- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bu gurur yuzunden yarim kalan hikayelerKızlar ben sadece meraktan whatsaptan eski erkek arkadaşıma bakiyorum. Bir aydan fazla oldu konusmayali... Ama merak ışte arada bakıyorum, her baktığımda bana bir şey yazıyor... Göndermiyor. Yazıyor diye görünüyor ama siliyor.Bir değil, iki degil. Neden böyle bir sey yapıyor olabilir?
Haha sen whatsappi cok yanlis anlamissin kardes :dsana yaziyor diye birsey yok. Herhangi birine yaziyorsa,
Onu görüyorsun.
neden ayrılmıştınız?Kızlar ben sadece meraktan whatsaptan eski erkek arkadaşıma bakiyorum. Bir aydan fazla oldu konusmayali... Ama merak ışte arada bakıyorum, her baktığımda bana bir şey yazıyor... Göndermiyor. Yazıyor diye görünüyor ama siliyor.Bir değil, iki degil. Neden böyle bir sey yapıyor olabilir?
neden ayrılmıştınız?
Ah bu gurur yuzunden yarim kalan hikayeler
Bir çok nedeni var. En önemliler ayri dünyaların insaniydik, beni yargiliyordu, yalan soyleyerek (cuzdanimi unutmusum gibi yalanlar) hesabı hep bana odetiyordu, gelecegimiz yoktu, bir baltaya sap olmuyordu. Onunla beraberdim çünkü beni mutlu ediyordu, gulduruyordu, ilgileniyordu. Zaten şu hesap mevzusu çıkınca o ozellikleri de kayboldu.
ay sakın geri dönmeyi filan düşünmeyin.
Siz de aynısını yapın.
O öyle yapınca sizin baktığınızı bildiğinden yazarsınız diye bekliyor.
Siz de tuşlara basıp basıp silin :)
Sonra yazar falanbaşıma dert alırım
![]()
O zaman en iyisi bakmayın ki yazıyor diye görmeyin![]()
sana yaziyor diye birsey yok. Herhangi birine yaziyorsa,
Onu görüyorsun.
Bazıları durumuna "yazıyor" yazıyo öyle olabailir mi benim listede bazen görüyorum bana yazıyor sanıyorum sonradan farkediyorum sadece durum olduğunu
evet bi ara bende yazmıştım durumuma yazıyor diye ama o siyah renk olur gerçekten yazıyosa yazıyor yazısı yeşil renk görünür ordan anlayabilirsin:)
Olabilir ama ne amacı var bunu anlamadim
Canım senın bakmakta ne amacın varsa onunda o amacı vardır bence sil gtsın bakma bıdaha![]()