Ayrıldıktan sonra whatsaptan kontrol

Niye olacak seviyor.. Konuşmak istemiyorsan yazma ama belli ki senden bi ışık bekliyor yazık be çocuğaa

Ah bu gurur yuzunden yarim kalan hikayeler

Allah Allah bu da ayrı bi whatsapp numarası... bi insan yazıyor görünüp yazmamakla neyi amaçlar hiiç anlayamadım. ama yazıyor görünce senin de yüreğin ağzına geliyodur :) yazmak isteyen adam yazar. ne o yazar görünüp yazmamak. adam ol erkek gibi yaz değil mi?

neden ayrılmıştınız?

neden ayrılmıştınız?

Bir çok nedeni var. En önemliler ayri dünyaların insaniydik, beni yargiliyordu, yalan soyleyerek (cuzdanimi unutmusum gibi yalanlar) hesabı hep bana odetiyordu, gelecegimiz yoktu, bir baltaya sap olmuyordu. Onunla beraberdim çünkü beni mutlu ediyordu, gulduruyordu, ilgileniyordu. Zaten şu hesap mevzusu çıkınca o ozellikleri de kayboldu.

Ah bu gurur yuzunden yarim kalan hikayeler

Bizim hikayemiz yoktu aslında. Sadece aramizdakini aşk sanıyordum. O beni maddi açıdan kullanıyormuş. Gecirdigimiz güzel günleri hatırlıyorum da, neden bu kadar saf olabildigime hayret ediyorum.

ay sakın geri dönmeyi filan düşünmeyin.

Siz de aynısını yapın.
O öyle yapınca sizin baktığınızı bildiğinden yazarsınız diye bekliyor.
Siz de tuşlara basıp basıp silin :)

yok daha neler ya whatsappta o kişiye yazmıyosanız karşıda ki yazıyor diye göremez. o zaman her cevrimici olan herkes illa birine yazıyodur hepsi yazıyor diye çıkardı. yuh yani

Bazıları durumuna "yazıyor" yazıyo öyle olabailir mi benim listede bazen görüyorum bana yazıyor sanıyorum sonradan farkediyorum sadece durum olduğunu

evet bi ara bende yazmıştım durumuma yazıyor diye ama o siyah renk olur gerçekten yazıyosa yazıyor yazısı yeşil renk görünür ordan anlayabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…