Ohaaa omuymuşşşş!! Amaan geçmiş konulara kim bakcak şimdi diye düşünürken aa ben şok. Gerçi ben üzülmesini kınamıyorum insanlar burda sadece derdi olduğunda konu açıyor.O yüzden derdini biliyoruz ama mutluluğunu bilmiyoruz. Belki çok güzel zamanlarıda olmuştur.Kınası düğünü balayısı yaşanmış bi çok şey paylaşılmış yani sonucta.Bu yüzden üzülmesi doğal. Ölcek kadarda değil gerçi kimse için ölcek kadar üzülmeye değmez ama neyse oda ayrı konu şimdi. Yalnız muşta olayını bilmiyorum ama hanzo kelimeside sanki biraz ayıp kaçmış. Gerçi içeriğini bilmiyorum belkide öyledir ama ne bileyim yani çok haklı bi sebebi varsa bence sakıncası yok o açıdan

Neyse sevgili konu sahibesi, uzuuun yıllardır evli değilsiniz.E boşanmalarda hep ilk 5 sene içinde yaşanırmış.Bence ortada ihanettir ayyaşlıktır kumardır dayaktır yoktuysa bi şans daha verilmeye çalışılabilir. Ne bileyim insanlar değişir ya.Az önce saydıklarım değişmez o türlerden bir gün bir aile babası çıkmaz bence ama diğer bütün sorunlar bi şekilde aşılabilir diye düşünüyorum.Çokkk kesin kararlar değilse verilenler bir umuttur yaşamak.