• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

Neden yaptım bilmiyorum ama dayanamadım mesaj attım allah bildiği gibi yapsın ben bunları hakmetmedim senden nefret ediyorum vs vs yazdım çok yanlış ama tutamıyorum kendimi :KK43: o da "persphone bak mesaj atmadan bile duramıyosun attığın mesaj da beddua işte ep böyle ayarsız sabırsız olduğun için böyle oldu burama getirdin çalışırken beş yüz tane mesaj atıyosun sanki liseliymişiz gibi senle telefonda mesajlaşarak kavga etmemi bekliyosun benden ayrılmadan önce de bi kez olsun akışına bırakabilsen akşamı beklesen sakin olsan şuan bu halde olmazdık kendine bi iyilik yap ve saplantılarından kurtul" yazmış
Aferin ona ne kadar doğru cümleler kurmuş ne güzel cevap vermiş..valla bravo..
Boguyorsun sen adamı. .

Her deliyi de bir delirten vardır. Bi insan hasta dogmadiysa durduk yere de saplantili supheci güvensiz olmaz. Kim bilir neler yapti da o hale geldiniz. Aman kurtuluver saplantindan demekle de olmaz. Bi kişi yok yere olay çıkarıyorsa anca sevgiyle düzeltilir azarlamayla iteklemeyle degil.

Her deliyi de bir delirten vardır. Bi insan hasta dogmadiysa durduk yere de saplantili supheci güvensiz olmaz. Kim bilir neler yapti da o hale geldiniz. Aman kurtuluver saplantindan demekle de olmaz. Bi kişi yok yere olay çıkarıyorsa anca sevgiyle düzeltilir azarlamayla iteklemeyle degil.
güven konusunda bir yanlışı olmadı ama sürekli hareketleryle özgüvenimi düşürdüğü ve beni sevmiyormuş gibi hissettirdiği için aldatabileceği konusunda paranoyak oldum yıllardır (evlenmeden öncesi de dahil)

güven konusunda bir yanlışı olmadı ama sürekli hareketleryle özgüvenimi düşürdüğü ve beni sevmiyormuş gibi hissettirdiği için aldatabileceği konusunda paranoyak oldum yıllardır (evlenmeden öncesi de dahil)

Ben de onu kastettim canım. Şüpheyi aklına sokmustur. İnsanin kanı zehirlendi mi reelde bisey olmasa bile psikopatlasiyor

Onsuz yaşayamam demeyin.. Allah'ın gücüne gider. Öyle bir yasaniyorki sizin 1.5 yil ama yıllarca evli olan üstelik de çocukları olan kadınlar ne yapsın? Üstelik sizin probleminiz asilabilir bir problem.. Burda sizi saplantılı hale getiren de eşiniz.. Kimse durduk yere saplantılı,takintili olmaz.. (istisnalar hariç ) .Neden umursamaz davranmiyorsunuz? Hiç mesaj atmayin mesela.. Birseylerle mesgul olun. Rahat olun.. süslenip puslenin..kendinizle ilgilenin.Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın..Dua edin bol bol.. Kendinizi bu diyete bir sokun bakalım.. (Mesaj atmamak ..sessiz kalmak) . Rabbim hakkınizda hayırlısını versin.İnşallah bu problemi atlatirsiniz.

Onsuz yaşayamam demeyin.. Allah'ın gücüne gider. Öyle bir yasaniyorki sizin 1.5 yil ama yıllarca evli olan üstelik de çocukları olan kadınlar ne yapsın? Üstelik sizin probleminiz asilabilir bir problem.. Burda sizi saplantılı hale getiren de eşiniz.. Kimse durduk yere saplantılı,takintili olmaz.. (istisnalar hariç ) .Neden umursamaz davranmiyorsunuz? Hiç mesaj atmayin mesela.. Birseylerle mesgul olun. Rahat olun.. süslenip puslenin..kendinizle ilgilenin.Bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın..Dua edin bol bol.. Kendinizi bu diyete bir sokun bakalım.. (Mesaj atmamak ..sessiz kalmak) . Rabbim hakkınizda hayırlısını versin.İnşallah bu problemi atlatirsiniz.
gerçekten günah mı acaba hep böyle dediğim için mi mutlu olamıyorum

gerçekten günah mı acaba hep böyle dediğim için mi mutlu olamıyorum
Aklıma Mevlananin bir sözü geldi..
tumblr_mr86gcFz1a1rp7txwo1_500.webp

Ben de tam tersi eşinin sorunları olduğunu düşünüyorum hep. Kusura bakma ama muşta ile gezen, ocaklardan beriye gelmeyen, annemle dalga geçen biri ile evli olmak istemem. Onsuz da yaşarım çok da güzel yaşarım. Kim bilir seni neden bu hale getirdi. 1,5 yıl da bu hale gelmişsin. İnsan annesini, evladını kaybediyor da bir şekilde alışıyor.

arkadaşlar bide ben evi terk ettim diye beni üzmek için kediyi sokağa atmış halbuki çok seviyordu "allahım gerekirse beni öldür ama saliha'ma bişey olmasın" diyordu sırf beni üzmek için kediyi gözünü kırpmadan sokağa atacak kadar vicdansız bir insan

Kedi bulundu mu ? Bir haber var mı kediden .

Aldatma, şiddet, saygısızlık, sevgisizlik, yoksa boşanmak icin acele etmeyin yuva zor kurulup kolay dağılıyor. Psikiyatriye falan gidin. Bide seviyorsunuz esinizinde size karsi biseyleri bitmemisse bi daha deneyin derim ben. Sizin icin hayırlısı ne ise o olsun...

Ya benmi goremedim sebebini tam anlatnamissin e bazıları yazmis yok şöyle yok böyle duzelmez boşan falan sebebi neyki anlatamam yazmis konu sahibi :KK53:

Kocaniz cok vicdansiz merhametsizmis, once sizi eve kapatmis, psikolojinizle oynamis, siz uzuldukce ustunuze gelmis, gul yuzunuzu soldurmus simdi de kedinizi sokaga atmis yazik cok yazik o kediyi bulun cok uzuldum ona bu sogukta kiyamam

Back
X