. Demekki yarın öbürgün en ufak bir anlaşmazlıkta çocuklarınızın yanında ne rexillikler yaşatacak bu allahın manyağı .. Allaha yakın evlatlarımızdan uzak olsun böyle tipler .. Gitsin tedavi olsun ruh hastasıKizlar kesinlikle blof yapiyor. .
Yoksa kimse gemiden inmek uzereyken intihar etmez. ..tavrimi koruyorum. ..
Hatasi buyuk. ..
Aynen öyle .. Demekki yarın öbürgün en ufak bir anlaşmazlıkta çocuklarınızın yanında ne rexillikler yaşatacak bu allahın manyağı .. Allaha yakın evlatlarımızdan uzak olsun böyle tipler .. Gitsin tedavi olsun ruh hastası
Tabiki öyle .. Yada diyelim ki intihar etti (yemezde etti diyelim ) bu zihin yapısındaki adamla bir annenin ne işi olabilir ?? Siz çok akıllı ve mantıklı bir kadınsınıx zaten gerektiği gibi davranıyorsunuz .. Umarım böyle dengesiz 5 para etmez insanlara köpek olan kızlarımız şu yazdıklarınızı okurda bir aydınlanma yaşar .. Size çocuklarınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum böyle bir anneleri olduğu için çok şanslılar .. Umarım karşınıza en kısa sürede hem kariyer hemde karakter olarak sizinle eş değrr bir bey çıkarOnu da soyledim ama kendi icin bisey yapsin. ..mektubu yazip telefonu da kapatip uyudu muhtemelen. ...Yoksa intihar girisiminde bulunmak oyle kolay degil. ...
kendilerini bulunmadık hint kumaşı sanıyorlar ya öldürüyorlar beni :) çok iyi yapmışsın seni anlamayanı, değer vermeyeni en önemlisi artık acı çektirdiğine inandığını defet gitsin.. ne hali varsa görsün..
Çok doğru , saygı yoksa sevgide yok malesef...Cok sabirli davrandim gercektenn. .
ama saygi sevgi goremiyorsam o iliskiyi yasamamin bi anlami yok ki zaten. ..
iliski yasamak adina uzulmenin yipranmanin bi anlami yok. .
Bana sensiz yapamam diyordu hep. .
Ben aynisini soyleyemem gun gelir yapariz diyordum kiziyordu bana. ..
buyuk konusmamak lazimmis hayatta. .
Tabiki öyle .. Yada diyelim ki intihar etti (yemezde etti diyelim ) bu zihin yapısındaki adamla bir annenin ne işi olabilir ?? Siz çok akıllı ve mantıklı bir kadınsınıx zaten gerektiği gibi davranıyorsunuz .. Umarım böyle dengesiz 5 para etmez insanlara köpek olan kızlarımız şu yazdıklarınızı okurda bir aydınlanma yaşar .. Size çocuklarınızla huzurlu mutlu bir hayat diliyorum böyle bir anneleri olduğu için çok şanslılar .. Umarım karşınıza en kısa sürede hem kariyer hemde karakter olarak sizinle eş değrr bir bey çıkar
Çok doğru , saygı yoksa sevgide yok malesef...
Tesekkur ederim :))koca kk'da bdv'de gördüğüm tek akıllı kadın olarak seni tebrik ediyorum şekerimumarım herkes örnek alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?